Табло уреди за М50В20-VANOS-Siemens

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Re: Табло уреди за М50В20-VANOS-Siemens

Мнение от VesoPesa » 14 Фев 2010, 20:40

понеже взе да ми става интересно, се разрових и на снимките които намерих 3-та букса на голямото табли е с 2 реда пинове, докато се вижда в тази тема в с 1 ред, което ме навежда на мисълта че тази букса е за нещо друго, но въпроса е за какво :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 14 Фев 2010, 20:59

Eeeee колеги,

тя каква тема стана от едно повредено табло... :ok:

Гошо, утре ще говоря със Стельо, но не вярвам да стане зделка, защото както писах по-горе той се бори с кризата като вдига цените :banghead:
Ще пусна тема в "купува" пък да видим какво ще излезе.

Относно колегата мад-пресли, задължително ще направим обща доставка и да ги оправим тез пиксели да ге...

Поздрави,
Д
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 14 Фев 2010, 21:08

Дамяне, Стельо няма здраво табло за Е34
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ddddk » 17 Фев 2010, 10:10

Здравейте колеги,

Аз пак по моя въпрос.

Предлагат ми едно табло от ТДС.

Дали е съвместимо?

Поздрави,
Д
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 17 Фев 2010, 10:28

ddddk написа:Здравейте колеги,

Аз пак по моя въпрос.

Предлагат ми едно табло от ТДС.

Дали е съвместимо?

Поздрави,
Д
Оборотомера е най-видимата разлика между двете табла, но предполагам, че ще има и още.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Фев 2010, 11:25

VesoPesa написа:понеже взе да ми става интересно, се разрових и на снимките които намерих 3-та букса на голямото табли е с 2 реда пинове, докато се вижда в тази тема в с 1 ред, което ме навежда на мисълта че тази букса е за нещо друго, но въпроса е за какво :roll:

Я да го разништим тоя въпрос защото при мен са или три букси или 4 :dunno: Със сигурност и аз имам такава зелена букса, по спомен го карам но мисля че имам и 2 жълти и една синя.

За таблото от TDS, мисля че няма да стане, мисля че най малко трябва да се пробва Дамяне, ако не намериш някой без бег най много да видим моето, макар че е голяма галимация и т.н.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 17 Фев 2010, 11:48

Пепи, аз приказвах със Стоян на тая тема, и стигнахме до заключението че това НЕ Е 3-та букса за таблото т.е. за чек-а, а за някакъв модул за проветряване на купето като колата е спряла/Паркинг Вент/ :roll:
Въпроса е че не знам какъв е цвета на 3-та букса за чек-а, иначе на самото табло буксата е зелена, но дали тази на кабела и тя е зелена не знам :dunno:

По темата:
Табло от ТДС ще стане но няма да работи коректно и пак ще ти прави мизерий :idea:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 17 Фев 2010, 12:07

Моите бедни наблюдения показват, че за чека са необходими 4 двойни букси, като едната-кафявата е доста странна. Тая третата, дали не е за допълнителния модул на автоматичните скоростни кутии, който стои под ойлсървиса.
Тва с ТДС-а едва ли ще стане.
ПП. Сори за :OT: но ако на някой му се намира повредено табло с чека и не му трябва да драсне да се разберем нещо, трябва ми пластмасата около приборите, стъклото не ме интересува - намерено, благодарско на колегата VINCHUN :bowdown:
Последна промяна Lenco на 18 Фев 2010, 15:07, променена общо 2 пъти
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ddddk » 17 Фев 2010, 12:25

Петьо, благодаря, но ме е страх да пипаме волан с бег... по-добре да не пробваме изобщо :yes:

Та, колеги, благодаря за отговорите. Работата е ясна - търсенето продължава.

:OT:
Абе не дават снимки тези хора, бе, от подфорум "продава". :banghead:
къв им е проблема - 30 секунди работа... :banghead: все пак продаваш нещо - ами покажи го, пък тогава! На трима вече съм отговорил - "цената ОК, ама дай снимка за справка и действаме" - няма отговор! :banghead:

P.S.:
Петьо, като сложих таблото на Георги и температурата заспа където и е мястото на момента и не мръдна въпреки юркането! Колко се измъчих миналото лято, помниш ли? :banghead:

Поздрави,
Д
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 17 Фев 2010, 12:25

тая зелената при мене е за автомата да показва на коя скорост си (дирекция) купих някво табло от бензинова е34 и си стана без проблем само сложих тоя уред дето влиза зелената букса в него :!: моита е 525 тдс

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 17 Фев 2010, 12:32

ddddk написа:Абе не дават снимки тези хора, бе, от подфорум "продава". :banghead:
къв им е проблема - 30 секунди работа... :banghead: все пак продаваш нещо - ами покажи го, пък тогава! На трима вече съм отговорил - "цената ОК, ама дай снимка за справка и действаме" - няма отговор! :banghead:

Ако си намериш нещо от София, мога да ида да го погледна на място ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Фев 2010, 16:16

Дамяне то проблем няма но се махат доста работи, може примерно като слагам автопилота да викта Ангел да го сложи и да се пробва, хем да видя колко са буксите при мен защото си мисля че бяха 4 на брой не че ме блазни нещо :D Радвам се че се откри ключа за палатката и че таблото не е за твоята кола, че и сложили почти прецакано табло. Забравяш че ти споменах лятото че се съмнявам в проблем на датчика на таблото или на мотора :) Затова дето смени грижи няма, така поне знаеш че всичко е :yes:

Успех

P.S. Можеше от Варна Кар да ти кажат, вече на 100 % съм сигурен че са разбрали тогава...

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 17 Фев 2010, 16:31

Датчика за водата на м20б20 е различен от м20б25 и м50б.. , това е бил твоя проблем, явно таблото е от м20б20.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 M62B44TU
Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
Детайли за колата: DF85926

Мнение от georgipass » 17 Фев 2010, 16:37

ddddk написа:Петьо, благодаря, но ме е страх да пипаме волан с бег... по-добре да не пробваме изобщо :yes:

Та, колеги, благодаря за отговорите. Работата е ясна - търсенето продължава.

:OT:
Абе не дават снимки тези хора, бе, от подфорум "продава". :banghead:

P.S.:
Петьо, като сложих таблото на Георги и температурата заспа където и е мястото на момента и не мръдна въпреки юркането! Колко се измъчих миналото лято, помниш ли? :banghead:

Поздрави,
Д

Имам от старото табло само стрелките, т.е нали знаеш че от 2 части таблото, едната е със стрелките, другата е с платката :) Може да се пробва с дизеловото табло , да се види дали ще работи акуратно :) :lalala:
Изображение

Предишна

Назад към E34