ПРОБЛЕМ (TDS - двигателят работи неадекватно)
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Здравейте колеги,
Искам да попитам по запознатите възможно ли е този проблем да идва от това че ГНП-то дава грешка (вчера пак ходих на диаагностика) на предварението на впръскването на горивото и момчето ми обясни че най-вероятно ми прави този номер понеже показанията между датчика на ГНП-то и датчика на маховика не съвпадат и компютъра минава в авариен режим. Възможно ли е това нещо ?
Искам да попитам по запознатите възможно ли е този проблем да идва от това че ГНП-то дава грешка (вчера пак ходих на диаагностика) на предварението на впръскването на горивото и момчето ми обясни че най-вероятно ми прави този номер понеже показанията между датчика на ГНП-то и датчика на маховика не съвпадат и компютъра минава в авариен режим. Възможно ли е това нещо ?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Още при първото ми сблъскване с проблема ( почти идентичен като твоя) ходих на диагностика и ми даде грешка №20 Speed Regulation и аз почнах да се бъзикам и да ходя да търся причини и следствия, но да знаеш, че докато не смениш управлението на ГНП - то бял ден почти няма да видиш
Накрая бях я докарал до там, че трябва да я запаля и да чакам 15 минути да работи и да се поотипли, че да може да се форсира - въобще не отчиташе нищо - толкова зле беше управлението.
Ако имаш пари, ако има откъде да вземеш управление с уговорката , че ако ти работи колата добре с него - тогава ще го купиш --- ти си човека

Ако имаш пари, ако има откъде да вземеш управление с уговорката , че ако ти работи колата добре с него - тогава ще го купиш --- ти си човека

Re: ПРОБЛЕМ (TDS - двигателят не работи адекватно)
никой ли няма схема на кабелите които излизат от ЕКУ-то ? Моля Ви помогнете. Понеже съм разглобил буксата ако някой знае кои цвят идва от ГНП-то ще съм му много благодарен да каже.
Re: ПРОБЛЕМ (TDS - двигателят не работи адекватно)
Колега, прати ми на ЛС имейла си за да ти пратя един ПДФ файл със схемата на ТДС-овото ЕКУ.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2