Проблем с пиксeлите на показателя на километражите
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Tod написа:Поправих фаталната грешка и моля за прошка стожерите на грамотноста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Колега сподели как реши проблема? Къде беше причината?

pantzer3 написа:Tod написа:Поправих фаталната грешка и моля за прошка стожерите на грамотноста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Колега сподели как реши проблема? Къде беше причината?

Колегата Станчев вече го попита,като отвори форума колегата ще напише, че е сменил лампичките.
Ама ако го питаш още веднъж може и да не го напише..........

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Stanchev написа:в крайна сметка можеш да кажеш дали си сменил само лампичката, за да може някой колега като търси в търсачката да си реши проблема
Проблема бе, единствено в лампичката, смених я и светна показтелят на километрите, ПИКСИЛИТЕ

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Да задам и аз един може би " лаишки" въпрос
И при мен работят всички пиксели...но като загрее таблото(като работи повече минути) или го напече слънцето... трябва да се наведа под определен ъгъл за да видя всичко ... това е проблем с пикселите или с крушката,защото някой от пикселите светят по-силно 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
georgipass написа:Да задам и аз един може би " лаишки" въпросИ при мен работят всички пиксели...но като загрее таблото(като работи повече минути) или го напече слънцето... трябва да се наведа под определен ъгъл за да видя всичко ... това е проблем с пикселите или с крушката,защото някой от пикселите светят по-силно
с пикселите
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2