e34 525i m20b25 не иска да пали
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: e34 525i m20b25 не иска да пали
то след като олеее целия мотор в бензин, разбира се най-умното е да пали цигари... само не знам дали ще остане време за мислене
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dj_ennsy_1 написа:то след като олеее целия мотор в бензин, разбира се най-умното е да пали цигари... само не знам дали ще остане време за мислене
споко, аз го коркам щото баш на нова година като дигнаха цените на цигарите той взе че пропуши

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
ба мааму.. аз мислех, че вече е отминала "модата".. демек който пропушил, пропушил... аз по-хубу да фърлям парите по улицата вместо да ги давам за тея буклуци...
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
колега окаси дат4ика на температурата 6тото наи вероятно от там е зора... тва м20 е бахти трагедията аз половин година се мъ4их с една е30-ка докато го открия това.. та марку4и и пло4ки от др кола с гас пусках та компиутри ли не сменях та помпи ли.. пар регулатори дебитомери дат4ици на хол.. по едно време и главата отворих еби му маиката.. и наи на края зех да прозванявам цялата инсталация от компа до секи един дат4ик и на този които е на термостата за студения старт се бе6е скъсал кабела и се допира6е когато иска.. и естествено когато иска6е пале6е и върве6е и както работи перфекно в един момент и ре6ава 4е 6те се удави буквално и 6те сменям све6ти пак на пътя.. преди на прави6 квото и да било го провери него просто няма кво др да е.. тва е м20 ... и на диагностика да го закара6.. 6те ти даде богата смес.. и после пак се 4уди6 от къде да го подхване6 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
BMWm5 написа:колега окаси дат4ика на температурата 6тото наи вероятно от там е зора... тва м20 е бахти трагедията аз половин година се мъ4их с една е30-ка докато го открия това.. та марку4и и пло4ки от др кола с гас пусках та компиутри ли не сменях та помпи ли.. пар регулатори дебитомери дат4ици на хол.. по едно време и главата отворих еби му маиката.. и наи на края зех да прозванявам цялата инсталация от компа до секи един дат4ик и на този които е на термостата за студения старт се бе6е скъсал кабела и се допира6е когато иска.. и естествено когато иска6е пале6е и върве6е и както работи перфекно в един момент и ре6ава 4е 6те се удави буквално и 6те сменям све6ти пак на пътя.. преди на прави6 квото и да било го провери него просто няма кво др да е.. тва е м20 ... и на диагностика да го закара6.. 6те ти даде богата смес.. и после пак се 4уди6 от къде да го подхване6
Ок колега мерси много дано да е от това а да не е помпа.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
BMWm5 написа:колега окаси дат4ика на температурата 6тото наи вероятно от там е зора... тва м20 е бахти трагедията аз половин година се мъ4их с една е30-ка докато го открия това.. та марку4и и пло4ки от др кола с гас пусках та компиутри ли не сменях та помпи ли.. пар регулатори дебитомери дат4ици на хол.. по едно време и главата отворих еби му маиката.. и наи на края зех да прозванявам цялата инсталация от компа до секи един дат4ик и на този които е на термостата за студения старт се бе6е скъсал кабела и се допира6е когато иска.. и естествено когато иска6е пале6е и върве6е и както работи перфекно в един момент и ре6ава 4е 6те се удави буквално и 6те сменям све6ти пак на пътя.. преди на прави6 квото и да било го провери него просто няма кво др да е.. тва е м20 ... и на диагностика да го закара6.. 6те ти даде богата смес.. и после пак се 4уди6 от къде да го подхване6
това за датчика на температурата го чух и от един майстор.смених дебитомера и засега колата си пали и не се дави. все пак ще се ходи на майстор че не мога да съм сигурен , пъки ме дразни че не върви.от както съм я взел е толкова скопена горката че преди6ната ми с м20б20 вървеше пове4е хахаха.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
като не си поддържа човек колата и м60 ше му се види трагедия
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
White 1913 Power написа:BMWm5 написа:колега окаси дат4ика на температурата 6тото наи вероятно от там е зора... тва м20 е бахти трагедията аз половин година се мъ4их с една е30-ка докато го открия това.. та марку4и и пло4ки от др кола с гас пусках та компиутри ли не сменях та помпи ли.. пар регулатори дебитомери дат4ици на хол.. по едно време и главата отворих еби му маиката.. и наи на края зех да прозванявам цялата инсталация от компа до секи един дат4ик и на този които е на термостата за студения старт се бе6е скъсал кабела и се допира6е когато иска.. и естествено когато иска6е пале6е и върве6е и както работи перфекно в един момент и ре6ава 4е 6те се удави буквално и 6те сменям све6ти пак на пътя.. преди на прави6 квото и да било го провери него просто няма кво др да е.. тва е м20 ... и на диагностика да го закара6.. 6те ти даде богата смес.. и после пак се 4уди6 от къде да го подхване6
мн правилно.. колата бе6е от пазарджик.. и ти казвам ужас брат4е.. там не са хора секи разбира секи праи едни.. бяха натряскали трици в каретата да ги е.. и в циганетата пове4е от там кола не..
- BULL3T
- ентусиаст
-
BMWm5 написа:White 1913 Power написа:BMWm5 написа:колега окаси дат4ика на температурата 6тото наи вероятно от там е зора... тва м20 е бахти трагедията аз половин година се мъ4их с една е30-ка докато го открия това.. та марку4и и пло4ки от др кола с гас пусках та компиутри ли не сменях та помпи ли.. пар регулатори дебитомери дат4ици на хол.. по едно време и главата отворих еби му маиката.. и наи на края зех да прозванявам цялата инсталация от компа до секи един дат4ик и на този които е на термостата за студения старт се бе6е скъсал кабела и се допира6е когато иска.. и естествено когато иска6е пале6е и върве6е и както работи перфекно в един момент и ре6ава 4е 6те се удави буквално и 6те сменям све6ти пак на пътя.. преди на прави6 квото и да било го провери него просто няма кво др да е.. тва е м20 ... и на диагностика да го закара6.. 6те ти даде богата смес.. и после пак се 4уди6 от къде да го подхване6
мн правилно.. колата бе6е от пазарджик.. и ти казвам ужас брат4е.. там не са хора секи разбира секи праи едни.. бяха натряскали трици в каретата да ги е.. и в циганетата пове4е от там кола не..
Взех свещи да ги сложа утре ако не запали,ще гепа и една бензинова помпа.

- BULL3T
- ентусиаст
-
Колеги,оказа се от свещите.Сменихме 2 и колата запали от раз.Бяха мнооооооого зацапани с масло.При мен работата е че двгто е много зле и трябва да се чистят и дюзи и много неща.Така че аз казвам какво е при мен ако някой друг колега би имал полза от това.
специални благодарности на Стоян(_65536_kb_sec_)

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BULL3T написа:Колеги,оказа се от свещите.Сменихме 2 и колата запали от раз.Бяха мнооооооого зацапани с масло.При мен работата е че двгто е много зле и трябва да се чистят и дюзи и много неща.Така че аз казвам какво е при мен ако някой друг колега би имал полза от това.
бате тоя изпарител да го махаш от там да сменим и другите

- BULL3T
- ентусиаст
-
Аз утре и снимка ще пусна да се види колко некадърно е направено!

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2