Осветлението

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 525D 163hp 2001г.

Re: Осветлението

Мнение от DekeR » 07 Окт 2009, 13:21

Имам в предвид че на където и да ги натисна(на средната и дясната лампа) те се връщат в средно положение нямат просто позиции напред и назад...ще го разчовъркам пък ако не стане...на сервиз иначе мерси :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 07 Окт 2009, 13:36

Здравейте колеги,

Първо за светодиодите:
Мога да предложа един доставчик като въобще НЕзнам дали е най-евтиния или най-качествения - просто вариант:
калегата harpi със сайта http://WWW.BKTUNING.NET - от ляво има надписи като бутончета. Почват с Ауди, Алфа, БМВ и т.н. Почти най-долу има бутонче СВЕТЛИНИ. Цъкваш там и най-горе по средата на сайта излизат надписи/бутони КРУШКИ, мрушки и прочие. Цъкваш там и си избираш.
Ей така смятам да се обзаведа по етапно.

Второ за неработещите копчета:
Значи, колега трябва да разглобиш ключето, ама всичко докато цъфнат пред теб медните клеми дето дават контакт към пъпките. Тогава вземаш ВД40 и пръскаш яко "докато ти покапе по чорапа". Избърсваш олятото извън клемите и сглобяваш. И забравяш. Докато някой друг не пита и тогава се сещаш и му споделяш опита си.

Поздрави и успех,
Д

АААА сега виждам последния ти пост... абе с този твой огромен подпис изтървам страниците... значи има едни малки пружинки на кнопката по средата. Изкочила е пружинката и затова не цъка. Внимавай да не се захвърчат като разглобяваш, че аз наскоро изпотих един наш многооважаван колега :banghead: Може гнездото и да е счупено от годините - тогава ще трябва да проявиш творчество... или ню или секънд хенд... в общи линии сервизните специалисти ще процедират по схемата, която ти споделих...

Пак успех,
Д
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Окт 2009, 17:50

DekeR написа:Имам в предвид че на където и да ги натисна(на средната и дясната лампа) те се връщат в средно положение нямат просто позиции напред и назад...ще го разчовъркам пък ако не стане...на сервиз иначе мерси :)

еми нали това казвам - леко се "разчовърква" и става като от завода.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 08 Окт 2009, 17:45

колегата по горе има предвид да изчистиш всички пластинки и ако има някоя изкривена от времето да я поизправиш при мен беше така и си ги направих и сега работят по добре от заводските :yes:
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Потребител
Аватар

Мнение от iv40to » 08 Окт 2009, 20:17

Ето тук ги има диодните http://www.iv-auto.com/index.php?cPath=46

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 08 Окт 2009, 20:30

ми ок ама от каде мога да си ги купя във Варна. А тая която ми трябва я няма там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 09 Окт 2009, 1:41

колеги а някаде магазин имали в софия да нее онлаин
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 09 Окт 2009, 10:24

Абе, и аз предпочитам да ги купя от магазин, но досега във Варна не съм намерил.

Имаше едно време едно гаражче на едно ъгълче, където продаваха ксенон, аларми, парктроници и прочие. Беше в близост до магазина от където купувах памперси, биберони, шишенца и т.н. Често се заглеждах по витрината, но така и не влязох тогава в това магазинче.

Тези дни да взема да го потърся и да видя има ли го още...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 16 Окт 2009, 15:10

колеги намерих едни диодни крушки за там, само че не са 50 ами 10 вата и не светват, не мога да си го обясня, освен че струват 2 кинта двете. :shock:

Предишна

Назад към E34