Катинаро
Модератор: Технически модератори
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Назад -никога.Само напредdj_ennsy_1 написа:39-тката ли продаде? Да не плануваш да се завърнеш към 34

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Finikova_Palma написа:Сичко се брои Зъбе, даже и Магесници да додат се брои... И Ринсуинд да се покаже тука, се става... нали глеееедкам 1 година какво се праи тука... сите сте акъли големи и само ви се възхищавам... ма като отидох да попитам нещо... мълчанието на закланите агнета... Я съм ви гооолем фемн бате... на сите Софиянци и Варненлии, и Монтански келеменца, и сите бате..., като дойдох у Узана - се едно съм у космосу, еб..си вакуума... глеате метака и никой не каза едно здрасти... та след 15 минути си тръгнаах и те така... като сме ут село та кво... не ме еб...те за захарна тръстика ли? Мноого съм разочарован... затова непиша, та днеска верно попътувах и един дембил с лепенка на заднио джам за малко ме неприби, а после ме гледа като летяща чиния и се чуди що му невърви колата и откъде се е пръкнало това черното дето го прескача.... мани, че се издразних от тия форуме..., ма нали и аз с "мъжете" карам Е34....
а и у тоа форум се заформи една бозъъъъ....
Вуйчо да беше дошъл и да беше казал "Здрасти аз съм Х от форума" с Митко и Петър Ангелов не се бяхме виждали никога и пак си говорихме. Лично аз бях (и още съм) във филма скапана скоростна кутия (автомат) или гадно менте за масло вътре. Та може и да не съм се запознал с някой. А и със Славянко си хортувахме. И той седеше един такъв и си мълчеше. Даже едвам го познах от снимките и пак успяхме да си поприказваме за колите (аз така мисля). Надявам се да няма сърдити и се извинявам на тези на, които не съм казал "Здрасти" на Узана.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
малко офф.
каква кожа си сложил - ест. или изкуствена?
И тя ли се лепи както и плата?
klintan66 написа:aHToHuO , сложи кожа вместо плат.Аз съм така и съм много доволен .
каква кожа си сложил - ест. или изкуствена?
И тя ли се лепи както и плата?
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Парафина е в литрово шише като АМБ и го взех от аптеката ! Има и шишенца по 100 грама но излиза двойно по-скъпо .
Кожата на тавана ми е изкуствена . Залепи я тапицер, който предлага по каталог оргинални платове за всички марки. Тази беше за тойота /не съм много сигурен / светло сиво но ми хареса .Колонките са един тон по-тъмни . Цена 100 лв всичко.И я лепи с лепило което си мирише на чист хелметекс но бял.
Кожата на тавана ми е изкуствена . Залепи я тапицер, който предлага по каталог оргинални платове за всички марки. Тази беше за тойота /не съм много сигурен / светло сиво но ми хареса .Колонките са един тон по-тъмни . Цена 100 лв всичко.И я лепи с лепило което си мирише на чист хелметекс но бял.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Аз днеска от един колега получих лепенките за бмв форума и пак ще си ги слагам на номерата.Да видим до кога ще изкарат и кога пак някой няма да си ги хареса ....
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Днес взех 2 гуми 215/65/15 за задни! Реглаж на предницата и треснах стената на вратата на реглажницата! 

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
_FIRMATA_ написа:Днес взех 2 гуми 215/65/15 за задни! Реглаж на предницата и треснах стената на вратата на реглажницата!
това му се вика пишма шафиор и пусти късмет, не че и аз съм цвете за мирисане де

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
klintan66 написа:Парафина е в литрово шише като АМБ и го взех от аптеката ! Има и шишенца по 100 грама но излиза двойно по-скъпо .
Колега искам снимки на този таван

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
S_h_e_f_a написа:klintan66 написа:Парафина е в литрово шише като АМБ и го взех от аптеката ! Има и шишенца по 100 грама но излиза двойно по-скъпо .
Колега искам снимки на този таван
Няма проблем но на снимки не се вижда добре, така както е на живо .
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Днеска смяна на дясна главина, дискове, накладки, копчетата за ел. джамовете, че левите се сваляха но не се качваха
и разни други дреболийки!

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Донастроих си мегата, са души бензина, а къ бучииии малиииии
Последна промяна ///peter на 22 Юли 2009, 16:18, променена общо 1 път
- jullydjs