Колеги писна ми продавам си колата-Парахода е вече готов!
Модератор: Технически модератори
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
пич, майката си е.ало с тея коли, аз мойта колко пъти ше я продавам
сигурно съм я продавал 7-8 пъти ве4е, а я имам от една година
само като си помисля кво продавам и се отказвам бате; Слушай сега: като я взех нищо й нямаше ама като ти казвам бижу, карам я един месец и спря да пали(динамо, стартер), паля на скорост и почна да патка нещо, викам прескочи зъб да е.ба майка му, разглобявам и т.н. не е зъб а демферната шайба шат 700 кинта, качвам се карам кефя мефя и началото на лятото нещо взе да прекъсва гледам стрелката почти в червеното, парно марно НЯМА не ще да пада(Водна помпа) хубу че сам мноо луд отворих капака изгасих почнах там да духам с едни глупости и не прегря и там още 300 кинта(помпа, проверка на главата и т.н.), карам цяло лято тъкмо ше се отказвам и предницата( биалетки накрайници, хебели и т.н.) още 500 кинта и кво идва един аз му викам 7500 ония ами 7000 почна да увърта, а бе я си..... Та недей да мислиш да я продаваш, ами помисли кво ще караш после и дали те задоволява. Даже и 10000 да ми дадат кво ше карам, че да не се чупи и да ме кефи НЯМА.
ебаси романа

само като си помисля кво продавам и се отказвам бате; Слушай сега: като я взех нищо й нямаше ама като ти казвам бижу, карам я един месец и спря да пали(динамо, стартер), паля на скорост и почна да патка нещо, викам прескочи зъб да е.ба майка му, разглобявам и т.н. не е зъб а демферната шайба шат 700 кинта, качвам се карам кефя мефя и началото на лятото нещо взе да прекъсва гледам стрелката почти в червеното, парно марно НЯМА не ще да пада(Водна помпа) хубу че сам мноо луд отворих капака изгасих почнах там да духам с едни глупости и не прегря и там още 300 кинта(помпа, проверка на главата и т.н.), карам цяло лято тъкмо ше се отказвам и предницата( биалетки накрайници, хебели и т.н.) още 500 кинта и кво идва един аз му викам 7500 ония ами 7000 почна да увърта, а бе я си..... Та недей да мислиш да я продаваш, ами помисли кво ще караш после и дали те задоволява. Даже и 10000 да ми дадат кво ше карам, че да не се чупи и да ме кефи НЯМА.
ебаси романа
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Re: Колеги писна ми продавам си колата,но винаги ще остана ф
Колега не си продаваи коалта.И на мен много пъти ми е писвало и ми е идвало да си продам колата но сега не съжелавам,че несъм го направил.saint85 написа:След 6 месеца лутане и ходене по мъките разбрах,че в скапаната ни държава човек с 1000лв. заплата неможе да поддържа Е34 и да живее добре това е положениетоще пусна тема в продава,ако някой се интересува да погледне там. Писна ми и от майстори и всичко при 10 майстора да отидеш секи различно нещо ще ти каже......не бързам да я продавам ще карам реното на бащата, а като се стопли си изкарвам колелото и те това е. Винаги ще остана фен на БМВ и когато имам реалната възможност да поддържам някакъв автомобил тогава пак ще си купя Е34
Много ми е мъчно да се разделя с хубавицата просто съм толкова пари назад,че не се знае кога ще изплувам

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
ре3
пич, майката си е.ало с тея коли, аз мойта колко пъти ше я продавам
Така е колега аз не мисля да сменям марката просто за сега ще остана без кола еиииииии аз забравих да напиша у убявата че съм сменил и водна помпа

