момчета помогнете

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 09 Авг 2009, 20:24

той русичкия ще почива малко...
как така я взехте с тоз проблем таз кола... между другото в този подфорум има доста добри лекари на тоз мотор, местят плочки, за което има теми по-назад, или из важните... и късмет ;)

Потребител
Аватар
Кара: E39 M62B35

Мнение от bu4 » 09 Авг 2009, 22:53

еййййййй мам..... си тракаме в тоя форум само излишни и ненужни никому спорове и скандали,и никаква взаимопомощ :no:

Потребител
Аватар
Кара: E 34 BMW 525 tds touring

от Силвия

Мнение от silvia71 » 10 Авг 2009, 15:28

не съм блондинка и зная какво е съединител , но колата няма такъв.
карам от 15 години ПОСТОЯННО така че Иван да не ме учи.
За останалите свестни мъже във форума:мерси ,но при диагностиката казаха че не е плочка на ГНП,също така колата мисли много преди да наеме както трябва

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 10 Авг 2009, 15:46

И все пак мисля че е плочка!Аз сьщо имах подобен проблем,диагностики глупости и най-накрая http://www.bmwpower-bg.net!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 11 Авг 2009, 2:19

Да не приплъзва съединителя? И при затруднен поток на горивото(ниски обороти, задръстен филтър, задръстена цетка на помпата в резервоара) се получава този ефект (дефект). Ниво на маслото в автоматика? и т.н. Иванко ще помогне с още мнения :)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Потребител
Аватар

Мнение от silvia71 » 11 Авг 2009, 9:54

благодаря за съветите ,мъжа ми също смята че е плочката въпроса е от къде да намерим такава,

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 11 Авг 2009, 11:29

Най-добре от магазина. За съжаление сумата е 700лв. Митеее кажи с отстъпката колко е?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Потребител
Аватар

Мнение от cecko » 11 Авг 2009, 17:58

Имам проблеми с турбото и се чудя какво да правя да го рециклирам ли или да търсъ нещо втора употреба щото за ново няма пари.
Ако знае някой каде се рециклират за по-малко пари ще ми помогне много

ентусиаст
Аватар

Мнение от predel » 11 Авг 2009, 18:08

cecko написа:Имам проблеми с турбото и се чудя какво да правя да го рециклирам ли или да търсъ нещо втора употреба щото за ново няма пари.

Какво значи "за по-малко пари"? Рециклирането струва от 350 лв до 800 лв. в зависимост от степентта на износване (до пълно счупване). От къде си, за кой град търсиш рециклатор и т.н., че напоследък май всеки пише "помогни" а данни никъде не дава....
Силве, кажи каква точно ти е колата и кой модел ти е помпата, ако е тя, и в зависимост от вида и, има много различни начини за "оправяне" на проблемни помпи:)

Потребител
Аватар

Мнение от cecko » 11 Авг 2009, 18:31

predel написа:
cecko написа:Имам проблеми с турбото и се чудя какво да правя да го рециклирам ли или да търсъ нещо втора употреба щото за ново няма пари.

Какво значи "за по-малко пари"? Рециклирането струва от 350 лв до 800 лв. в зависимост от степентта на износване (до пълно счупване). От къде си, за кой град търсиш рециклатор и т.н., че напоследък май всеки пише "помогни" а данни никъде не дава....
Силве, кажи каква точно ти е колата и кой модел ти е помпата, ако е тя, и в зависимост от вида и, има много различни начини за "оправяне" на проблемни помпи:)

месри за бързият отговор колега.мен това ме интересуваше от колко до колко варират цените за рециклиране иначе съм от София.

ентусиаст
Аватар

Мнение от predel » 11 Авг 2009, 23:41

cecko написа:
predel написа:

месри за бързият отговор колега.мен това ме интересуваше от колко до колко варират цените за рециклиране иначе съм от София.

Сервиз има около централни гробища.

Потребител
Аватар

Мнение от silvia71 » 12 Авг 2009, 9:30

проблема се реши,колата е пипана много,плочката местена чак леко изкривена но от сервиза се закучиха и сега е самолет направо.имаше и много грешки за изчистване,някой ме пита защо сме я купили така ,защото е нов внос ,не е карана тук ,а заради този проблем я взехме за 2000 лева,така че си струва да се дадат пари за да се стегне,

Потребител
Аватар

Мнение от silvia71 » 12 Авг 2009, 11:00

тези дни толкова много четох ,че забравих къде беше ,напишете ми къде мога да си проверя по ВИН номера как е излязла от завода

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 12 Авг 2009, 11:09

Вероятно си чела тази тема:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92641

Аватар
Кара: E34

Re: от Силвия

Мнение от ivan. » 13 Авг 2009, 0:14

silvia71 написа:не съм блондинка и зная какво е съединител , но колата няма такъв.
карам от 15 години ПОСТОЯННО така че Иван да не ме учи.
За останалите свестни мъже във форума:мерси ,но при диагностиката казаха че не е плочка на ГНП,също така колата мисли много преди да наеме както трябва
Това за мене ли се отнася ,понеже няма друго мнение от някои адаш:roll:
Между другото при здрава плочка, едиственото нещо,което може да загаси тдс автоматик го е написал колегата предел.
С реглажа на плочката само са и увеличили пропорцията ;)

ПредишнаСледваща

Назад към E34