въпрос (Откъде да си купя чистачки?)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 01 Юни 2009, 12:06

Zubcho написа:
nikavashnika написа:оригиналните чистачки само в дару/камор ли ги има?
Не мога да си взема нищо от Дару защото въпреки че са ми близо до работата бачкат само до 17:00 часа :evil:

По добре си купи от БОШ същата стока, но по-евтина. Магазин на Киров си търси най-добре и най-сигурно.

Поздрави

В Практикер, също има оргиналдъ Бош, но май няма Туйн-ки а само единичните бройки, но пък и цената йм е доста надоло ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 01 Юни 2009, 20:03

VesoPesa написа:
Zubcho написа:
Не мога да си взема нищо от Дару защото въпреки че са ми близо до работата бачкат само до 17:00 часа :evil:

По добре си купи от БОШ същата стока, но по-евтина. Магазин на Киров си търси най-добре и най-сигурно.

Поздрави

В Практикер, също има оргиналдъ Бош, но май няма Туйн-ки а само единичните бройки, но пък и цената йм е доста надоло ;)

То хубаво има ама дали ще има 61см за БМВ е34? Нали знаеш, че лявото рамо е обърнато???? Отиваш в БОШ магазин и мрънкаш, че караш е34 и искаш чистачки. Заключвайте темата вече!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 01 Юни 2009, 21:38

Champion AeroVantage ... друг вариант

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 01 Юни 2009, 22:17

От година и два месеца тествам на моята кола две различни пера. Едното е за 25лв. от Вари оригинално БМВ, а другото е от бензиностанции Лукойл АЛКА е марката, австрийски са и се продават по една в кутийка :yes: за около 7лв.
До момента и двете се държат много сходно и единствената разлика е, че по-евтината се опитва да скърца при недостатъчно влага по стъклото.
За момента все още чистят еднакво и определено победител цена-качество е Алка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 01 Юни 2009, 22:54

CHAMPION AEROVANTAGE SPOILER KIT е на цена 61 лв. при мен,Боша Twin е по-евтин :) 58 лева точно! Така добре ли е???? :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Peicho » 01 Юни 2009, 22:59

Между другото оригиналните чистачки, които се продават в Дару са именно Бош. Миналата седмица си купих нови чистачки от Киров Бош-модела е 602S и е само и единствено за Е34. Цената беше 64лв.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 01 Юни 2009, 23:10

в ауто+ доколкото знам оригинален бош (същите които ще ти и в дарукар) е 57лв.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 02 Юни 2009, 7:30

Аз септември си купих нови (щото разни изчдия ми бяха изрязали перата на чистачките пред блока) марка SWF и до момента съм много доволен от работата им, за двете платих 67лв
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikavashnika » 02 Юни 2009, 21:14

Zubcho написа:

Поздрави

Благодаря колега.

А на другия колега който беше писал че в Практикер има чистачки на БОШ - има верно е, обаче на нито една не видях да пише че става на е34.

И да споделя - някви идиоти вчера си загасили 2 фаса в предното ми стъкло :evil: :evil: :evil: :evil:
Миналата седмица го бях сменил бе деба. А сега търкам търкам и остана един гаден нагар който не знам с какво да го махна. Мръсни келеши :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 04 Юни 2009, 9:36

nikavashnika написа:И да споделя - някви идиоти вчера си загасили 2 фаса в предното ми стъкло :evil: :evil: :evil: :evil:
Миналата седмица го бях сменил бе деба. А сега търкам търкам и остана един гаден нагар който не знам с какво да го махна. Мръсни келеши :evil: :evil:

някъде бях чел, че има препарати за полиране на стъкла, но преди да прочета повече за тях си спрасках стъклото и вече нямаше нужда... потърси из гугъла или пиши на DESO-CAR-CARE може да те посъветва нещо...

Поздрави и успех,
Д
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

овека е готин и ще помогне винаги

Мнение от valeri » 05 Юни 2009, 9:57

Чистачки има по около 25лева на бул.Възкресение номер 18-20 в едно малко магазинче в гараж.Човека е готин и помага винаги.Чистачките бяха от някакъв модел Рено ,но по размер и захват са идентични с нашите.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Re: овека е готин и ще помогне винаги

Мнение от jullydjs » 07 Юни 2009, 0:47

valeri написа:Чистачки има по около 25лева на бул.Възкресение номер 18-20 в едно малко магазинче в гараж.Човека е готин и помага винаги.Чистачките бяха от някакъв модел Рено ,но по размер и захват са идентични с нашите.

Рено Сафран :idea: , и модела е едно към едно с нашите

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 13 Юни 2009, 11:41

Прав си за модела,и смятам ,че е лудост да се дават повече пари за чистачки при условие ,че кокошкарите почнаха да крадат и чистачки от колите.Дано им изсъхнат ръцете!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 14 Юни 2009, 21:46

а бе пичове на мен ми се е разбил тампон ли е какво е, което задвижва рамото. Някой имал ли е такъв проблем, чистачката не стои нормално в/у прозореца.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от sniper74 » 21 Юни 2009, 14:34

отиди в бриколаж и си купи от тези новите дето са меки и се огьват по стьклото около 20лв са двете но чистят перфектно аз сьм доволен а и 100лв за оригинални малко смешно ми се вижда

ПредишнаСледваща

Назад към E34