Дреболии, ама трябва да се оправят, къде?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: bmw535

Re: Дреболии, ама трябва да се оправят, къде?

Мнение от blackbery » 25 Окт 2009, 9:12

BULL3T написа:Изображение
By stefoto101, shot with 6700c-1 at 2009-10-24

Ето го километража.

смяна на три кондензатора,ще реши проблема,званни на Стоян тои оправи моето и съм много доволен,ако го оставиш оште мкалко това табло беднати е фантазиата какво ще започне да прави,ще стане като коледна елха
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 25 Окт 2009, 11:14

blackbery написа:смяна на три кондензатора,ще реши проблема,званни на Стоян тои оправи моето и съм много доволен,ако го оставиш оште мкалко това табло беднати е фантазиата какво ще започне да прави,ще стане като коледна елха

стига с тези кондензатори, малко като папагалите започнахте да го карате..един, казал на друг, че трети и т.н.

първите диг. табла, които се слагат на е34 спират да отчитат около 299 999 км. ако таблото е точно такова, доста големи кондензатори ще му трябват на Стоян......

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 25 Окт 2009, 13:52

Съветвате ме да търся нов километраж за 525и ли?
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 25 Окт 2009, 14:31

1. имам такова табло за продан
2. не всички табла отказват да отчитат ако са от първите години

3. може да се изплекува проблема или с друго табло или с друг кодинг
Изображение

Аватар
Кара: bmw535

Мнение от blackbery » 26 Окт 2009, 1:39

@2bar написа:
blackbery написа:смяна на три кондензатора,ще реши проблема,званни на Стоян тои оправи моето и съм много доволен,ако го оставиш оште мкалко това табло беднати е фантазиата какво ще започне да прави,ще стане като коледна елха

стига с тези кондензатори, малко като папагалите започнахте да го карате..един, казал на друг, че трети и т.н.

първите диг. табла, които се слагат на е34 спират да отчитат около 299 999 км. ако таблото е точно такова, доста големи кондензатори ще му трябват на Стоян......

маина ,моите увайениа и аз сам маина,моето табло започна със симптомите на колегата,после ,надписите на борда започнаха да стават като морзовата азбука,след това всички стрелки,лампи,и ваобще каквото имше по това табло ,започна да мига и да работи като лудо дори и само на контакт,без да е във движение колата,та като го отворихме,имаше електролит навсекаде,така че аз сам го видел това нещо,и мисля че и ти много скоро ще станеш наш папагалски брат :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към E34