Идва ли края на ГАЗ-та
Модератор: Технически модератори
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Само аз ли нямам проблем на газjullydjs написа:При мен газта никога не е имала начало, има газ има проблем, нема газ нема проблем

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Re: ре
slavianko написа:Само аз ли нямам проблем на газjullydjs написа:При мен газта никога не е имала начало, има газ има проблем, нема газ нема проблем![]()
Или проблеми с газта имат само тези дето нямат газ
![]()
Е айде де.Сега ми кажи че на газ колата е ултра-мега-супер по-по-най-невероятна отколкото с това гориво за което е пройзведена

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Колата не е "ултра-мега-супер по-по" с газта колата е ултра-мега-супер по-по евтина за каране. Това че някой слагат уредби за по 5лв за да не им излезе ултра-мега-супер по-по скъпо и на финала се оказва че наистина имат проблеми и всъщност им е излязло ултра-мега-супер по-по-скъпо. Аз карах 2г на газ като съм ултра-мега-супер по-по-доволен когато зареждам не на колонката А95 а на тази за газтаИван Стоянов написа:slavianko написа:Само аз ли нямам проблем на газjullydjs написа:При мен газта никога не е имала начало, има газ има проблем, нема газ нема проблем![]()
![]()
Е айде де.Сега ми кажи че на газ колата е ултра-мега-супер по-по-най-невероятна отколкото с това гориво за което е пройзведена

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Ми това е супер по принцип.Браво
Ма идва въпроса що да караме коли дето трябва да ги преправяме че да можем да ги изхранваме? 

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Да си ме чул че имам проблем з газта ?Зависи кой ти я направи, и как ти я направи !!!
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- ZEVS
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 520i 24v
- Мечтае да кара: E38
- byxal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 740i/6
- Мечтае да кара: BMW е34
- Детайли за колата: черна с шадоулайн!
Иван Стоянов написа:Ми това е супер по принцип.БравоМа идва въпроса що да караме коли дето трябва да ги преправяме че да можем да ги изхранваме?
искаш да кажеш че не разбираш защо за едни средства отделени за гориво предпочитам да карам БМВ Е34 пред фиат пунто?!? Или искаш да кажеш че ти си тарикат като караш на бензин по макс. 100км на седмица?!? И в двата случая,разбирам те.... моето мнение е,че ако караш малко-предимно градско в София няма смисъл от газ,но караш ли си колата повече не виждам защо да не го правиш икономично.Мисля че има нужда да се дискутира относно самите уредби,на всички вече е ясно че т.нар. газ инж. проблеми няма,културно направена работа....другото си е побългаряване!

1-5-4-8-6-3-7-2
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e4b771b4d2b544a6.jpg
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
slavianko написа:Колата не е "ултра-мега-супер по-по" с газта колата е ултра-мега-супер по-по евтина за каране. Това че някой слагат уредби за по 5лв за да не им излезе ултра-мега-супер по-по скъпо и на финала се оказва че наистина имат проблеми и всъщност им е излязло ултра-мега-супер по-по-скъпо. Аз карах 2г на газ като съм ултра-мега-супер по-по-доволен когато зареждам не на колонката А95 а на тази за газтаИван Стоянов написа:slavianko написа:Само аз ли нямам проблем на газjullydjs написа:При мен газта никога не е имала начало, има газ има проблем, нема газ нема проблем![]()
![]()
Е айде де.Сега ми кажи че на газ колата е ултра-мега-супер по-по-най-невероятна отколкото с това гориво за което е пройзведенаЗа две години освен за свещи не съм дал нито стотинка за каквито и да било дефекти произлезли от газта.
Много се радвам колега slavianko че не си имал проблеми, но чесно казано всеки сам си решава. Аз така съм чулвал че все има нещо което куца с таз газ, или поне тез който познавам с газ, а че е по евтин вариянт може би, но не и за мен, не че съм супер баровец или нещо от сорта, пък и не ми допада да си дупча колата и да има некакви маркучи и др. подобни, просто би ме дразнило нищо че е стар варел на 14 год, и не искам никой да обидя колеги.
Последна промяна jullydjs на 29 Ное 2008, 21:18, променена общо 2 пъти
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Аз съм твърдо притов газта и мисля че трябва да има край 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
И аз съм против колега. Живеем обаче в ненормална държава където един пълен резервоар на моят баварец струва колкото средната месечна заплата не забравяй. Аз държа на марката и за мен това е една алтернатива да си карам колата не само от сбор на сбор а да и се радвам ежедневно.sa6koludia написа:Аз съм твърдо притов газта и мисля че трябва да има край
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
от известно време резервоара ми е фулиран, щото ме кефи как стрелката се е забила в дясно
при тая цена няма кво да коментираме бензин естествено
но и при каквато и да е цена аз на кола която е в пълна исправност и работи перфектно на бензин газова няма да сложа
освен ако не е с карбуратор

при тая цена няма кво да коментираме бензин естествено
но и при каквато и да е цена аз на кола която е в пълна исправност и работи перфектно на бензин газова няма да сложа

освен ако не е с карбуратор

- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Това с икономията го разбирам.Точно щото каркам по-повечко от стотина км.си шофирам дизелче
За държавата е ясно но колите се купуват според парите занапред а не за момента на плащането и после олеле баси колко харчи.За терикатщина няма смисъл да говорим.Не работя ЦАР и аз броя кинтажа от аванс до заплата.Но главната ми идея е че за каквото гориво е направена една кола с такова трябва да се кара.А по принцип тук на тези географски ширини всеки се спасява по единично и т.н..Желая успех на всички но баш за газта твърдо НЕ 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
разочарован съм от газта.Днес за пореден път се убедих че нещо става....с 9 литра газ минах пак около 42км градско тва означава 23-24/100 разход
мерсии-почвам да карам на бензин .И катоми писне се мяткам на ТДИ то на Фолксваген группе-там икономията си е налице-1.50 нафта и пей сърце