Къде да изчистя дюзите?
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Къде да изчистя дюзите?
Saso се обърка наистина , при 10/100 средно ми е точна сметката за изразходеното количество гориво за изминатия пробег
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Мда признавам си грешката...
И тук идва логичния коментар... Пенчев... През горивната система на твойта Е34ка за времето което е била в ръцете ти е минала като стойност още една чисто нова Е34...

И тук идва логичния коментар... Пенчев... През горивната система на твойта Е34ка за времето което е била в ръцете ти е минала като стойност още една чисто нова Е34...

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SaSo написа:Мда признавам си грешката...
И тук идва логичния коментар... Пенчев... През горивната система на твойта Е34ка за времето което е била в ръцете ти е минала като стойност още една чисто нова Е34...![]()
![]()
Точно , оттук си вадя част изводите ,че техниката е на много високо ниво от към експлоатационен живот и при точни грижи и без особенно щадене на средства от към гориво смазочни материали и филтри всичко работи ,работи ...

Георги Пенчев
Лично според мен всичко зависи от горивото.
Има осезаема разлика между горивата на различните бензиностанции.
Ако се сипва хубаво гориво и добавка дюзите ще се изчистят.
Има осезаема разлика между горивата на различните бензиностанции.
Ако се сипва хубаво гориво и добавка дюзите ще се изчистят.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
На Пенчев получава дози хубаво гориво каквото е виждала преди... А нашите тука си ги бъкаме с бъркоча, който продават по бензиностанциите ни... Нека нека... Здравата машина си е здрава машина.. Днешните пластмасови колици надали ще изкарат и половината километри на Е34....
Тръгнахме от дузи и стигнахме до разход
Пенчев не се хвали,а описва надежността на с-мата
и минималната подръжка,от която се нуждае..........
Няма да смятаме,но аналогично дизела(аз все така си ''потеглям'')-пр правилна подръжка и екплотация-тия коли не развалят разпръсквачи
Тдс-а ми е на 18г и всички дузи са оригинал,с малката забележка,че съм им обръщал внимание често.
Бензина -ми е на 140 000 мили и освен масла,водни помпи и темостати ,филтри и накладки-нищо друго не пише в сервизната книжка.
Така,че като си купим изоставена кола-необходимо е и да вложим,а след като вложим теорията за почти необслужваема запалитена с-ма на е34 ,пишеща я в ''книжката'',важи с цялата си сила

Пенчев не се хвали,а описва надежността на с-мата

Няма да смятаме,но аналогично дизела(аз все така си ''потеглям'')-пр правилна подръжка и екплотация-тия коли не развалят разпръсквачи

Тдс-а ми е на 18г и всички дузи са оригинал,с малката забележка,че съм им обръщал внимание често.
Бензина -ми е на 140 000 мили и освен масла,водни помпи и темостати ,филтри и накладки-нищо друго не пише в сервизната книжка.
Така,че като си купим изоставена кола-необходимо е и да вложим,а след като вложим теорията за почти необслужваема запалитена с-ма на е34 ,пишеща я в ''книжката'',важи с цялата си сила

by ''kompleksa''
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2