Окачване,преден мост е34?
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Иван Стоянов написа:BAI_DOBRI написа:За да не отварям нова тема ( тъй като тази е свързана с предния мост) като съм на място и въртя волана или когато се движа с много ниска скорост и пак въртя волана отпред в дясно се чува едно прискърцване. Предположения?Преди време си сменях амортесьорите и като свалях биалетките точно на тази в дясно и нараних хуменото покритие покрай резбата. Дали може да е от биалетката?
Не е биалетка.По скоро тампон на аморт.,ако скърцането не е метално на зцук.
Не е метално, а по-скоро едно такова гумено скърцане. Колко време може да изкара така и може ли да стане някоя беля, че скоро сменях амортисьори и не ми се занимава да ги смъквам
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
BAI_DOBRI написа:Иван Стоянов написа:BAI_DOBRI написа:За да не отварям нова тема ( тъй като тази е свързана с предния мост) като съм на място и въртя волана или когато се движа с много ниска скорост и пак въртя волана отпред в дясно се чува едно прискърцване. Предположения?Преди време си сменях амортесьорите и като свалях биалетките точно на тази в дясно и нараних хуменото покритие покрай резбата. Дали може да е от биалетката?
Не е биалетка.По скоро тампон на аморт.,ако скърцането не е метално на зцук.
Не е метално, а по-скоро едно такова гумено скърцане. Колко време може да изкара така и може ли да стане някоя беля, че скоро сменях амортисьори и не ми се занимава да ги смъквам
Ми не се знае но като скъса тампона ще почне да тропа и тогава вече
искаш не искаш ще трябва да го смениш иначе разбиваш стеблото на амортисъора!
благодаря колега за отговораpredel написа:палара написа:колега кои са точно тези ламариниpredel написа:Прахозащитни ламарини на супортаизвинявам се че питам ама не разбирам за какво става въпроси
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB11&mospid=47369&btnr=34_0025&hg=34&fg=05
Номер 4.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2