Акумулатор ?
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- крив кюнец
-
Re: Акумулатор ?
Това трябва всички да го имат (вентилацията), представлява сива мека гумена тръбичка, която се пъха във вентилационния отвор на акумулатора, за да извежда изпаренията извън купето.
Снимката е примерна

Снимката е примерна

- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Еее ама тва не е ли само...на тея по старите акумулатори дето им се налива дестилирана или обикновенна вода периодично...или по точно тези които се обслужват...тъй като новите са си затворени отвсякъде до колкото знам и нищо не им се пипа ?? ...тъй като и този който е на снимката до колкото виждам е от тях тъй като има болт към клетката през която да се налива....или се бъркам ?
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
DekeR написа:Еее ама тва не е ли само...на тея по старите акумулатори дето им се налива дестилирана или обикновенна вода периодично...или по точно тези които се обслужват...тъй като новите са си затворени отвсякъде до колкото знам и нищо не им се пипа ?? ...тъй като и този който е на снимката до колкото виждам е от тях тъй като има болт към клетката през която да се налива....или се бъркам ?
бъркаш се, и новите имат къде да им се включи тая тръбичка.
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
ОК...трябва да погледна но досега съм го свалял бая пъти и нищо такова не съм забелязвал 

ddddk написа:.... Някой може ли да даде по-подробна информация как трябва да изглежда вентилацията на акумулатора? ....
No8, No9 и No13 от схемата

- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
kita написа:НАЙ-ДОБРЕ Е ДА СЕ КАРА С АКУМУЛАТОР,КОЙТО Е ПРЕПОРЪЧАН ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ БМВ
А къде може да се намери информация, кой е препоръчания акумулатор от BMW? Колата ми е E34 520 M50B20 с малко екстри

Извинявам се за повдигането на стара тема
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Аз си прекарах вентилацията... изпадна ми на работа един стар оригинален БМВ акумулатор и от него смъкнах преходника и сега няма грижи 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2