-->от 525 към 535 или 540
Модератор: Технически модератори
- ikonkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01
за да сложиш м60 ей така трябва да ти изглежда отпред коша без мотора при мен беше по-лесно щото купих цяло купе и се местиха само стойките с леки заварки... ти сам трябва да си прецениш докъде можеш да стигнеш...

Последна промяна ikonkata на 31 Юли 2009, 21:10, променена общо 1 път

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
.......Toва верно е филм,да не говорим,че не мога да отделям по 1000 лв на месец!Почвате да ми променяте концепцията!
Май ще взема един 2.5 мотор,ама читав и ще слагам турбо! Тая работа за разглобяването на цялата кола я знам,но чак 8000 лв да излезе не съм очаквал. Хмм,добре че ви питах,много благодаря момчета! Ако имате още съвети давайте. 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Колега, то ако вземеш нормална 2.5 и то в не добро състояние (но не плачевно) 500-1000лв разходи си отиват на месец като стой та гледай 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BULL3T написа:.......Toва верно е филм,да не говорим,че не мога да отделям по 1000 лв на месец!Почвате да ми променяте концепцията!Май ще взема един 2.5 мотор,ама читав и ще слагам турбо! Тая работа за разглобяването на цялата кола я знам,но чак 8000 лв да излезе не съм очаквал. Хмм,добре че ви питах,много благодаря момчета! Ако имате още съвети давайте.
Просто колега трябва да си имаш донор от който да ринеш всичките стойки, а не че е кой знае каква болка. Другия вариант е да гледаш от друга кола и да си ги изработиш тези стойки.

- BULL3T
- ентусиаст
-
///peter написа:Колега, то ако вземеш нормална 2.5 и то в не добро състояние (но не плачевно) 500-1000лв разходи си отиват на месец като стой та гледай
Защо да отиват толкова много на месец?Смисъл ,не може да и е толкова поддръжката на месец!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Не казах поддръжка, а общо..., бензин като добавиш някое ремонтче и ето ти я сумата. Винаги се намира по тея коли какво да смениш и какво да има да оправяш още... ако не можеш да отделиш подобна сума на месец, по-добре не се тормози.
- BULL3T
- ентусиаст
-
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BULL3T написа:.......Toва верно е филм,да не говорим,че не мога да отделям по 1000 лв на месец!Почвате да ми променяте концепцията!Май ще взема един 2.5 мотор,ама читав и ще слагам турбо! Тая работа за разглобяването на цялата кола я знам,но чак 8000 лв да излезе не съм очаквал. Хмм,добре че ви питах,много благодаря момчета! Ако имате още съвети давайте.
колега колко мислиш че ще ти излезе турбото

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз в тези 8 хиляди съм включил и основния ремонт на колата (освен турбото). И ще трябва да вземе и едно окачване и едни спирачки. Те са към 2000лв. + 5000лв ремонт и турбо и още някакви 1000лв за козметични ремонти и за всеки случай и така. Естествено това е оптимистичния вариант. 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- BULL3T
- ентусиаст
-
Момчета вече е сигурно,колата ще стане моя след два месеца. Остава ми да реша,какво ще правя с двгто. Моля ви за съвет.
Вариянтите в главата ми са два.
1. Да изкормя сегашния и да му сложа турбо бутала,биели,валове и тн. и да го направя турбо.
2.Да купя "нов" 2.5 мотор който да правя. Въпроса ми при нов 2.5 е, мога ли да сложа 192 коня без да пипам нищо по електроника скорости и диф. или да си сложа същия 170 коня?
Колата няма да се прави само за дрифт ,а за съботно-неделно, кефене и гъзареене! Че ще се правят пъъързалки ,ще се правят,но не искам да я изкормя и да и махна прекрасния чар!
Благодаря предварително.
1. Да изкормя сегашния и да му сложа турбо бутала,биели,валове и тн. и да го направя турбо.
2.Да купя "нов" 2.5 мотор който да правя. Въпроса ми при нов 2.5 е, мога ли да сложа 192 коня без да пипам нищо по електроника скорости и диф. или да си сложа същия 170 коня?
Колата няма да се прави само за дрифт ,а за съботно-неделно, кефене и гъзареене! Че ще се правят пъъързалки ,ще се правят,но не искам да я изкормя и да и махна прекрасния чар!
Благодаря предварително.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
BULL3T написа:Момчета вече е сигурно,колата ще стане моя след два месеца. Остава ми да реша,какво ще правя с двгто. Моля ви за съвет.
Благодаря предварително.
абе да те питам.. ти на колко си години?
- BULL3T
- ентусиаст
-
На 20 защо? Това притеснява ли те? Или не може момче на тази възраст да кара е34?
п.с. И за да не кажете че колата я взимам от тате,купувам я от бащата на приятелката ми,на много сносна цена,почти без пари,но не искам да казвам сумата.
п.с. И за да не кажете че колата я взимам от тате,купувам я от бащата на приятелката ми,на много сносна цена,почти без пари,но не искам да казвам сумата.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
BULL3T написа:На 20 защо? Това притеснява ли те? Или не може момче на тази възраст да кара е34?
еми не съм казал че има проблем.. аз примерно карам е32.. ама въпроса е че аз трудно издържам моето..но все пак го издържам.. а имам доста доходна работа.. дано имаш и ти по-доходна от моята щом мислиш да се вкарваш в такива филми.. а и варианта е: послушай кирето.. отвори мотора.. и после праскай едно турбо.. шпер, окачване.. и си ти..
- BULL3T
- ентусиаст
-
Мога да отделям 500 до 600 лв на месец за тази кола,говоря като редовни разходи ,масла,бенз и тн. Просто искам да взема този кораб и да му се радвам,понеже се напатих от фордове и опели. Иначе за това да го правя да върви,имам си няколко хилки прибрани под леглото ,за да я подкарам,дори като за начало да стигнат само за нов мотор или оправяне на този! Не смятам за 2 месеца да я направя 300 коня,говоря за период от година, може би и повече,взависимост от това как се развие живота ми.
- BULL3T
- ентусиаст
-
Мога да отделям 500 до 600 лв на месец за тази кола,говоря като редовни разходи ,масла,бенз и тн. Просто искам да взема този кораб и да му се радвам,понеже се напатих от фордове и опели. Иначе за това да го правя да върви,имам си няколко хилки прибрани под леглото ,за да я подкарам,дори като за начало да стигнат само за нов мотор или оправяне на този! Не смятам за 2 месеца да я направя 300 коня,говоря за период от година, може би и повече,взависимост от това как се развие живота ми.