E34 angel eyes - от каде?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Kristiyan » 11 Май 2009, 15:15

мисля да поръчам тези http://eftini.com/kristalni-farove-bmw- ... 74_675_780 като гледам нямат разлика на външен вид с другите

Потребител
Аватар

Мнение от Kristiyan » 11 Май 2009, 15:15

И последен въпрос- как се свалят фаровете на Е34? :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 11 Май 2009, 15:19

_65536_kb_sec_ написа:на мен Е32/Е34 с геле очите ми седи оцъклена :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

що ве не е чак толкова лошо ... aма на е32 като,че ли си прав Изображение

направо предрусала :shock: :shock: :shock: :shock: Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

slavianko написа:
Иван Стоянов написа:
Kristiyan написа:Това не ли много скъпо, някаде ги гледах 320-330 лева, за тези дето казваш и те ли са китайски?

Потърси с чичо Гугъл. Виждал съм китайски по 90лв.с гаранция :)
Виждал си за 90лв ама не за Е34. Или си виждал само ринговете вътре ама после ходи ти си ги монтирай на фаровете да се видиш в празници.ИзображениеИзображение
А колегата ако иска да му е тънко да си ги направи сам. Моите ми излязоха към 50лв с всички материяли. Има много теми из форума отностно. ;)

Абсолютно,според мен стои много по-ефектно.Тези готовите фарове ми стоят някак си претруфени ... просто не ми допадат явно ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 11 Май 2009, 15:52

Kristiyan написа:Нещо сайт с цени и доставки, адрес, телефон? Защото съм от Панагюрище

http://www.tuning-mania.net/index.php/component/option,com_virtuemart/Itemid,26/category_id,35/flypage,shop.flypage/manufacturer_id,53/page,shop.product_details/product_id,273/
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 11 Май 2009, 16:22

Kristiyan написа:И последен въпрос- как се свалят фаровете на Е34? :help:
Ей тук вече си в шах и мат. Ако не си го правил преди това те съветвам да не се пробваш сам.ИзображениеИзображениеИли ако случайно не ме послушаш се въоражи с много търпение, нерви, кураж,смелост и непукизъм. И задължително си вземи и чивт, два резервни фарове да може като счупиш твоите да си ги смениш.
Най добре вземи се поръстарси из търсачката защото има толкова много теми по въпроса че ти е бедна фантазията ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 11 Май 2009, 17:07

_65536_kb_sec_ написа:на мен Е32/Е34 с геле очите ми седи оцъклена :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ами ако е с тея турските фарове-оцъклена неее ми... моята оцъклена ли ти седи?
Изображение

Никога не бих сменил оригиналните фарове, за тези турски и китайски буклуци.

slavianko написа:... И задължително си вземи и чивт, два резервни фарове да може като счупиш твоите да си ги смениш. ;)

Хахаха :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Май 2009, 17:11

с добавените вежди вече е друга ракия
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от Иван Стоянов » 11 Май 2009, 19:28

slavianko написа:
Иван Стоянов написа:
Kristiyan написа:Това не ли много скъпо, някаде ги гледах 320-330 лева, за тези дето казваш и те ли са китайски?

Потърси с чичо Гугъл. Виждал съм китайски по 90лв.с гаранция :)
Виждал си за 90лв ама не за Е34. Или си виждал само ринговете вътре ама после ходи ти си ги монтирай на фаровете да се видиш в празници.ИзображениеИзображение
А колегата ако иска да му е тънко да си ги направи сам. Моите ми излязоха към 50лв с всички материяли. Има много теми из форума отностно. ;)

Е сега ако си пич вземи да му ги направиш и да не се занимаваме с тези простотийки из форума :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 11 Май 2009, 21:24

И аз бих искал да видя как се правят(или по добрия вариант да ми ги направят) Пък за заплащането ще се разберем :bchug: :guitarist: :have one: :yammy: :)
Човек се учи докато е прост (Цицерон)

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 11 Май 2009, 21:41

ще кажа аз как ги направих - от бриколаж едни пръчки за щори, 8 диода и съпротивления, един силикон, 4 фара втора ръка 8)

трес със чука по стъклата на едните фарове, трес(ама нежно и бавно като при девственица) по рефлекторите(не е само трес требва си и рязане и пилене ама е безопасно за стъклата поне) на другите и те така

от 8 фара си направих 4 :) барабар със светещите екстри
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 11 Май 2009, 22:16

kraininski написа:ще кажа аз как ги направих - от бриколаж едни пръчки за щори, 8 диода и съпротивления, един силикон, 4 фара втора ръка 8)

трес със чука по стъклата на едните фарове, трес(ама нежно и бавно като при девственица) по рефлекторите(не е само трес требва си и рязане и пилене ама е безопасно за стъклата поне) на другите и те така

от 8 фара си направих 4 :) барабар със светещите екстри
Eeee ти си ебати радикалния.ИзображениеИзображениеАз лично не успях да ги счупя моите но няма ти казвам колко нерви изхабих. Втори път никога няма се хвана колкото и пари да ми дават. Трябва си много нерви и търпение при махането на стъклата. Останалото е фасулска работа. Колегите които искат да видят как става им написах по горе сега пак ще им кажа. Има 1001 теми тук във форума по въпроса. Има снимки има коментари хиляди точно по този въпрос. Порастърсете се бе колеги вие всичко на готово искате. Аз преди малко докато напиша само в търсачката и веднага ги открих. Толкова ли ви е трудно???
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от slavianko » 11 Май 2009, 22:19

Ето снимки за колегите които се съмняват че става перфектно. Не стои избушена като с турските нито пък изглежда кьорава също като при турските.
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=12999
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=13013
Много труд ама си стана ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 12 Май 2009, 9:18

я що твоите светят толко силно....моите през деня грам не се виждаха
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 12 Май 2009, 9:50

kraininski написа:я що твоите светят толко силно....моите през деня грам не се виждаха
Абе и моите не светят кой знае колко силно през деня. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 12 Май 2009, 10:55

Има ccfl за е34.Аз си сложих на моята.Комплекта за четирите фара е 80лв.

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34