Питане за радиаторче, хамортесьорче и още нещо...
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: Питане за радиаторче, хамортесьорче и още нещо...
Колеги тези амортисьорчета и нови да ги сложите-няма да вдигнат капака сами! Това не са на по-новите коли амортисьорите по 40-50см... даже ги гледам на някои мерцедеси-не само че сами се отварят ами и самички се затварят... моите смея да кажа че са доста добре-и при силен вятър-капака не мърда, но не се и опитват грам да вдигнат капака като натисна копчето...
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Питане за радиаторче, хамортесьорче и още нещо...
Тоз винтил ако е трипътен мисля се сещам каква е идеята, но уви не става... а именно да обръща посоката на фреона и изпарителя става радиатор и радиатора - изпарител (някъде бях чел, а и бащата ми обясняваше нещо, че и той се занимава с подобни работи...) т.е. като боцна на топло и пусна компресора да грее... разбира се на базата на физичните закони... при разширяване (на газа) пада температурата и при свиване (повишаване на налягането) се покачва...
За филтъра пише, че колата е оборудвана с микрофитър, а не активен въглен, ама във Вари2000 явно такъв са сложили на предния собственик (браво на тях)... на фактурата мисля пишеше около 40лв с ДДС-то.
За филтъра пише, че колата е оборудвана с микрофитър, а не активен въглен, ама във Вари2000 явно такъв са сложили на предния собственик (браво на тях)... на фактурата мисля пишеше около 40лв с ДДС-то.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2