Хайде и аз да се похваля......

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Re: Хайде и аз да се похваля......

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 23:46

Vlados написа:
ivan. написа:
Имам си майстор и си плащам
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

:shock: :roll: :mhihi:

Kакво те очудва,спомняш ли когато прекарах два дни в сф .......за Зъбчо-без комент.
Ама при теб като приключихме-барбекюто бе заредено на оживен булевард,събрахме се се хубави хора :D Спах и бех посрещнат -като у дома си :bowdown:
Изображение
by ''kompleksa''

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 23:51

Postman написа:
ivan. написа:ок
погледни заглавната станица и важните теми.........дизел или за бензин ;вчера или днес;
до скоро нито една я нямаше за дизела-сега две.........е и тук ли требва да се протестира :ok:

Приемам критиката безусловно!
Има ли други теми, които според теб имат място във важните? Ако да, нека ги уточним и нещата да вървят напред, а не назад.
=============

От този цитат какви други недоизяснени неща има? Като сме започнали да изгладим и тях...
ivan. написа:А и тоя новия ни модератор -как ли го избраха :roll: та да откл. за зъбчо важна тема(за мнение ,което не разбира)и веднага да я заклучи :mhihi: :mhihi: :mhihi: за да му е ясно става въпрос за темата на Владос за дизела,на който той случайно не е почитател :mhihi:
Към него -отклучи я за да му кажа каква глупост е написъл ;)-приятеля на модератора :winky: ма аз не съм ти сипматичен-явно,боли ме :!:
Яка пародия

''СМЯНА НА МАСЛО НА АСК''
''РЕМОНТ НА АСК''-ОТГОВОРНО МОГА да го довърша.
Стоян е за бан-само си предлага услугите,ма нищо не разбира ;)
Зъбчо е на вие-също с колите ;)
Индивиди като по назад в темата да не се толерират,за да се види качеството и потенциала на хората тук-защо да не пишат заради някой,които лесно може да получи бан.
Вместо тема за размисъл,трябва да се съобразяваме с възпитание на хора и аз съм за критика ,ама всичко в мен е породено от глупостта на измислени герои.
Вникни им в постовете и ще ме разбереш.
Трябва да се ............... и да заспоря с някаой мод ,за да върна хора като Дино,Бисер,Венци и мн.други във форума :ok:
Айде позволи ни да си коренсподираме спокойно ,за да видиш качество от преди години,а ти ми толерираш комплексари :paranoid:
Последна промяна ivan. на 20 Яну 2010, 0:00, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 19 Яну 2010, 23:59

аз предлагам в техническия форум да се обсъждат само технически въпроси, а не кой си измил колата, кой си сложил пръскалки, кой да се похвали и кой да пита какъв ароматизатор! безумно е просто :banghead:
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 0:03

Stanchev написа:аз предлагам в техническия форум да се обсъждат само технически въпроси, а не кой си измил колата, кой си сложил пръскалки, кой да се похвали и кой да пита какъв ароматизатор! безумно е просто :banghead:

Иво ,,,,,,,,,,извинявай не се познаваме лично(живи и здрави само)
разбери ме-няма как да не се похваля пред ценители :bchug:
Изображение
by ''kompleksa''

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 0:07

Са остава да се видя в някой подпис
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 20 Яну 2010, 0:19

ivan. написа:1. ''СМЯНА НА МАСЛО НА АСК'' -
2. ''РЕМОНТ НА АСК''-ОТГОВОРНО МОГА да го довърша.
3. Стоян е за бан-само си предлага услугите,ма нищо не разбира ;)
4. Зъбчо е на вие-също с колите ;)
5. Индивиди като по назад в темата да не се толерират,за да се види качеството и потенциала на хората тук-защо да не пишат заради някой,които лесно може да получи бан

1. и 2. - Дадено, ще намеря темите и ще ги оставя важни.
3. Ти също си за бан, но бановете днес не са опция за никого от Е34, нито утре или по-натам. Стоян може да ти отговори ако желае.
4. Да му купим учебници... бих предложил аз.
5. Банове се дават от само от администратори, в моите възможности е да трия и заключвам. Друго обаче е по-важно - форумът е собственост на БМВ клуб България и политиката за приемлива употреба се дефинира от органите на клуба. В този смисъл няма как да се получи някои потребители да имат предимства пред други, особено когато поведението се вмества в политиката за приемлива употреба. Критериите за оценка на поведението са правилата за приемлива употреба. Ако те се спазват "роботизирано" в Е34/Е32, и това е оставено на преценка на модераторите, то раздела нямаше да е това, което е... например теми за сбирки, рождени дни, честитки и др., нямаше да ги има...
Предполагам става ясно защо на лицето Х не може да бъде забранено да пише поради причина, че от неговите безинтересни постове лицето Y е спряло да дава компетентни такива. Този казус е изцяло личен избор на лицето Y дали да пише или не, дали да чувства обезмислени темите си поради писането на лицето X и т.н. и т.н.

Друго останало за изказване сещаш ли се?

Някой друг има ли проблеми с мен или с Жоро Пенчев (другия модератор за който не се сеща кой е)?

