Много ли е скъпа и претенциозна поддръжката на БМВ 520и 90те
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
LARY написа:Много мерси за мненията!!!Утре ще ходя до Нови Искър да гледам един звяр, пък дано излезе читав!!! Да няма после-
бе мани не си зимаи от там бе сило несе излагаи като решиш кажи земи некои от форума поне за мнение

бе мани не си зимаи от там бе сило несе излагаи като решиш кажи земи некои от форума поне за мнение[/quote]
ОК, ама то е съвсем близо до София и ще мога да го карам по сервизи и т.н. А иначе наистина ще е супер някой да го види!!!!
Ти евентуално ще можеш ли да дойдеш?? Аз днес ще ходя към 2ч само да го видя дали ми харесва, а ако ми хареса утре вече ще го докарам в София и евентуално може да се разберем да го погледнеш! Много ще съм задължен! Ще черпя! Е то всъщност най-доброто като си купиш кола е поливането после!
ОК, ама то е съвсем близо до София и ще мога да го карам по сервизи и т.н. А иначе наистина ще е супер някой да го види!!!!

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
LARY написа:Днес неможах да отида да си видя бъдещата кола, защото пича, дето я продава си е котузил крака и трябваше да тича по лекари! Но утре има шанс да я видя!
утре сам свободен ако има нещо звънкаи аз сам от надежда и ми е супер близко курилово
0897243332 дрънкаи

утре сам свободен ако има нещо звънкаи аз сам от надежда и ми е супер близко курилово
0897243332 дрънкаи
ОК, ще звънна, като се спра на нещо да се разберем! Но това от Курилово чак днеска го видях и вобще не ми хареса!!! Но тия дни ще обикалям напред-назад и ще гледам вече да харесам нещо, че почнаха да ме понаболяват краката от ходене пеша!

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Айдееее зачатихме се ...
Има чат за тази работа и ЛС-та
Слагам катанеца
Има чат за тази работа и ЛС-та
Слагам катанеца
May the BMW force be with you!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2