да се похваля
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
мерси колеги,този понеделник нямах възможност да дойда да се видим на сбирката, а следващия заминавам на море,след това задължително мисля да дойда да пием по бира

Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
колега.. ако си към варна обаждай се.. ще се радвам да пием по бира с някой градски тъкмо да видя тоя красавец..
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
ами колега точно към варна съм тръгнал и към златни пясъци,на двете места ще бъда,ще се чуем 

Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Честито колега , аз знам лично колко печен е Сашо "колегата" и знам колата добре - не само не си сбъркал ам си уцелил 6-ца от тотото
Много безаварийни километри от мен
Георги Пенчев

Много безаварийни километри от мен

Георги Пенчев
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2