Последна промяна saint85 на 17 Фев 2009, 20:53, променена общо 1 път
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Колега не продавай колата!Недей ще съжаляваш!на тази поне и знаеш кусурите!И всички ще ги знаят след този пост!ще почне едно усукване!Аз съм със срам ме е да кажа ама 600лв заплата!И имам на тея 600лв 5000лвзаем,и по поне сто лева на месец джи ес ем!И на моята хубавица не и е сичко наред,и тя има още за изкусуряване ама ме вози не бих я продал за нищо на света!Полека лека си я пооправям!Не си продаваи колата!Спри я докато си оправиш положението малко!За ремонта колегите около теб казаха че с готовност ще помогнат!Всичко ще е наред!Лошото е наистинха както ти каза че държавата не ни е майка-МАЩЕХА ни е!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
колега,
той колегата D_U_D_E_ го написа хубаво, а и аз по-горе ти казах с други думи:
Колата ти е обгрижена - ще я продадеш на някой - ще мине кризата до година - ще изплуваш - ще търсиш същата... ама няма да намериш... така поддържана и толкоз направена - ще вземеш нещо щото ти е мерак и си фен и ПАК ще почнеш всичкото това сменяне дето си го написал в обявата за продажба!
Е! "къде е киро на кирия"
Ако не беше правил нищо по нея ... ОК... ама ти тоз всичкия зор до сега...
той колегата D_U_D_E_ го написа хубаво, а и аз по-горе ти казах с други думи:
Колата ти е обгрижена - ще я продадеш на някой - ще мине кризата до година - ще изплуваш - ще търсиш същата... ама няма да намериш... така поддържана и толкоз направена - ще вземеш нещо щото ти е мерак и си фен и ПАК ще почнеш всичкото това сменяне дето си го написал в обявата за продажба!
Е! "къде е киро на кирия"
Ако не беше правил нищо по нея ... ОК... ама ти тоз всичкия зор до сега...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз пък съм на обратно мнение - хора, момчето има да връща 10,000лв, това май го пропускате
със заплатата какво по-напред - да връща ли заем, да яде ли, да пие ли, по колата ли да харчи?
продавай я и като се стабилзираш ще решиш дали отново си за такава кола

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и аз съм на това мнение щото когато имаш да връщаш големи суми нито сън те хваща-нито ти е до коли и подръжка.Нека колегата си осигури спокойствие а те Е34ките нема да свършат.Първо спокойствие и рахат после са душевните чикийки с колитеStanchev написа:аз пък съм на обратно мнение - хора, момчето има да връща 10,000лв, това май го пропускатесъс заплатата какво по-напред - да връща ли заем, да яде ли, да пие ли, по колата ли да харчи?

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Re: Колеги писна ми продавам си колата,но винаги ще остана ф
saint85 написа:След 6 месеца лутане и ходене по мъките разбрах,че в скапаната ни държава човек с 1000лв. заплата неможе да поддържа Е34 и да живее добре това е положениетоще пусна тема в продава,ако някой се интересува да погледне там. Писна ми и от майстори и всичко при 10 майстора да отидеш секи различно нещо ще ти каже......не бързам да я продавам ще карам реното на бащата, а като се стопли си изкарвам колелото и те това е. Винаги ще остана фен на БМВ и когато имам реалната възможност да поддържам някакъв автомобил тогава пак ще си купя Е34
Много ми е мъчно да се разделя с хубавицата просто съм толкова пари назад,че не се знае кога ще изплувам
Горе главата колега. Опитай се да стиснеш зъби и не я продавай - по добре я прибери някъде за известно време! Ще ти дам пример с мен: Моята заплата е 800лв.(а имам много познати със 400-500лв.) обаче от около 5 месеца не съм вземал и стотинка - имам много заеми, включително за колата по 100лв. на месец и за апартамент и т.н. В момента живея на фотосинтеза и изпарения(тук правя опит да се шегувам, но никак не ми е до смях) !!! Затънах в много заеми, едвам си плащам сметките(пак с помощ от приятели на заем), а колата - ооооо чак се чудя от къде да започна: Трябва да сменя маслото(карам го вече около 15000км), маслен филтър, кабели за свещите както и дистрибуторна капачка и палец, гарнитура на картера, масло и гарнитура на скоростната кутия, отзад някви маншони или назнам как се наричат на деференциала и масло съответно, дискове и накладки, гумички на изпарителя на газовата уредба, почти цялото окачване - амортесьори, пружини, беалетки, накрайници, носачи, тампони и т.н.(качих я на една естакада и като погледнах отдолу се оплаших), акомулатора също(зареждам го всяка седмица) идва и лято и нямам джати и гуми, да не говоря за салона, и ако я занеса в сервиз да я погледнат и направят диагностика незнам още колко работи ще излязат, да не говорим и че е за пребоядисване(появиха се доста ръжди) !!! А помисли сега какво ми е на мене

