Е34 ТДС-странно позагряване?
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
благодаря за отговора колега ще проверя първо безплатните вариянти дано е някои от тях аз нямъм климатик но ше промия радиатора да видя къкво ще стане а между другото възмогно ли е да зъгрява от неправилна работа на мотора(много често прекъсва и губи мощност).
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
не
прекъсването и загубата на мощност няма как да карат мотора да грее
прекъсването и загубата на мощност няма как да карат мотора да грее
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържах
Винаги съм знаел че ТДС-аджиите сте мазохисти
Ама мислих че вече сте поизчезнали но явно не

Винаги съм знаел че ТДС-аджиите сте мазохисти

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: ре
А аз си бях помислил ,че освен да плюеш тдс ще напишеш и нещо друго но явно не !slavianko написа:Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържах
Винаги съм знаел че ТДС-аджиите сте мазохистиАма мислих че вече сте поизчезнали но явно не
И аз не се сдържах . Знаеш как е !
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
тук и аз да кажа - след 2 бензинови(с ванос и без) определено не мисля да се връщам повече на бензинка освен ако не е 3 литра и нагоре
с правилната подръжка и малко пипане тук там тдс-а става мотор от който неминуемо получаваш повече от колкото очакваш....
абе пуши да го еба ама айде да не сме чак толко претенциозни
славянко
знам те аз тебе 192 кончета е друго ама 520....не благодаря 

с правилната подръжка и малко пипане тук там тдс-а става мотор от който неминуемо получаваш повече от колкото очакваш....
абе пуши да го еба ама айде да не сме чак толко претенциозни

славянко

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
и на мен ми се случи същата случка там на кошарите стрелката мина 12 стигна следващия сектор и се върна от самосебе си за първи път ми се случи такова нещо ! колата си я карам всеки ден но интересното е че оттогава проблем не е имало аз съм сигурен че това е бъг или в самото табло(с уредите)или някъде по ел системата неможе да бъде нищо друго защото я четохме с лаптоп самата работна температура на двигателя всичко е ново термостат за африка виско сакс помпа граф и тва е което мога аз да кажа ! караи колата и виж ще се повтори ли според мен няма ама ако се повтори иди на маистор !!!
поздрави на всички !!!
поздрави на всички !!!

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
slavianko написа:Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържах
Винаги съм знаел че ТДС-аджиите сте мазохистиАма мислих че вече сте поизчезнали но явно не
Като не можеш да кажеш нищо смислето си стойш във фитнеса и си се зобиш,а не из форумите да ти четем глупостите.Баси и аз не се сдържах.Поздрави

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Написал съм толкова смислени теми из този форум колкото ти едва ли ти някога ще напишеш. Е понякога не се сдържам и пускам по някоя такава. И по леко с тона ако обичаш че мразя някой да ми тарикатее. А ти отвори раздел Е34 в който пишеш в момента и виж в началната страница колко теми има от сорта "Помощ проблем ТДС"Иван Стоянов написа:slavianko написа:Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържах
Като не можеш да кажеш нищо смислето си стойш във фитнеса и си се зобиш,а не из форумите да ти четем глупостите.Баси и аз не се сдържах.Поздрави

В момента турбинирам бензиновата си кола и до сега дадох по малко пари отколкото преди пръсках по шибаните ТДС-и. Е*** ти и икономията на дизела е*** ти и всичко.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
slavianko написа:Написал съм толкова смислени теми из този форум колкото ти едва ли ти някога ще напишеш. Е понякога не се сдържам и пускам по някоя такава. И по леко с тона ако обичаш че мразя някой да ми тарикатее. А ти отвори раздел Е34 в който пишеш в момента и виж в началната страница колко теми има от сорта "Помощ проблем ТДС"Иван Стоянов написа:slavianko написа:Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържах
Като не можеш да кажеш нищо смислето си стойш във фитнеса и си се зобиш,а не из форумите да ти четем глупостите.Баси и аз не се сдържах.Поздрави![]()
В момента турбинирам бензиновата си кола и до сега дадох по малко пари отколкото преди пръсках по шибаните ТДС-и. Ебем ти и икономията на дизела ебем ти и всичко.
Интересно ми е ако започнем да ти "благославяме" проекта от темата ти за турбинката, дали ще се зарадваш. Не виждам причина да се изхождаш по темите на хората, които очакват смислени съвети.
Ако нямаш какво да казваш, по-добре не го прави тук.
П.С. Търсачката не открива твои смислени теми, така че ако имаш съвет, различен от плюене по ТДС-и, напиши нещо конкретно на колегата.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Ако нещо несъм направил както трябва по проекта ми с удоволствие ще си понеса критикитеVlados написа:Интересно ми е ако започнем да ти "благославяме" проекта от темата ти за турбинката, дали ще се зарадваш.

Карал съм личен ТДС още когато бяха нови модели и когато ти само си мечтал за каквато и да е Е34 и съм си чупил неколкократно чутурата ама като ви се наливат пари наливайте си.Vlados написа:Не виждам причина да се изхождаш по темите на хората, които очакват смислени съвети.
И само един съвет. Не приемай всичко лично че ще ти гръмне главата от напрежение. И твоята и на колатаVlados написа:П.С. Търсачката не открива твои смислени теми, така че ако имаш съвет, различен от плюене по ТДС-и, напиши нещо конкретно на колегата.

Айде спирам да ви сера в темите а вие дерзайте

- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
оказа се че виското е здало багажа някои може ли да ми препоръча какво да си взема и ако може някъква цена да ми кажете благодаря за помоща колеги
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Postman написа:Препоръчвам ти Закс (SACHS), клиентската цената на дребно варира според магазина между 130 и 150 лв. по спомен. Ако ползваш отстъпки, съответно и по-евтино.
Яворе, тия цени са за бензин, за TDS-а BEHR е 294лв, а SACHS е 327 лв
Честито на печалившите

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
mitko_n1 написа:Postman написа:Препоръчвам ти Закс (SACHS), клиентската цената на дребно варира според магазина между 130 и 150 лв. по спомен. Ако ползваш отстъпки, съответно и по-евтино.
Яворе, тия цени са за бензин, за TDS-а BEHR е 294лв, а SACHS е 327 лв
Честито на печалившите
Мите от кога скочиха толко цените бря?!? Аз съ с такъв за 172 лв нз каква марка е, ма си работи супер....

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Въобще не ми дреме кво мразиш и кжо обичаш както сигурно се сещаш.Свободата на словото е конституционно право в тази държажа.slavianko написа:Написал съм толкова смислени теми из този форум колкото ти едва ли ти някога ще напишеш. Е понякога не се сдържам и пускам по някоя такава. И по леко с тона ако обичаш че мразя някой да ми тарикатее. А ти отвори раздел Е34 в който пишеш в момента и виж в началната страница колко теми има от сорта "Помощ проблем ТДС"Иван Стоянов написа:slavianko написа:Отдавна не бях влизал в теми за ТДС че още имам едни ужасяващи спомени ама сега не се сдържах
Като не можеш да кажеш нищо смислето си стойш във фитнеса и си се зобиш,а не из форумите да ти четем глупостите.Баси и аз не се сдържах.Поздрави![]()
В момента турбинирам бензиновата си кола и до сега дадох по малко пари отколкото преди пръсках по шибаните ТДС-и. Е*** ти и икономията на дизела е*** ти и всичко.

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4