Въпрос за XENON
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Въпрос за XENON
съгласен съм с колегата по горе, слагаш само на късите и ако е при човек дето разбира и да ги регулира правилно няма да има проблем
но на късите на дългите нети трябва по простата причина че неги ползваш така често и както каза колегата светлинният клаксон се губи
но на късите на дългите нети трябва по простата причина че неги ползваш така често и както каза колегата светлинният клаксон се губи

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
sniper74 написа:съгласен съм с колегата по горе, слагаш само на късите и ако е при човек дето разбира и да ги регулира правилно няма да има проблем
Мн сте прави всички

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Колега, точно на дълго не ми вършат много работа халогените... те светят сравнително наблизо, а въм ги вдигнал до горе и пак осветяват близо пред колата... стават за градско при по-ниска скорост да гледаме дупките и когато вали да допълват късите... но определено светят много по-силно с ксенон... гадните ми крушки (ксенонови), които разкарах от късите ги тествах на халогените... е разликата е огромна спрямо нажежаемите жични крушки (от които между другото съм доста доволен - плазма уайт
55вата)

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
И аз ще слагам ксенон и се колебая дали само на късите или къси + халогени. Мисля, че ще има ефект, ако всико е правилно настроено, халогена ще допълва снопа на късите + визуално ще е по-добре когато къси и халогени светят заедно. Ако някой препоръча в Пловдив някой да ми го монтира ще е супер. Мисля си за Ксенон център на Пещерско, имате ли впечатления.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз съм с ксенон на късите и халогените и съм много доволен... Освен всичко е и газария ...
Да допълня че са и двете комплектчета на 6000К...

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2