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Аз имам няколко пъти по 9к лева да връщам, не взимам и 1к и пак ще си държа 34-ката. Може да стои повече на паркинга, ама като ми е кеф ще си я изкарам.
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Най-добре е да не бъдеш роб на колата си..., и да не се лишаваш заради нея от други по-важни неща
Преди да си купя аз моята, много добре обмислих дали мога да си я позволя да я поддържам, но все пак аз не съм семеен, нямам разходи големи и така... така че всеки сам знае себе си и това как да разпределя парите си ! Така че колега, постъпи така, както сметнеш за правилно
Все пак парите са си твои и ти сам си знаеш как стоят нещата 

- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
Колега сапри4астен сам с теб,ама послу6аи колегите,не продаваи.Като про4етох до тук какво си направил по нея не виждам смисал да я продава6.Проблема с парите го имаме по4ти вси4ки,по моята сащо имам много разходи,сащо се 4упи по нещо,заплатата ми е 700-800лв.а и имам син на 7-месеца тои ми хар4и като 2 БМВ-та на месец но с всеки изминал ден си я оби4ам все пове4е,така 4е не се предаваи из4акаи по -добри дни,вси4ки те подкрепяме 

- saint85
- младши ентусиаст
-
Ми то няма голеги от какво повече да се лишавам ето нагледно
1000лв.
-200лв заеми
-100лв телефони ток и тн.
-100лв цигари
-300лв. манджа и кафенце(пия по 5-6 кафета на ден)
-100лв. тунджа
-100лв глезотйки нещо дрешки разходки диско миско
= 100+ при положение че последните 3 месеца за колата отиваха доста повече от 100лв. на месец
Сега без кола само от тунджа съм още 100 напред
1000лв.
-200лв заеми
-100лв телефони ток и тн.
-100лв цигари
-300лв. манджа и кафенце(пия по 5-6 кафета на ден)
-100лв. тунджа
-100лв глезотйки нещо дрешки разходки диско миско
= 100+ при положение че последните 3 месеца за колата отиваха доста повече от 100лв. на месец
Сега без кола само от тунджа съм още 100 напред

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колега моята заплата също е доста под твоята... на месец имам близо 200лв за бензин, заем връщам, отделно другите сметки, но не съм си и помислял да отделям по 100лв за цигари на месец... защо не ги зарежеш тея скапани буклуци. Дори и за 1 година да не пушиш са ти 1200лв , а с тях можеш да пооправиш каквото имаш по колата или да върнеш на някой познат който ти е заел пари... 

- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Сигурно над 80 % от колегите са в затруднение в момента заради ситуацията в държавата и света, но мога да ти помогна с 4 броя гуми 16 цола летни гуми, които могат да те изкарат този сезон, проблема е в джантите, може пък някой от колегите които продават части да ти помогнат с тях, т.е. да ти ги дадат напред. АЗ тези гуми ще ти ги подаря, дори ще поема разходите по транспорта. Така че все пак от някъде се почва, изчисти си главата от лоши мисли , пожелавам ти много късмет и гледай напред, Е 34 е легенда , невероятен автомобил!
- saint85
- младши ентусиаст
-
ре
но не съм си и помислял да отделям по 100лв за цигари на месец
Така е прав си колега дееба цигарите ама последните месеци съм се стистал, ям банички сутрин обед и вечер а и те бяха по 200лв. за цигари ама ги намалих на полвина, добре че изпаднаха едни 40-50лв отгоре тоя месец та успях да си купя дънки че не си бях купувал сигурно година и полвина - просто не ми се живее така. Какво като имам Е34 когато немога да го карам ей сега след няколко месеца требе данаци,прегледи,каско аз до тогава ще връщам заеми на приятели и съм си направил сметката,че до септември аз ще съм си платил данаците и няма да съм пипнал нищо по колата даже и за смяна намасло няма да остане ако я карам, да не говорим че за море и туризъм вообще няма да мисля. Просто погледнах реално на нещата -нямам един лев сабрани пари, а трябва и други работи да правя,компа ми работи на изпарения боквално за трети път го ремонтирам тоя месец ама вече неможе требе си ново дъно, на заболекаря вися толкова пари и още требе да давам и да зема да си платя здравните осигуровки най накрая аве какво ли още не а аз мога да отделям 250лв. на месец преко сили и ще ям водорасли
Последна промяна saint85 на 18 Фев 2009, 10:20, променена общо 1 път