Още един в кюпа
Модератор: Технически модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Честито , колега , колата е бижу . Рекаро , автоматик , автопилот , бял мигач , спойлер . Ако сложиш големия борд и едно оргинално касетофонче или ЦД ...
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Честито, колега!
Castrol Magnatec 10W40 ако й сипеш, ще е добре, към 15лв./литър.
aHToHuO написа:...С какво масло и горе доло на каква цена идва литъра?
Castrol Magnatec 10W40 ако й сипеш, ще е добре, към 15лв./литър.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Пак благодаря за пожеланията. За сега съм доста доволен. Но да се оправи малко времето и ще й почистя и кулера, та да заработи още по добре. Общо взето изпълнявам един по един съветите от темата "как двигателя да работи по добре".
Колега сложих и Мобил 10w40 за 17лв/л на двг. Имах предвид за скоростната кутия, но след извстно ровене по темите, разбрах че маслото зависи от цвета на пластинката на кутията.
Прегледах темата за голмия борд. Малко сложно ми се видя, а и за сега има други по наложителни разходи. Та както се казва всяко нещо с времето си. Иначе и на мен ми се иска да попадна на оригинално касетофонче. А да знаете дали са излизали е34 с ЦД от завода? или само на чеинджър?
благодаря. Само, че ще е след поне седмица или две.
AceMF написа:Castrol Magnatec 10W40 ако й сипеш, ще е добре, към 15лв./литър.
Колега сложих и Мобил 10w40 за 17лв/л на двг. Имах предвид за скоростната кутия, но след извстно ровене по темите, разбрах че маслото зависи от цвета на пластинката на кутията.
Честито , колега , колата е бижу . Рекаро , автоматик , автопилот , бял мигач , спойлер . Ако сложиш големия борд и едно оргинално касетофонче или ЦД ...
Прегледах темата за голмия борд. Малко сложно ми се видя, а и за сега има други по наложителни разходи. Та както се казва всяко нещо с времето си. Иначе и на мен ми се иска да попадна на оригинално касетофонче. А да знаете дали са излизали е34 с ЦД от завода? или само на чеинджър?
А що се отнася до документите на испански-можеш да ги сканираш или препишеш и да ми ги пратиш-ще ти ударя едно рамо Wink
Много безаварийни километри!!!
благодаря. Само, че ще е след поне седмица или две.
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Колега, честито за количката със здраве да си я караш и добре дошъл в голямото семейство на е34, аз си купих същата преди 2 месеца и първата ми работа беше да я закарам в сервиза на един познат за диагностика. Понеже ми е много близък и съм сигурен, че няма да ме излъже, той ми сподели, че е хубаво да се смени маслото и филтрите. От там си смених и подгревните свещи, защото за дизела те са много важни. 525tds няма ремъци а е на вериги. За това ти препоръчвам да я закараш да и сменят жизненоважните неща по колата. Това ще ти излезе към 200лв. Но е от голямо значение за колата.

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
А и забравих да вмъкна най-важното, никога не я фурсирай докато е студена!!! ще се радвам да бъда полезен

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Да ви се похваля - понеже колата ми дойде в Бг с изтръгнати сенници днес се сдобих с 2 нови. Е друго си е лека полека да си възвръща оригиналния вид. Сега като ги отворя и святкат още лампи. Няма такава кириика
Да попитам колегите с автоматиците - на дисплейчето на което им показва 'S' 'E' '*' и на кое положение е лоста на кутията одеве ми се показа едно друго символче - нещо като забно колело и в него удивителен знак '!'. Снимах го но в момента не мога да кача снимките. И колата не беше същата - само реве, но не набира. Предполагам казва че трябва да се сменя маслото на кутията? По - компетентните кажете вашето мнение, моля.

Да попитам колегите с автоматиците - на дисплейчето на което им показва 'S' 'E' '*' и на кое положение е лоста на кутията одеве ми се показа едно друго символче - нещо като забно колело и в него удивителен знак '!'. Снимах го но в момента не мога да кача снимките. И колата не беше същата - само реве, но не набира. Предполагам казва че трябва да се сменя маслото на кутията? По - компетентните кажете вашето мнение, моля.
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
***BMW-FEN*** написа:Колега, честито за количката със здраве да си я караш и добре дошъл в голямото семейство на е34, аз си купих същата преди 2 месеца и първата ми работа беше да я закарам в сервиза на един познат за диагностика. Понеже ми е много близък и съм сигурен, че няма да ме излъже, той ми сподели, че е хубаво да се смени маслото и филтрите. От там си смених и подгревните свещи, защото за дизела те са много важни. 525tds няма ремъци а е на вериги. За това ти препоръчвам да я закараш да и сменят жизненоважните неща по колата. Това ще ти излезе към 200лв. Но е от голямо значение за колата.

***BMW-FEN*** написа:***BMW-FEN*** написа:Колега, честито за количката със здраве да си я караш и добре дошъл в голямото семейство на е34, аз си купих същата преди 2 месеца и първата ми работа беше да я закарам в сервиза на един познат за диагностика. Понеже ми е много близък и съм сигурен, че няма да ме излъже, той ми сподели, че е хубаво да се смени маслото и филтрите. От там си смених и подгревните свещи, защото за дизела те са много важни. 525tds няма ремъци а е на вериги. За това ти препоръчвам да я закараш да и сменят жизненоважните неща по колата. Това ще ти излезе към 200лв. Но е от голямо значение за колата.
Мнения ли трупаш или не схващаш как се борави с бутоните на форума?
Или пък трето?
Съветвам те да прочетеш внимателно правилата за приемлива употреба на форума!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Да смениш молкия с големия борд не е никак сложно . Вадиш единия и слагаш другия . После малко настройки , евентуално . В момента се продава един за 80 лв . За касетофон оргинален може и да намеря . Оргинално със СД не излизат до колкото знам но може да се сложи без проблем .Аз съм така .
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Колега, не трупам мнения и познавам добре правилника на форума. Просто днес написах коментар на aHToHuO за проблема с колата му, но явно не го е прочел и за да не го пиша пак просто копирах 

***BMW-FEN*** написа:Колега, не трупам мнения и познавам добре правилника на форума. Просто днес написах коментар на aHToHuO за проблема с колата му, но явно не го е прочел и за да не го пиша пак просто копирах
Добре, каквато и да е причината, не го прави повече, защото ще ти трия такива мнения занапред, а предполагам ще се съгласиш, че е по-добре за всички нещата да вървят нормално

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4