E34 angel eyes - от каде?
Модератор: Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
мисля да поръчам тези http://eftini.com/kristalni-farove-bmw- ... 74_675_780 като гледам нямат разлика на външен вид с другите
_65536_kb_sec_ написа:на мен Е32/Е34 с геле очите ми седи оцъклена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
що ве не е чак толкова лошо ... aма на е32 като,че ли си прав

направо предрусала

slavianko написа:Виждал си за 90лв ама не за Е34. Или си виждал само ринговете вътре ама после ходи ти си ги монтирай на фаровете да се видиш в празници.Иван Стоянов написа:Kristiyan написа:Това не ли много скъпо, някаде ги гледах 320-330 лева, за тези дето казваш и те ли са китайски?
Потърси с чичо Гугъл. Виждал съм китайски по 90лв.с гаранция
А колегата ако иска да му е тънко да си ги направи сам. Моите ми излязоха към 50лв с всички материяли. Има много теми из форума отностно.
Абсолютно,според мен стои много по-ефектно.Тези готовите фарове ми стоят някак си претруфени ... просто не ми допадат явно

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Kristiyan написа:Нещо сайт с цени и доставки, адрес, телефон? Защото съм от Панагюрище
http://www.tuning-mania.net/index.php/component/option,com_virtuemart/Itemid,26/category_id,35/flypage,shop.flypage/manufacturer_id,53/page,shop.product_details/product_id,273/
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Ей тук вече си в шах и мат. Ако не си го правил преди това те съветвам да не се пробваш сам.Kristiyan написа:И последен въпрос- как се свалят фаровете на Е34?

Най добре вземи се поръстарси из търсачката защото има толкова много теми по въпроса че ти е бедна фантазията

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
_65536_kb_sec_ написа:на мен Е32/Е34 с геле очите ми седи оцъклена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ако е с тея турските фарове-оцъклена неее ми... моята оцъклена ли ти седи?

Никога не бих сменил оригиналните фарове, за тези турски и китайски буклуци.
slavianko написа:... И задължително си вземи и чивт, два резервни фарове да може като счупиш твоите да си ги смениш.
Хахаха

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Re: ре
slavianko написа:Виждал си за 90лв ама не за Е34. Или си виждал само ринговете вътре ама после ходи ти си ги монтирай на фаровете да се видиш в празници.Иван Стоянов написа:Kristiyan написа:Това не ли много скъпо, някаде ги гледах 320-330 лева, за тези дето казваш и те ли са китайски?
Потърси с чичо Гугъл. Виждал съм китайски по 90лв.с гаранция
А колегата ако иска да му е тънко да си ги направи сам. Моите ми излязоха към 50лв с всички материяли. Има много теми из форума отностно.
Е сега ако си пич вземи да му ги направиш и да не се занимаваме с тези простотийки из форума

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
ще кажа аз как ги направих - от бриколаж едни пръчки за щори, 8 диода и съпротивления, един силикон, 4 фара втора ръка
трес със чука по стъклата на едните фарове, трес(ама нежно и бавно като при девственица) по рефлекторите(не е само трес требва си и рязане и пилене ама е безопасно за стъклата поне) на другите и те така
от 8 фара си направих 4
барабар със светещите екстри

трес със чука по стъклата на едните фарове, трес(ама нежно и бавно като при девственица) по рефлекторите(не е само трес требва си и рязане и пилене ама е безопасно за стъклата поне) на другите и те така
от 8 фара си направих 4

"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Eeee ти си ебати радикалния.kraininski написа:ще кажа аз как ги направих - от бриколаж едни пръчки за щори, 8 диода и съпротивления, един силикон, 4 фара втора ръка![]()
от 8 фара си направих 4барабар със светещите екстри

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
rе
Ето снимки за колегите които се съмняват че става перфектно. Не стои избушена като с турските нито пък изглежда кьорава също като при турските.
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=12999
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=13013
Много труд ама си стана
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=12999
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=13013
Много труд ама си стана

- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
я що твоите светят толко силно....моите през деня грам не се виждаха
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Абе и моите не светят кой знае колко силно през деня.kraininski написа:я що твоите светят толко силно....моите през деня грам не се виждаха

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3