Много ли е скъпа и претенциозна поддръжката на БМВ 520и 90те

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от LARY » 17 Апр 2005, 2:53

Много мерси за мненията!!! :bchug: Утре ще ходя до Нови Искър да гледам един звяр, пък дано излезе читав!!! Да няма после- :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 17 Апр 2005, 10:36

LARY написа:Много мерси за мненията!!! :bchug: Утре ще ходя до Нови Искър да гледам един звяр, пък дано излезе читав!!! Да няма после- :banghead:

бе мани не си зимаи от там бе сило несе излагаи като решиш кажи земи некои от форума поне за мнение
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LARY » 17 Апр 2005, 12:26

бе мани не си зимаи от там бе сило несе излагаи като решиш кажи земи некои от форума поне за мнение[/quote]

ОК, ама то е съвсем близо до София и ще мога да го карам по сервизи и т.н. А иначе наистина ще е супер някой да го види!!!! :D Ти евентуално ще можеш ли да дойдеш?? Аз днес ще ходя към 2ч само да го видя дали ми харесва, а ако ми хареса утре вече ще го докарам в София и евентуално може да се разберем да го погледнеш! Много ще съм задължен! Ще черпя! Е то всъщност най-доброто като си купиш кола е поливането после!

Потребител
Аватар

Мнение от LARY » 17 Апр 2005, 18:12

Днес неможах да отида да си видя бъдещата кола, защото пича, дето я продава си е котузил крака и трябваше да тича по лекари! Но утре има шанс да я видя!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 17 Апр 2005, 19:12

LARY написа:Днес неможах да отида да си видя бъдещата кола, защото пича, дето я продава си е котузил крака и трябваше да тича по лекари! Но утре има шанс да я видя!

утре сам свободен ако има нещо звънкаи аз сам от надежда и ми е супер близко курилово

0897243332 дрънкаи
ИзображениеИзображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LARY » 19 Апр 2005, 21:35

утре сам свободен ако има нещо звънкаи аз сам от надежда и ми е супер близко курилово

0897243332 дрънкаи

ОК, ще звънна, като се спра на нещо да се разберем! Но това от Курилово чак днеска го видях и вобще не ми хареса!!! Но тия дни ще обикалям напред-назад и ще гледам вече да харесам нещо, че почнаха да ме понаболяват краката от ходене пеша! :confused:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 20 Апр 2005, 13:27

Айдееее зачатихме се ...
Има чат за тази работа и ЛС-та
Слагам катанеца
May the BMW force be with you!

Предишна

Назад към E34