Горяща Е34
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
За жалост и ти си прав колега...
Всеки прави, модифицира, бара дето не му не му е работата-после колата не работила добре... после нещо не тръгвало... накрая се запали....

Всеки прави, модифицира, бара дето не му не му е работата-после колата не работила добре... после нещо не тръгвало... накрая се запали....

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз станах свидетел как докато брат ми се занимаваше по бензиновата помпа на Е30 "Франкенщайн" и резервоара беше отворен една малка искричка ,мъничка - едва забележима прехвръкна (той проверяваше захранването на помпата,че нещо се губеше явно от буксата) и веднага лумна пламък от парите , малко разлятия бензин в околовръст на отвора за помпата
познайте какво стана
Яката суматоха , Алекс Дружбенски хукна за пожарогасител ние с Дилян с едно одеало започнахме да го затискаме та за няколко секунди едва овладяхме ситуацията ... беше много страшно и не искам никога повече през живота си да видя подобно нещо
Сумати пари + склада ни щяха да изгорят
Всякакви модефикации ,ремонти и прочие преправки по инсталациите и горивопроводите трябва да се правят с ясното съзнание ,че всяко едно несъответствие може да струва прекалено скъпо ...
Георги Пенчев

Всякакви модефикации ,ремонти и прочие преправки по инсталациите и горивопроводите трябва да се правят с ясното съзнание ,че всяко едно несъответствие може да струва прекалено скъпо ...
Георги Пенчев
Колеги скоро гледах по Discovery chanel за бензина и мита, че колата може да гръмне с пълен резервар....
Това е само мит и холивудска измислица. БЕНЗИНА НЕ ГОРИ, горят парите на бензина. Запалиха цял резервар с бензин, очакваха да избухне но не избухна само гореше.
После направиха идеалната пропорция не напълниха до горе с бензин оставиха 2 отвора и пак не гръмна. Със цигара не може да се запали бензина също и със запалка хвърлена. Момчетата го палеха с газова горелка .
Да пази Господ от такива неща.

Това е само мит и холивудска измислица. БЕНЗИНА НЕ ГОРИ, горят парите на бензина. Запалиха цял резервар с бензин, очакваха да избухне но не избухна само гореше.
После направиха идеалната пропорция не напълниха до горе с бензин оставиха 2 отвора и пак не гръмна. Със цигара не може да се запали бензина също и със запалка хвърлена. Момчетата го палеха с газова горелка .
Да пази Господ от такива неща.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а сега нека ми се смеят комшиите че само под колата вися
има защо
а вие пак ми се смейте че искам колата да ми е като излязла от завода по всички параграфи - музики, седалки, подгреви и тн и тн.
ето за това се прави така.
има защо
а вие пак ми се смейте че искам колата да ми е като излязла от завода по всички параграфи - музики, седалки, подгреви и тн и тн.
ето за това се прави така.

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
KON4ETO написа:От тия газови оредби добро не виждаме![]()
![]()
Аз пък само добро виждам

И корема пълен и джобето цяло !

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
JIKI_RACER написа:...
И корема пълен и джобето цяло !
за корема знаеме

ти нема ли да обадиш некоя далавера

по-темата и аз съм плутно зад газовите уредби

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2