Чистачки захващане?-Решено!!! Без преходник или заварчик.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 04 Май 2009, 16:11

Нямате ли си друга работа, а се заяждате !!! Като имаш излишли пари защо не ми купиш едни чистачки и да приключи тази история - визирам VESO PESA. Така съм могъл, така съм си решил проблема.

Аман от супер разбирачи и защитници на БМВ, просто тази кола ми спаси живота на бременната ми жена в 7 месец и на мен от някакъв пернишки простак. Какви части влагам си е моя работа и не вися по сервизи и не плащам пачки за каквито и да е ремонти.

На достатъчно колеги съм благодарен от този форум.

Беше ми приятно, да си карам с ладовия радиатор, но жалко: вече съм с оригинален за 2 литров мотор по други причини.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW5820iA » 04 Май 2009, 20:20

ddddk написа:Здравейте колеги,

Този преходник аз го написах в предната тема за чистачките преди много време.

Подарявам го.

Заради тези евтини чистачки си счупих стъклото - хем си купих ново за 150 лв, хем си купих оригинални чистачки за 57,50 лв. Този евтин преходник ми излезе златен! Затова ще го подаря на този, който го иска. Аз и затова не го изхвърлих като си купих истинските чистачки.

Още нещо мога да направя - да проверя в магазина, от където го купих дали имат още и ако е така да взема за още някого. Това разбира се, ако има - може и да няма вече... щом в София не можете да намерите...

НО!

Моят съвет и тогава и сега е да си купите BOSCH 602S. Оригинала!

Поздрави,
Д

колега прати ми го за моя сметка да го видя що за чудо е този преходник дето в Русе никой не е чувал за него.
Иначе в комплекта на чистачките има 4 вида захващания, ама него го няма. Ще ти пратя на ЛС адресът ми.

А чистачките дето съм ги взел са от ония плоските дето почети няма желязо по тях, щото ми се струва че няма да замръзват през зимата. Имат и някаква странна скоба която заключва рамото и точно заради нея немога да тикна от долната страна оригиналното.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 05 Май 2009, 12:16

NikiNikolov написа:Нищо не се съсипва, само се подобрява. Тоя немец само наденица лапал и бира наливал когато е конструирал лявата чистачка на този модел. :mhihi:

Вярно е изглежда!На всички е34-ки на лявото рамо винаги има белег от удара в ръба на капака.Слаб момент е.Предполагам самата чистачка е тежка и се износват втулките.Вследствие на това рамото се измъква нагоре.
Голям проблем имах и аз със тез чистачки.Стигаха донякъде, после пак тръгваха.Имаше и тема с тоз проблем.Отделно предпазителя на дясната се е търкал по стъклото и сега има три сантиметра драскотина точно пред очите ми.Лявата по горния ръб си е оставила следите.Нов джам направо ще ми трябва. :bcry: :( :(

Предишна

Назад към E34