Шпер диференциал ?
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Шпер диференциал ?
Stanchev написа:stambo_81dg написа:BULL3T написа:Зема да си направа една заварака след нова година...нали същата работа върши?
то ако ставало с заварка
става става![]()
Ей тази снимка ме разсмя до сълзи. Страшни заварчици имало

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Diavollo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i
еми решил е да си заварява човека, ама като не знае кое как и скъсал съединителя 

Всичко, което не ме убива ме прави по-силен!!!
- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
BULL3T написа:Добре кажете ми каква е разликата между заварка и LSD?Да знам какво да правя?
Ами разликата е, че не става за всекидневно каране, доста по-бързо износване на гумите, а и като пързаляш и като върнеш гаста не отлючва както е при шпера!

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
E34 - Fanatic написа:BULL3T написа:Добре кажете ми каква е разликата между заварка и LSD?Да знам какво да правя?
Ами разликата е, че не става за всекидневно каране, доста по-бързо износване на гумите, а и като пързаляш и като върнеш гаста не отлючва както е при шпера!
След 5 безсмислени мнения,колегата най-накрая ми отговори прекрасно! Евала колега имаш една бира от мен.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BULL3T написа:E34 - Fanatic написа:BULL3T написа:Добре кажете ми каква е разликата между заварка и LSD?Да знам какво да правя?
След 5 безсмислени мнения,колегата най-накрая ми отговори прекрасно! Евала колега имаш една бира от мен.
аз довечера така или иначе щях да ти обяснявам ама и така става

- BULL3T
- ентусиаст
-
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Кажете как да се разбере шпера в какво състояние е преди да се монтира на колата ?
Като се качи е лесно .
Като се качи е лесно .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BULL3T написа:Зема да си направа една заварака след нова година...нали същата работа върши?
изобщо не върши същата работа,дори не се пързаля повече,на сухо има повече сцепление и ускорява,на мокро повече ти бута предницата,тътри яко в завоите и товари каретата,няма почти никаква енерция дори и при най лекия завой,вдига разхода и гълта от мощността.но когато вече си я подкарал настрани идва големия кеф,няма значение дали си на сухо,мокро или в променливи условия,дори и едното колело да стъпи на пясък не отваря както обикновенния шпер

- BULL3T
- ентусиаст
-
kirililiev написа:BULL3T написа:Зема да си направа една заварака след нова година...нали същата работа върши?
изобщо не върши същата работа,дори не се пързаля повече,на сухо има повече сцепление и ускорява,на мокро повече ти бута предницата,тътри яко в завоите и товари каретата,няма почти никаква енерция дори и при най лекия завой,вдига разхода и гълта от мощността.но когато вече си я подкарал настрани идва големия кеф,няма значение дали си на сухо,мокро или в променливи условия,дори и едното колело да стъпи на пясък не отваря както обикновенния шперсиреч за дрифт си е голям кеф
Ти с такова ли си?Всмисъл аз знам че за дрифт е по-добре както казваш ти,но имало един минус. Като пуснеш газта колата не се изправя толкова лесно както с отворен или шпер.

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
BULL3T написа:kirililiev написа:BULL3T написа:Зема да си направа една заварака след нова година...нали същата работа върши?
изобщо не върши същата работа,дори не се пързаля повече,на сухо има повече сцепление и ускорява,на мокро повече ти бута предницата,тътри яко в завоите и товари каретата,няма почти никаква енерция дори и при най лекия завой,вдига разхода и гълта от мощността.но когато вече си я подкарал настрани идва големия кеф,няма значение дали си на сухо,мокро или в променливи условия,дори и едното колело да стъпи на пясък не отваря както обикновенния шперсиреч за дрифт си е голям кеф
Ти с такова ли си?Всмисъл аз знам че за дрифт е по-добре както казваш ти,но имало един минус. Като пуснеш газта колата не се изправя толкова лесно както с отворен или шпер.
напротив,изправя се доста по бързо.
- ta6aka2000
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, аз така и не разбрах моята кола с големия или малкия шпер е
Поне стана интерестна тема за + и - на шпера като цяло
Все пак ако някой може да ми каже ще съм му благодарен

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ta6aka2000 написа:Колеги, аз така и не разбрах моята кола с големия или малкия шпер еПоне стана интерестна тема за + и - на шпера като цяло
Все пак ако някой може да ми каже ще съм му благодарен
с големия си бе пич, и в сервиза ти го казах - ГОЛЕМ

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2