Хайде и аз да се похваля......

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Re: Хайде и аз да се похваля......

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 22:19

Предполагам всеки ако го направи така, ще му бъде отключена всяка заключена тема.

аз пробвах,ама за мен не става ;)
Да ти отговоря в тая тогава-става ли :paranoid:
в помпата и горивопровода на всеки тдс има нафта за най-малко 5км и се изсмуква до край,сметай ти как се повлиява на моментното горивоподаване ;)
А и твоя пост е описън с големи подробности по рано в темата ;)
Махни че до оня ден твоя човек я бе забил някъде си ;)
защо няма във важни теми-смяна на маслото на автомат-той е един и същ и бензин се монтира г-н мод ;)
ремонта също е тъпа работа-ма аз си снимах та снимах,та даже и обяснявах-а где е тамата :dunno:
Дойде ред да получавам лични съвети кое как ставало :oops: -човек се учи до като е жив,ама почва да се учи като го отбият и сам се труди за да постигне нещо-така е най сладко :winky:
Последна промяна ivan. на 19 Яну 2010, 22:32, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 19 Яну 2010, 22:26

ivan. написа:
Предполагам всеки ако го направи така, ще му бъде отключена всяка заключена тема.

в помпата и горивопровода на всеки тдс има нафта за най-малко 5км и се изсмуква до край,сметай ти как се повлиява на моментното горивоподаване ;)
А и товя пост е описън с големи подробности по рано в темата ;)

Искаш да кажеш, че си ми писал да отключа темата и аз не съм ли? Това ли означава "аз пробвах,ама за мен не става"?
Относно поста на Zubcho, сутринта го изтрих щом предизвиква война и оставих темата отключена, дано няма спам в нея.

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 22:36

Postman написа:
ivan. написа:

А и товя пост е описън с големи подробности по рано в темата ;)

Искаш да кажеш, че си ми писал да отключа темата и аз не съм ли? Това ли означава "аз пробвах,ама за мен не става"?
Относно поста на Zubcho, сутринта го изтрих щом предизвиква война и оставих темата отключена, дано няма спам в нея.

За това ли се хвана :ok:
Да си имаме уважението,ма доста труд положи Владос,за да го събере в едно всичко.......евала помолих те на лично да е на яве и чак тогава дойде,а авни теми беха само свързани с твоите частни и не толкова интереси :oops:
П,П ЗЪбчо ако разбира от тдс ,аз се прекръствам веднага
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 19 Яну 2010, 22:43

Аз пък какво съм ви в устите? Не съм го видял да го споменава това с цедката Владо и съм решил да допълня. Можеше да драснеш едно ЛС, че го има и да го махнем. Не разбирам какво се заяждаш с мен. Аз като не разбирам от коли за това съм тук да се науча на нещо. Имам си майстор и си плащам. Обаче ми е хубаво да видя нещо тук как става и да си го направя сам. Ако не мога карам майстора и той го прави.

Просто Иване не разбирам защо се заяждаш. Не мисля да съм те обиждал някога или някъде, а напротив.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 22:44

Zubcho написа:Аз пък какво съм ви в устите? Не съм го видял да го споменава това с цедката Владо и съм решил да допълня. Можеше да драснеш едно ЛС, че го има и да го махнем. Не разбирам какво се заяждаш с мен. Аз като не разбирам от коли за това съм тук да се науча на нещо. Имам си майстор и си плащам. Обаче ми е хубаво да видя нещо тук как става и да си го направя сам. Ако не мога карам майстора и той го прави.

Просто Иване не разбирам защо се заяждаш. Не мисля да съм те обиждал някога или някъде, а напротив.

Ни НАЙ -МАЛКО С ТЕБ СЕ ЗАЯЖДАМ.
Можеше да драснеш едно ЛС, че го има и да го махнем
Колко хора махате и добавяте
Иво дразни ме модерирането относно дизела-доста полезни теми са забити някъде си-ти си чел и допълваш,ма не може да го довършиш-това че ти го казвам не е заяждане,напротив............ :wave:
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 19 Яну 2010, 22:49

ivan. написа:За това ли се хвана :ok:
Да си имаме уважението,ма доста труд положи Владос,за да го събере в едно всичко.......евала помолих те на лично да е на яве и чак тогава дойде,а авни теми беха само свързани с твоите частни и не толкова интереси :oops:

Ако не ти представлява трудност, би ли копирал тук личното съобщение, което си ми пратил, защото сега прегледах всичките си такива и от теб няма нито едно.
Ако не те притеснява също така, обясни пред всички какви са моите частни интереси и в кои теми са, защото по принцип и аз сега мога да напиша примерно нещо за теб, което да изглежда правдоподобно, а дефакто да е лъжа :).

