Каско и оценка на Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Каско и оценка на Е34

Мнение от ///peter » 10 Дек 2009, 22:52

крив кюнец написа:Аз пък им казвам, че колата е в гараж и е намазана с грес, увита с хартия и няма овехтяване :mhihi: номера някой път минава :mhihi:

Само при който е ходил казарма :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 10 Дек 2009, 22:57

Ай стига бре, да ми доставят оригинални части, па да ги плащат по Шравке, шваке или Шрек, се ми е тая, а не да ме набутват с гаражно Турско произведени части. :banghead: :ranting: и да ми заявяват самодоволно, "видиш ли ние работим само с тия доставчици...."
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 27 Дек 2009, 12:28

Мойта, преди малко повече от година я оцениха на 8750, като описанието включваше, и най-малките детайли, които не са стандартно обурудване.
Казаха ми: "ако я блъснеш тоталка или я откраднат днес, ще ти ги изплатим вси4ките, ако стане след 3 месеца, примерно, ще се преиз4исли всичко наново и ще ти дадем примерно 8500, заради овехтяването и т.н."
Нямаше никакви оценяванки на око, ами всичко по каталози;)
Изображение

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 27 Дек 2009, 12:44

Djelebov написа:Мойта, преди малко повече от година я оцениха на 8750, като описанието включваше, и най-малките детайли, които не са стандартно обурудване.
Казаха ми: "ако я блъснеш тоталка или я откраднат днес, ще ти ги изплатим вси4ките, ако стане след 3 месеца, примерно, ще се преиз4исли всичко наново и ще ти дадем примерно 8500, заради овехтяването и т.н."

Абе те всички така казват, ама ако не дай си боже стане нещо... това в коя компания е тази добра оценка ?

На мен ми предлагат на повечето места около 7000 лева оценка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 28 Дек 2009, 11:47

крив кюнец написа:
Djelebov написа:Мойта, преди малко повече от година я оцениха на 8750, като описанието включваше, и най-малките детайли, които не са стандартно обурудване.

Абе те всички така казват, ама ако не дай си боже стане нещо... това в коя компания е тази добра оценка ?

На мен ми предлагат на повечето места около 7000 лева оценка.

Тва беше в дженерали, при мой 4овек, но преди пове4е от година все пак. Сега не знам
как е там.
Помня, 4е автоматика дигна доста цената. Общо вси4ки екстри дигнаха оценката с 1800лв над на4алната за 95' е34 520и. Тва са автоматик, климатроник, ел. пакет оригиналните джанти- общо взето основните неща. Ел. Щора, ломбална опора, анди дазъл огледало....и подобните шукарии не ги гледат. Друго не мога да се сетя.
Нормално е оценката да е голяма, тия коли преди (заслужено) са стрували по 80-90 000 марки и това, че реалната им пазарна цена е доста по малка от оценката, може само да ни радва. :D
Изображение

Предишна

Назад към E34