ОБЯВЯВАМ ВОЙНА

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 03 Сеп 2009, 0:52

иска да каже че самото цд можеш да го хванех за таблото има си място за планка отзад на цд-то и болче с което се захваща и сложиш ли го трябва да бръкнеш от някъде за да развиеш болчето и става дълга и широка(бавно за крадене)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds

re

Мнение от bera » 03 Сеп 2009, 9:28

Паркирай си колата така ,че да можеш да я виждаш от терасата и си вземи въздушна пушка 4мм чашки. Като чуеш алармата -огън. Няма да го убиеш ама много ще го заболи (даже минава през дрехите) тъкмо няма да го излежаваш.
Успех.
ПС
Имаше една тема как да опазим колите си от кражби.
На моята съм залепил емблемите на предния капак и багажника с поксипол и да ги извадят ще ги строшат и пак няма да им влязат в употреба, главите на видийките на халогените съм ги залял с епоксидна смола,капачките на джантите съм ги пръснал със спрей за джанти (нямат емблемите на БМВ вече бяха паднали) за да не са интерес за наркомани и други улични боклуци и мангали. Винтилите на джантите се стягат задължително с клещи (моите капачки са метални). Сега обмислям един малко по-скъпичък проект за жилото на предния капак как да не се отваря от купето ,а с копчето на алармата и с моторче под капака. Един алармаджия ми каза една цена ще видим. Че като се краде колата,фаровете там е слабото място- предния капак.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 03 Сеп 2009, 15:37

орьжие имам даже в жабката имам три резервни пьлнитела по 15 патрона и интересното е че е отварял жабката видял ги е но неги е взел, взел е само цдто и стотинки и една кутия мурати, но няма да го стрелям щото ще мине леко а и вече се приближавам до него дишам му вьв вратлето вьпрос на два три дена е докато го намеря, но няма да е сам а просто ще е пьрвият щото ми писна от наркоманчета и от белите им

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 03 Сеп 2009, 15:42

Счупи му ръчичките и двете на 3-4 места най-малко. Така ще знае повече да не бара. Мисля, че повече от това няма да има нужда да правиш. Имай предвид, че като ти счупят 2-те ръце нищо не можеш да правиш. Нито да си избършеш гъзо, нито да ядеш сам, нито да се облечеш. НИЩО баце. Даже и да се изпикаш не можеш. За 1 месец си тотален инвалид и трябва да те обслужват и хранят.

Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 03 Сеп 2009, 16:11

Zubcho написа:Счупи му ръчичките и двете на 3-4 места най-малко. Така ще знае повече да не бара. Мисля, че повече от това няма да има нужда да правиш. Имай предвид, че като ти счупят 2-те ръце нищо не можеш да правиш. Нито да си избършеш гъзо, нито да ядеш сам, нито да се облечеш. НИЩО баце. Даже и да се изпикаш не можеш. За 1 месец си тотален инвалид и трябва да те обслужват и хранят.

Поздрави

още несьм решил какво да му направя в главата ми се вьртят идеи от гадни по гадни едната е да го вьржа на площадката пред блока сьс свински опашки за някоя катерушка с голяма табела на гьрдите с надпис крадец, интересно ми е някой дали ще го отвьрже

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Сеп 2009, 16:15

sniper74 написа:
Zubcho написа:Счупи му ръчичките и двете на 3-4 места най-малко. Така ще знае повече да не бара. Мисля, че повече от това няма да има нужда да правиш. Имай предвид, че като ти счупят 2-те ръце нищо не можеш да правиш. Нито да си избършеш гъзо, нито да ядеш сам, нито да се облечеш. НИЩО баце. Даже и да се изпикаш не можеш. За 1 месец си тотален инвалид и трябва да те обслужват и хранят.

Поздрави

още несьм решил какво да му направя в главата ми се вьртят идеи от гадни по гадни едната е да го вьржа на площадката пред блока сьс свински опашки за някоя катерушка с голяма табела на гьрдите с надпис крадец, интересно ми е някой дали ще го отвьрже

ами хайде да го направим
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Сеп 2009, 16:54

Ама гол го вържи :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 03 Сеп 2009, 16:54

остави му на седалката една спринцовка с кока кола разредена с белина и ше го намериш на сутринта одървен покрай колата...палиш отиваш си на работа пък нека се вмирисва там измета
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 03 Сеп 2009, 18:10

_65536_kb_sec_ написа:
sniper74 написа:

Поздрави

ами хайде да го направим

няма проблеми, по принцип сьм свикнал такива неща да вьрша сам но понеже няма човек който да не е засегнат от тази измет, който иска се присьедини няма да го вьрна

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Сеп 2009, 18:23

на ЛС моля
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 05 Сеп 2009, 18:42

днес беше пьрвият ми улов, доста хубав ден :twisted: :mhihi:
само ми е жал за момчетата от един денонощен магазин че май ги пооплаших :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: LX62314
Мечтае да кара: e31 860
Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна

Мнение от gsi_leo » 05 Сеп 2009, 19:07

не само счупеното боли,по време на хановете са рязъли ръце и крака,обърни внимание на алармата си,свържи я към 2 мощни говорители за високи честоти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 05 Сеп 2009, 22:31

gsi_leo написа:не само счупеното боли,по време на хановете са рязъли ръце и крака,обърни внимание на алармата си,свържи я към 2 мощни говорители за високи честоти

точно за това имам свински опашки, стягаш го около китката с тях и тя изсъхва, измислил съм го. А колкото до аларми да си кажа чесно нищо не разбирам

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 05 Сеп 2009, 22:41

Колега, и аз съм от Надежда, кажи в коя част са се разшавали плесените, преди седмица на един приятел по същия начин му бяха строшили шофьорското стъкло, но нищо не бяха барнали.

И естествено сподели за улова :twisted: :twisted: :twisted:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sniper74 » 05 Сеп 2009, 22:47

Zagy написа:Колега, и аз съм от Надежда, кажи в коя част са се разшавали плесените, преди седмица на един приятел по същия начин му бяха строшили шофьорското стъкло, но нищо не бяха барнали.

И естествено сподели за улова :twisted: :twisted: :twisted:

в трета братле всяка неделя минава един и същ. но аз съм обявил война на всички щото ми писна от тях и наглоста им. та за това наркоманчета пазете се а колкото до улова нищо особенно попища малко и остана да лежи :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към E34