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 22:51

Postman написа:
ivan. написа:За това ли се хвана :ok:

Ако не ти представлява трудност, би ли копирал тук личното съобщение, което си ми пратил, защото сега прегледах всичките си такива и от теб няма нито едно.
Ако не те притеснява също така, обясни пред всички какви са моите частни интереси и в кои теми са, защото по принцип и аз сега мога да напиша примерно нещо за теб, което да изглежда правдоподобно, а дефакто да е лъжа :).

Рина ги с лопатата л.с.
просто помолих,по спомен теб ,тая тема да е на яве и ти го направи-тук сме в една посока :ok:
А да незнам лични или не-доскоро нямаше една тема за дизел в първа страница-това имах предвид.
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 19 Яну 2010, 22:59

ivan. написа:
Можеше да драснеш едно ЛС, че го има и да го махнем
Колко хора махате и добавяте
Иво дразни ме модерирането относно дизела-доста полезни теми са забити някъде си-ти си чел и допълваш,ма не може да го довършиш-това че ти го казвам не е заяждане,напротив............ :wave:

Аз процедирам така - моля модератор и той ми помага. Нито имам желание да модерирам, нито време. Не мисля, че има някакво лично отношение спрямо дизел.

ПП.
И това за почистването на цедката наистина го няма в темата за ТДС, а аз мисля е разумно да се добави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 23:03

Не мисля, че има някакво лично отношение спрямо дизел.

това за теб ли или ........кои няма отношение-разбери на мен не ми е на живот и смърт тдс-а ,но до б25 е в пъти по-добър ;)
Изображение
by ''kompleksa''

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 19 Яну 2010, 23:06

ivan. написа:Рина ги с лопатата л.с.
просто помолих,по спомен теб ,тая тема да е на яве и ти го направи-тук сме в една посока :ok:
А да незнам лични или не-доскоро нямаше една тема за дизел в първа страница-това имах предвид.

Няма как да зная какво си имал предвид, но чета какво пишеш и то е "а авни теми беха само свързани с твоите частни и не толкова интереси"... оттам и моя въпрос...

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 23:08

Postman написа:
ivan. написа:Рина ги с лопатата л.с.

Няма как да зная какво си имал предвид, но чета какво пишеш и то е "а авни теми беха само свързани с твоите частни и не толкова интереси"... оттам и моя въпрос...

ок
погледни заглавната станица и важните теми.........дизел или за бензин ;вчера или днес;
до скоро нито една я нямаше за дизела-сега две.........е и тук ли требва да се протестира :ok:
Последна промяна ivan. на 19 Яну 2010, 23:12, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Яну 2010, 23:11

Zubcho написа:ПП.
И това за почистването на цедката наистина го няма в темата за ТДС, а аз мисля е разумно да се добави.

За проблема с резервоара има тема - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 43&start=0 Почистването на цедката без почистване на целия резервоар мисля, че няма голям смисъл.
П.С. Това е мое лично мнение.
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 19 Яну 2010, 23:29

Имам си майстор и си плащам
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
by ''kompleksa''

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Яну 2010, 23:33

ivan. написа:
Имам си майстор и си плащам
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

:shock: :roll: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 19 Яну 2010, 23:36

ivan. написа:ок
погледни заглавната станица и важните теми.........дизел или за бензин ;вчера или днес;
до скоро нито една я нямаше за дизела-сега две.........е и тук ли требва да се протестира :ok:

Приемам критиката безусловно!
Има ли други теми, които според теб имат място във важните? Ако да, нека ги уточним и нещата да вървят напред, а не назад.
=============

От този цитат какви други недоизяснени неща има? Като сме започнали да изгладим и тях...
ivan. написа:А и тоя новия ни модератор -как ли го избраха :roll: та да откл. за зъбчо важна тема(за мнение ,което не разбира)и веднага да я заклучи :mhihi: :mhihi: :mhihi: за да му е ясно става въпрос за темата на Владос за дизела,на който той случайно не е почитател :mhihi:
Към него -отклучи я за да му кажа каква глупост е написъл ;)-приятеля на модератора :winky: ма аз не съм ти сипматичен-явно,боли ме :!:
Яка пародия

ПредишнаСледваща

Назад към E34