Цена за труд за смяна на вериги и гарнитура на главата тдс..

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Цена за труд за смяна на вериги и гарнитура на главата тдс..

Мнение от @2bar » 13 Май 2010, 22:15

Защото бензиновите стават по - лесно от дизеловите и като майстора не може да се оправи с дизела се започва приказката за кривата пишка и космите....Същата работа е и с газовите уредби.

Колега, малко множко ми се вижда, но имай предвид, че аз в сервиз никога не съм влизал като клиент. Самата работа не е кой знае колко сложна. Ако отидеш с някакъв завъртян дефект и диагностиката и ремонта струват 400 лв, може би ще съм по - съгласен. Или поне майстора да е забил пръст в гарнитурата и да ти е казал, "ей тука беше изгоряла". Ама иначе тези мурафети - давай да сменяме, така или иначе ще се отваря.....В някой случаи има смисъл, ама в други....

Иначе аз, каквато съм мека мария, и не мога да казвам не, ако ми се води приятел, отнесъл съм ги без пари. То от това си и патя де.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 13 Май 2010, 22:27

И на мен ми се видя множко, та за това попитах. Едно е 300 друго е 400 лева. Както и да е. Кофтито е че не ми казаха цената преди ремонта, въпреки че попитах... а накрая на ремонта. Има и други фактори, които няма да ги споменавам. Аз съм си направил изводите. Благодаря ви и моля модератора за the end.

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 13 Май 2010, 22:36

Еми кофти, ама нали знаеш приказката за мъжкото дупе......Карай ако е извършен качествено, дори и малко по - скъпо ще го преживееш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 13 Май 2010, 22:39

@2bar написа:Еми кофти, ама нали знаеш приказката за мъжкото дупе......Карай ако е извършен качествено, дори и малко по - скъпо ще го преживееш.

:yes:

Изображение

Предишна

Назад към E34