Има ли такова животно? + снимки
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Има ли такова животно? + снимки
И кво за да свалиш десния джам набираш 12, за левия 13, а като набереш 21 и получаваш шут в гъзо? Баси колата. Сигурно джамовете са на ръчка. И за какво ти е тоз кенеф дето се опитваш да си го купиш? Пълно безумие е това. По-добре си търси др. кола, освен ако тази не ти я подаряват.
Поздрави.
Поздрави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
kirililiev написа:от италия доста бараки идват с подобни аларми,тва е нещо като имобилайзер,вкарваш кода и палиш
пп
ти нали е30 си беше наумил http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 6#p2113946![]()
![]()
нали седмака беше най култовата машина,що я махна? петицата ти беше супер,и нея махнавсъщност закво пускаш 80 теми във форума като накрая ще вземеш поредната барака без значение кой кво ти казва
вземай квот та кефи и приключвай,имаш глава на раменете си,и без тва вече смени всички модели от ценовата листа до 3500лв,би трябвало да си запознат с предимствата и недостатъците им
![]()
Кире , взе ми го от устата ! Страшна е 5цата , ти не разбираш

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
вие луди ли сте да дам 1500 за тая петица.. предложил съм му 700лв понеже купето е перфектно..
Няма нужда от караници, досега в темата се изясни предполагам за какво е клавиатурата, така че временно я заключвам.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2