Окачване,преден мост е34?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
Мечтае да кара: E90 335d

Мнение от BAI_DOBRI » 05 Апр 2009, 8:38

Иван Стоянов написа:
BAI_DOBRI написа:За да не отварям нова тема ( тъй като тази е свързана с предния мост) като съм на място и въртя волана или когато се движа с много ниска скорост и пак въртя волана отпред в дясно се чува едно прискърцване. Предположения? :help: Преди време си сменях амортесьорите и като свалях биалетките точно на тази в дясно и нараних хуменото покритие покрай резбата. Дали може да е от биалетката?

Не е биалетка.По скоро тампон на аморт.,ако скърцането не е метално на зцук.

Не е метално, а по-скоро едно такова гумено скърцане. Колко време може да изкара така и може ли да стане някоя беля, че скоро сменях амортисьори и не ми се занимава да ги смъквам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Иван Стоянов » 05 Апр 2009, 9:40

BAI_DOBRI написа:
Иван Стоянов написа:
BAI_DOBRI написа:За да не отварям нова тема ( тъй като тази е свързана с предния мост) като съм на място и въртя волана или когато се движа с много ниска скорост и пак въртя волана отпред в дясно се чува едно прискърцване. Предположения? :help: Преди време си сменях амортесьорите и като свалях биалетките точно на тази в дясно и нараних хуменото покритие покрай резбата. Дали може да е от биалетката?

Не е биалетка.По скоро тампон на аморт.,ако скърцането не е метално на зцук.

Не е метално, а по-скоро едно такова гумено скърцане. Колко време може да изкара така и може ли да стане някоя беля, че скоро сменях амортисьори и не ми се занимава да ги смъквам

Ми не се знае но като скъса тампона ще почне да тропа и тогава вече
искаш не искаш ще трябва да го смениш иначе разбиваш стеблото на амортисъора!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от палара » 05 Апр 2009, 9:56

predel написа:
палара написа:
predel написа:Прахозащитни ламарини на супорта :)
колега кои са точно тези ламарини :uups: извинявам се че питам ама не разбирам за какво става въпроси

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB11&mospid=47369&btnr=34_0025&hg=34&fg=05

Номер 4.
благодаря колега за отговора :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от danko » 06 Апр 2009, 0:50

то и аз имам същия проблем..само,че като натисна реско спирачката и тогава удря бам.. ...а на мене и макферсоните почукват дали е от тва ?
Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!

Предишна

Назад към E34