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 0:21

Postman написа:
ivan. написа:1. ''СМЯНА НА МАСЛО НА АСК'' -
2. ''РЕМОНТ НА АСК''-ОТГОВОРНО МОГА да го довърша.
3. Стоян е за бан-само си предлага услугите,ма нищо не разбира ;)
4. Зъбчо е на вие-също с колите ;)
5. Индивиди като по назад в темата да не се толерират,за да се види качеството и потенциала на хората тук-защо да не пишат заради някой,които лесно може да получи бан

1. и 2. - Дадено, ще намеря темите и ще ги оставя важни.
3. Ти също си за бан, но бановете днес не са опция за никого от Е34, нито утре или по-натам. Стоян може да ти отговори ако желае.
4. Да му купим учебници... бих предложил аз.
5. Банове се дават от само от администратори, в моите възможности е да трия и заключвам. Друго обаче е по-важно - форумът е собственост на БМВ клуб България и политиката за приемлива употреба се дефинира от органите на клуба. В този смисъл няма как да се получи някои потребители да имат предимства пред други, особено когато поведението се вмества в политиката за приемлива употреба. Критериите за оценка на поведението са правилата за приемлива употреба. Ако те се спазват "роботизирано" в Е34/Е32, и това е оставено на преценка на модераторите, то раздела нямаше да е това, което е... например теми за сбирки, рождени дни, честитки и др., нямаше да ги има...
Предполагам става ясно защо на лицето Х не може да бъде забранено да пише поради причина, че от неговите безинтересни постове лицето Y е спряло да дава компетентни такива. Този казус е изцяло личен избор на лицето Y дали да пише или не, дали да чувства обезмислени темите си поради писането на лицето X и т.н. и т.н.

Друго останало за изказване сещаш ли се?

Някой друг има ли проблеми с мен или с Жоро Пенчев (другия модератор за който не се сеща кой е)?

Аз да ти кажа -ще черпя за бан.Поне като ми залепи жицата да не им правя саир-а на твоите хора :yes:
Не ми трябва никой да ми отговаря ;)
Помисли ти кой толерираш-не замесвай Жоро .........тук се въздържам щото сте колеги ..............ама докато имаше време,форума изглеждаше по друг начин ;)
Ти си ми ясен Х Y-РОБОТИЗИРАНА РАБОТА :(
Последна промяна ivan. на 20 Яну 2010, 0:29, променена общо 3 пъти
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 20 Яну 2010, 0:22

ivan. написа:
Stanchev написа:аз предлагам в техническия форум да се обсъждат само технически въпроси, а не кой си измил колата, кой си сложил пръскалки, кой да се похвали и кой да пита какъв ароматизатор! безумно е просто :banghead:

живот и здраве :bchug:
разбирам да се похвалиш, ама и да кажеш кое, как, колко, какво, защо ;)
а не вижте ме какво си имам военна тайна как се прави на на на :mrgreen: :P :lol: 8) :mhihi:
защото в това нищо техническо няма, ако ще е една снимка - в най-горната тема - покажете си дръгляшниците :help:
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 0:27

Stanchev написа:
ivan. написа:

а не вижте ме какво си имам военна тайна как се прави на на на :mrgreen: :P :lol: 8) :mhihi:
защото в това нищо техническо няма, ако ще е една снимка - в най-горната тема - покажете си дръгляшниците :help:

Н е мисля,че сам процедирал някога така
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е55

Мнение от ZLATEN » 20 Яну 2010, 0:29

тук прилича вече на искрено и лично или бгмама форума :shock:
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 20 Яну 2010, 0:31

ivan. написа:
Stanchev написа:
ivan. написа:

още с първия си пост съм нямал нищо конкретно към теб :bchug:
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 0:33

ZLATEN написа:тук прилича вече на искрено и лично или бгмама форума :shock:

е да :ok:
след тая тема или ще пишем или не-честно неудобно ми е да пипатам нещо за бензиновата ми кола(нищо не и знам),плащам си като поп в сервиз и ме яд щото с малко съвет си мисля че мога да се справя или поне да опитам ;)
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 20 Яну 2010, 0:38

ivan. написа:Аз да ти кажа -ще черпя за бан.Поне като ми залепи жицата да не им правя саир-а на твоите хора :yes:
Не ми трябва никой да ми отговаря ;)
Помисли ти кой толерираш-не замесвай Жоро .........тук се въздържам щото сте колеги ..............ама докато имаше време,форума изглеждаше по друг начин ;)

В момента толерирам теб - искаш революция, имаш революция. Извън момента очевидно ти знаеш кого толерирам, ако искаш кажи, ако не искаш не казвай, твоя воля.
Ако не си съгласен аз да модерирам и смяташ, че ощетявам някого пряко или непряко - като в казармата - оплакваш се нагоре, който и да е от администраторите ще ти обърне внимание, аз лично ще съдействам да ти се обърне внимание. Ако ти искаш да си модератор, "схемата" е същата - пишеш на администратор и си говорите.
Жоро го "замесих" защото той е модератор на раздела и по същата логика може да има друг потребител, който е недоволен от него... и понеже темата прерастна в революция реших, че е уместно да попитам тук

Добра идея ли ви се струва да има тема "Книга за оплаквания в раздела", това е въпрос към който иска да сподели мнение, не само към Иван?

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 0:41

Stanchev написа:
ivan. написа:
Stanchev написа:
ivan. написа:

още с първия си пост съм нямал нищо конкретно към теб :bchug:

Знам т.е. предполагах-Живко е приготвил схемата,ма като го изтезават хора,които не могат да си позволят волана(и аз съм в това число)и го разпитват за свързването,без да имат волан-еееееее.........как да има качествена информация ,като има копплект толерирани дразнители :roll:
Не вярвам да ги издържиш и толкова дори :bchug:
Изображение
by ''kompleksa''

Аватар

Мнение от ivan. » 20 Яну 2010, 0:42

Добра идея ли ви се струва да има тема "Книга за оплаквания в раздела", това е въпрос към който иска да сподели мнение, не само към Иван?

:yes:Дай го в анкета.
Изображение
by ''kompleksa''

ПредишнаСледваща

Назад към E34