Още един в кюпа

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

ре

Мнение от saint85 » 17 Мар 2009, 10:37

Айде и от мен колега честито и много безаварийни това е истински автомобил :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 17 Мар 2009, 11:18

Честито , колега , колата е бижу . Рекаро , автоматик , автопилот , бял мигач , спойлер . Ако сложиш големия борд и едно оргинално касетофонче или ЦД ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 17 Мар 2009, 11:54

Честито, колега!
aHToHuO написа:...С какво масло и горе доло на каква цена идва литъра?

Castrol Magnatec 10W40 ако й сипеш, ще е добре, към 15лв./литър.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 17 Мар 2009, 12:04

Честито колега, много да те радва кораба

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 17 Мар 2009, 14:52

Пак благодаря за пожеланията. За сега съм доста доволен. Но да се оправи малко времето и ще й почистя и кулера, та да заработи още по добре. Общо взето изпълнявам един по един съветите от темата "как двигателя да работи по добре".
AceMF написа:Castrol Magnatec 10W40 ако й сипеш, ще е добре, към 15лв./литър.

Колега сложих и Мобил 10w40 за 17лв/л на двг. Имах предвид за скоростната кутия, но след извстно ровене по темите, разбрах че маслото зависи от цвета на пластинката на кутията.

Честито , колега , колата е бижу . Рекаро , автоматик , автопилот , бял мигач , спойлер . Ако сложиш големия борд и едно оргинално касетофонче или ЦД ...

Прегледах темата за голмия борд. Малко сложно ми се видя, а и за сега има други по наложителни разходи. Та както се казва всяко нещо с времето си. Иначе и на мен ми се иска да попадна на оригинално касетофонче. А да знаете дали са излизали е34 с ЦД от завода? или само на чеинджър?

А що се отнася до документите на испански-можеш да ги сканираш или препишеш и да ми ги пратиш-ще ти ударя едно рамо Wink
Много безаварийни километри!!!

благодаря. Само, че ще е след поне седмица или две.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 17 Мар 2009, 15:18

Колега, честито за количката със здраве да си я караш и добре дошъл в голямото семейство на е34, аз си купих същата преди 2 месеца и първата ми работа беше да я закарам в сервиза на един познат за диагностика. Понеже ми е много близък и съм сигурен, че няма да ме излъже, той ми сподели, че е хубаво да се смени маслото и филтрите. От там си смених и подгревните свещи, защото за дизела те са много важни. 525tds няма ремъци а е на вериги. За това ти препоръчвам да я закараш да и сменят жизненоважните неща по колата. Това ще ти излезе към 200лв. Но е от голямо значение за колата.
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 17 Мар 2009, 15:19

А и забравих да вмъкна най-важното, никога не я фурсирай докато е студена!!! ще се радвам да бъда полезен
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

бате

Мнение от ivo_io » 17 Мар 2009, 15:38

да ти е честита и да си я караш със здраве :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M20B20
Мечтае да кара: E34 M5

...

Мнение от LUCABOSSI » 17 Мар 2009, 18:04

Честито колега :bgflag: с здраве да я караш и най вече безаварийно
Жената е като гайката винаги е навита!!!:Д

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 17 Мар 2009, 19:57

Да ви се похваля - понеже колата ми дойде в Бг с изтръгнати сенници днес се сдобих с 2 нови. Е друго си е лека полека да си възвръща оригиналния вид. Сега като ги отворя и святкат още лампи. Няма такава кириика :D

Да попитам колегите с автоматиците - на дисплейчето на което им показва 'S' 'E' '*' и на кое положение е лоста на кутията одеве ми се показа едно друго символче - нещо като забно колело и в него удивителен знак '!'. Снимах го но в момента не мога да кача снимките. И колата не беше същата - само реве, но не набира. Предполагам казва че трябва да се сменя маслото на кутията? По - компетентните кажете вашето мнение, моля.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 17 Мар 2009, 20:13

***BMW-FEN*** написа:Колега, честито за количката със здраве да си я караш и добре дошъл в голямото семейство на е34, аз си купих същата преди 2 месеца и първата ми работа беше да я закарам в сервиза на един познат за диагностика. Понеже ми е много близък и съм сигурен, че няма да ме излъже, той ми сподели, че е хубаво да се смени маслото и филтрите. От там си смених и подгревните свещи, защото за дизела те са много важни. 525tds няма ремъци а е на вериги. За това ти препоръчвам да я закараш да и сменят жизненоважните неща по колата. Това ще ти излезе към 200лв. Но е от голямо значение за колата.
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 17 Мар 2009, 20:16

***BMW-FEN*** написа:
***BMW-FEN*** написа:Колега, честито за количката със здраве да си я караш и добре дошъл в голямото семейство на е34, аз си купих същата преди 2 месеца и първата ми работа беше да я закарам в сервиза на един познат за диагностика. Понеже ми е много близък и съм сигурен, че няма да ме излъже, той ми сподели, че е хубаво да се смени маслото и филтрите. От там си смених и подгревните свещи, защото за дизела те са много важни. 525tds няма ремъци а е на вериги. За това ти препоръчвам да я закараш да и сменят жизненоважните неща по колата. Това ще ти излезе към 200лв. Но е от голямо значение за колата.

Мнения ли трупаш или не схващаш как се борави с бутоните на форума?
Или пък трето?
Съветвам те да прочетеш внимателно правилата за приемлива употреба на форума!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 17 Мар 2009, 20:18

Да смениш молкия с големия борд не е никак сложно . Вадиш единия и слагаш другия . После малко настройки , евентуално . В момента се продава един за 80 лв . За касетофон оргинален може и да намеря . Оргинално със СД не излизат до колкото знам но може да се сложи без проблем .Аз съм така .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ***BMW-FEN*** » 17 Мар 2009, 20:19

Колега, не трупам мнения и познавам добре правилника на форума. Просто днес написах коментар на aHToHuO за проблема с колата му, но явно не го е прочел и за да не го пиша пак просто копирах ;)
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 17 Мар 2009, 20:23

***BMW-FEN*** написа:Колега, не трупам мнения и познавам добре правилника на форума. Просто днес написах коментар на aHToHuO за проблема с колата му, но явно не го е прочел и за да не го пиша пак просто копирах ;)

Добре, каквато и да е причината, не го прави повече, защото ще ти трия такива мнения занапред, а предполагам ще се съгласиш, че е по-добре за всички нещата да вървят нормално ;).

ПредишнаСледваща

Назад към E34