ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)
Модератор: Технически модератори
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Re: ВЗАИМОПОМОЩ между колеги с Е34/Е32 (и не само)
rottweiler написа: ... /13,58в/?
Здравей колега,
Това измерил ли си го и от къде мери и в какъв режим на работа?
Като стойност при включени консуматори е добре, но щом казваш, че падат оборотите не ми се вярва да дава толкова точно при ниските обороти...

Имаш ли големия борд?
Поздрави,
Д

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
ddddk написа:rottweiler написа: ... /13,58в/?
Здравей колега,
Това измерил ли си го и от къде мери и в какъв режим на работа?
Като стойност при включени консуматори е добре, но щом казваш, че падат оборотите не ми се вярва да дава толкова точно при ниските обороти...![]()
Имаш ли големия борд?
Поздрави,
Д
мерих с мултицета на клемите на акумулатора. 13,58 със консуматори и 13,65 без. това е при около 2000об/мин. Мериха го и като заверявах гаранцията на акумулатора, но ми казаха, че е ниско и да си погледна динамото.
голям борд нямам. Странното за мен е, че при всичко вътре работещо го няма това ограене, но ако пусна само парното и спра другите пак започват. толкова по-голям консуматор ли е от всичко друго? И въобще динамото може ли да има общо с проблема?

- ddddk
- ентусиаст
-
rottweiler написа:мерих с мултицета на клемите на акумулатора. 13,58 със консуматори и 13,65 без. това е при около 2000об/мин. Мериха го и като заверявах гаранцията на акумулатора, но ми казаха, че е ниско и да си погледна динамото.
голям борд нямам. Странното за мен е, че при всичко вътре работещо го няма това ограене, но ако пусна само парното и спра другите пак започват. толкова по-голям консуматор ли е от всичко друго? И въобще динамото може ли да има общо с проблема?
Здравей колега,
За борда питах, защото там го извежда и лесно се проверява по всяко време и при всякакви режими... както и да е.
По принцип трябва да е 14,1 - 14,2 V.
Но на практика над 12,5V при максимална консумация значи, че е осигурен тока на консуматорите и не се черпи от акумулатора.
Явно проблема е другаде... ще трябва други колеги да се включат...

Поздрави и успех,
Д

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Извън темата !
Борда как може да покаже волтажа ?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- ddddk
- ентусиаст
-
BABHOMED написа:Извън темата !
В така известната тема от 59 страници

viewtopic.php?p=697055#p697055
Поздрави,
Д

- rottweiler
- ентусиаст
-
ddddk написа:Явно проблема е другаде... ще трябва други колеги да се включат...![]()
Поздрави и успех,
Д
Благодарско за включването

до края на седмицата ще видя и обслужа алтернатора и ще видим дали ще има някакво развитие. Иначе ме вълнуваше дали 100% е от ГНП за да знам за какви разходи да се настроя психически и физически.

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Колеги, пуснал съм тема в Купува, но явно там не се намира правилния човек та за това се обръщам към вас.Трябват ми лайсни за Е34 седан от тези за щатите с габаритите в тях.
Въпроса ми е къде тук в нашата мила родина мога да ги намеря.Предпочитам употребявани
някой ако знае към кой може да се обърна или ако има случайно ще съм много благодарен. 
Въпроса ми е къде тук в нашата мила родина мога да ги намеря.Предпочитам употребявани

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
kemakozeE36 написа:Колеги, пуснал съм тема в Купува, но явно там не се намира правилния човек та за това се обръщам към вас.Трябват ми лайсни за Е34 седан от тези за щатите с габаритите в тях.
Въпроса ми е къде тук в нашата мила родина мога да ги намеря.Предпочитам употребяванинякой ако знае към кой може да се обърна или ако има случайно ще съм много благодарен.
То ако се намираха така лесно,всички щяхме да сме с такива

И аз търся от доста време ама няма

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Колега мисля че варианта е само ebay.Едва ли някой в европа продава такива,и да продава ще е трудно да се намери.А иначе от форума е по-вероятно някой да скочи с оферта !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- kemakozeE36
-
-
ми другия вариант остава "Направи си сам" аз вече оправих габаритите в мигачите и пуснах кабели към бронята, остава само тия светлоотразителните габарити да намеря и да изрежа лайсната, ма предпочитам ориджинал 

- rottweiler
- ентусиаст
-
Здравейте колеги. Имам един въпрос, който надали заслужава цяла тема. Та накратко днес замених прецакания си поплавък с такъв от м20б20. Само че бензиновия се свързва с бенз. помпа с клемички, а моя е с букса. Та резнах клемите и буксата от моя, взех си клеморед(нз дали така се казва - като на старите абажури с 4 болчета, за по културно снаждане на кабели) и свързах м20сковия поплавък с моята букса. Всичко това го омотах с излолирблант. Стана доооста дебело. Но ме притеснява. Все пак по тези кабели минава някакъв ток. Но ми направи впечатление че същия поплавък с клемите е свързан външно на бенз. помпа на м20ската, а знам че бенз. пари са мн. по опасни и щом така са го направили немците явно няма проблем. Но съмнението си остава и реших да се консултирам с вас

- ddddk
- ентусиаст
-
Факт.
И при М50 от вътрешната страна на резервоара жиците са голи там където са запоени и буксите са обикновени.
И резервоара е пластмасов.
Много ми е интересно как става номера да няма бум.
Поздрави,
Д
И при М50 от вътрешната страна на резервоара жиците са голи там където са запоени и буксите са обикновени.
Поздрави,
Д

- kemakozeE36
-
-
ddddk написа:Факт.
Поздрави,
Д
Ако се допрат и може да има бум

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ще ви отговоря с един видеоклип, който показва достатъчно
http://www.youtube.com/watch?v=peYymRC-yOc

http://www.youtube.com/watch?v=peYymRC-yOc

- Diavollo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i
Някой да има непотребно капаче ляво за халоген (Cover fоr foglight cut-out left 51111946497). Обикалях по моргите, ама повечето брони са счупени и съответно и капачетата са счупени и не стават. Моето го затрих някъде в един голям порой. Сега като я гледам и яд ме хваща. Черно ми трябва да е капачето 
за това говорим

за това говорим

Всичко, което не ме убива ме прави по-силен!!!