Каско и оценка на Е34
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Каско и оценка на Е34
крив кюнец написа:Аз пък им казвам, че колата е в гараж и е намазана с грес, увита с хартия и няма овехтяваненомера някой път минава
Само при който е ходил казарма

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Ай стига бре, да ми доставят оригинални части, па да ги плащат по Шравке, шваке или Шрек, се ми е тая, а не да ме набутват с гаражно Турско произведени части.
и да ми заявяват самодоволно, "видиш ли ние работим само с тия доставчици...."

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Мойта, преди малко повече от година я оцениха на 8750, като описанието включваше, и най-малките детайли, които не са стандартно обурудване.
Казаха ми: "ако я блъснеш тоталка или я откраднат днес, ще ти ги изплатим вси4ките, ако стане след 3 месеца, примерно, ще се преиз4исли всичко наново и ще ти дадем примерно 8500, заради овехтяването и т.н."
Нямаше никакви оценяванки на око, ами всичко по каталози;)
Казаха ми: "ако я блъснеш тоталка или я откраднат днес, ще ти ги изплатим вси4ките, ако стане след 3 месеца, примерно, ще се преиз4исли всичко наново и ще ти дадем примерно 8500, заради овехтяването и т.н."

- крив кюнец
-
Djelebov написа:Мойта, преди малко повече от година я оцениха на 8750, като описанието включваше, и най-малките детайли, които не са стандартно обурудване.
Абе те всички така казват, ама ако не дай си боже стане нещо... това в коя компания е тази добра оценка ?
На мен ми предлагат на повечето места около 7000 лева оценка.
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
крив кюнец написа:Djelebov написа:Мойта, преди малко повече от година я оцениха на 8750, като описанието включваше, и най-малките детайли, които не са стандартно обурудване.
Абе те всички така казват, ама ако не дай си боже стане нещо... това в коя компания е тази добра оценка ?
На мен ми предлагат на повечето места около 7000 лева оценка.
Тва беше в дженерали, при мой 4овек, но преди пове4е от година все пак. Сега не знам
как е там.
Помня, 4е автоматика дигна доста цената. Общо вси4ки екстри дигнаха оценката с 1800лв над на4алната за 95' е34 520и. Тва са автоматик, климатроник, ел. пакет оригиналните джанти- общо взето основните неща. Ел. Щора, ломбална опора, анди дазъл огледало....и подобните шукарии не ги гледат. Друго не мога да се сетя.
Нормално е оценката да е голяма, тия коли преди (заслужено) са стрували по 80-90 000 марки и това, че реалната им пазарна цена е доста по малка от оценката, може само да ни радва.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2