въпрос (Откъде да си купя чистачки?)
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Zubcho написа:nikavashnika написа:оригиналните чистачки само в дару/камор ли ги има?
Не мога да си взема нищо от Дару защото въпреки че са ми близо до работата бачкат само до 17:00 часа
По добре си купи от БОШ същата стока, но по-евтина. Магазин на Киров си търси най-добре и най-сигурно.
Поздрави
В Практикер, също има оргиналдъ Бош, но май няма Туйн-ки а само единичните бройки, но пък и цената йм е доста надоло

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
VesoPesa написа:Zubcho написа:nikavashnika написа:оригиналните чистачки само в дару/камор ли ги има?
Не мога да си взема нищо от Дару защото въпреки че са ми близо до работата бачкат само до 17:00 часа
По добре си купи от БОШ същата стока, но по-евтина. Магазин на Киров си търси най-добре и най-сигурно.
Поздрави
В Практикер, също има оргиналдъ Бош, но май няма Туйн-ки а само единичните бройки, но пък и цената йм е доста надоло
То хубаво има ама дали ще има 61см за БМВ е34? Нали знаеш, че лявото рамо е обърнато???? Отиваш в БОШ магазин и мрънкаш, че караш е34 и искаш чистачки. Заключвайте темата вече!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
От година и два месеца тествам на моята кола две различни пера. Едното е за 25лв. от Вари оригинално БМВ, а другото е от бензиностанции Лукойл АЛКА е марката, австрийски са и се продават по една в кутийка
за около 7лв.
До момента и двете се държат много сходно и единствената разлика е, че по-евтината се опитва да скърца при недостатъчно влага по стъклото.
За момента все още чистят еднакво и определено победител цена-качество е Алка.

До момента и двете се държат много сходно и единствената разлика е, че по-евтината се опитва да скърца при недостатъчно влага по стъклото.
За момента все още чистят еднакво и определено победител цена-качество е Алка.
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
CHAMPION AEROVANTAGE SPOILER KIT е на цена 61 лв. при мен,Боша Twin е по-евтин
58 лева точно! Така добре ли е???? 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Аз септември си купих нови (щото разни изчдия ми бяха изрязали перата на чистачките пред блока) марка SWF и до момента съм много доволен от работата им, за двете платих 67лв
- nikavashnika
- кандидат ентусиаст
-
Zubcho написа:nikavashnika написа:оригиналните чистачки само в дару/камор ли ги има?
Поздрави
Благодаря колега.
А на другия колега който беше писал че в Практикер има чистачки на БОШ - има верно е, обаче на нито една не видях да пише че става на е34.
И да споделя - някви идиоти вчера си загасили 2 фаса в предното ми стъкло

Миналата седмица го бях сменил бе деба. А сега търкам търкам и остана един гаден нагар който не знам с какво да го махна. Мръсни келеши

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
nikavashnika написа:И да споделя - някви идиоти вчера си загасили 2 фаса в предното ми стъкло![]()
![]()
![]()
![]()
Миналата седмица го бях сменил бе деба. А сега търкам търкам и остана един гаден нагар който не знам с какво да го махна. Мръсни келеши![]()
някъде бях чел, че има препарати за полиране на стъкла, но преди да прочета повече за тях си спрасках стъклото и вече нямаше нужда... потърси из гугъла или пиши на DESO-CAR-CARE може да те посъветва нещо...
Поздрави и успех,
Д

овека е готин и ще помогне винаги
Чистачки има по около 25лева на бул.Възкресение номер 18-20 в едно малко магазинче в гараж.Човека е готин и помага винаги.Чистачките бяха от някакъв модел Рено ,но по размер и захват са идентични с нашите.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Re: овека е готин и ще помогне винаги
valeri написа:Чистачки има по около 25лева на бул.Възкресение номер 18-20 в едно малко магазинче в гараж.Човека е готин и помага винаги.Чистачките бяха от някакъв модел Рено ,но по размер и захват са идентични с нашите.
Рено Сафран

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
а бе пичове на мен ми се е разбил тампон ли е какво е, което задвижва рамото. Някой имал ли е такъв проблем, чистачката не стои нормално в/у прозореца.
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
отиди в бриколаж и си купи от тези новите дето са меки и се огьват по стьклото около 20лв са двете но чистят перфектно аз сьм доволен а и 100лв за оригинални малко смешно ми се вижда
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3