3-та Национална Е34/Е32 сбирка - 20.06 и 21.06.2009 г.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: 313tds

Мнение от E34 - Fanatic » 14 Юни 2009, 13:09

Ами по Шипка пътя е гаден, кърпят го. И прохода е отворен само за тези които идват от Казанлък.

По Узана нагоре е добре, там също го кърпят, но не са големи трапове, дори да не казвам, че няма. :winky:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Юни 2009, 13:44

Тошко само ми подай сигнал и комбито излита от София със страшна сила за Шишманци (165 км за около 48 минути) :!: Моля те уточни какво те спира за да помагам както мога :roll:

Бисер има алтернативни варианти с други автомобили , не мислете ,че ако няма под ръка Е34 с друго не може да се идва :mhihi:

Очаквам информация

Георги Пенчев
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 14 Юни 2009, 15:14

E34 - Fanatic написа:Ами по Шипка пътя е гаден, кърпят го. И прохода е отворен само за тези които идват от Казанлък.

По Узана нагоре е добре, там също го кърпят, но не са големи трапове, дори да не казвам, че няма. :winky:

да разбирам, че на връщане към пловдив трябва да търся друг маршрут, така ли :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 14 Юни 2009, 16:44

Turbo_Ted написа:
E34 - Fanatic написа:Ами по Шипка пътя е гаден, кърпят го. И прохода е отворен само за тези които идват от Казанлък.

да разбирам, че на връщане към пловдив трябва да търся друг и
маршрут, така ли :roll:

И мен това е единственото което ме безпокой, инак комбито върви!
Благодаря за предложенията ;)
ПС Някой друг дечурлига ще води ли ?
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Аватар
Кара: 313tds

Мнение от E34 - Fanatic » 14 Юни 2009, 20:01

Еми за навръщане към Пловдив може да се мин през Буздлуджа. :winky: :)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Юни 2009, 20:56

E34 - Fanatic написа:Еми за навръщане към Пловдив може да се мин през Буздлуджа. :winky: :)
Скоро пътувах до Габрово и на връщане от там пътя беше отбит през Бузлуджа заради ремонта на пътя мога да кажа че само пътя от Шипка до Бузлуджа е по кофти иначе от Бузлуджа до долу пътя е идеален.Сега във вторник пак ще пътувам натам и като се върна ще ви пиша каква е обстановката.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 15 Юни 2009, 0:54

Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: За спането ще вида-ако трябва нема да се спи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 15 Юни 2009, 9:30

bmwfena написа:Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: За спането ще вида-ако трябва нема да се спи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ха така , стягай се и идвай 8)

Тошко , ти с комбито ходеше на лов ако не се лъжа а сега те е страх да минеш планината мама му стара :mhihi:

Чакаме колегата LiTtLeRoCk да даде информация :roll:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 15 Юни 2009, 10:09

bmwfena написа:Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: За спането ще вида-ако трябва нема да се спи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само смей да не дойдеш направо ще те разнасям из Хасково като свиня блажен весник. Не ме ядосвай защото София Хасково ги зимам с моя ЕДНОРОГ за час и половина и после желна ти майка :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 15 Юни 2009, 11:25

Момчета има ли още свободни места,че сигурно ще мога да се освободя да дойда и аз? :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 15 Юни 2009, 12:56

KON4ETO написа:

Само смей да не дойдеш направо ще те разнасям из Хасково като свиня блажен весник. Не ме ядосвай защото София Хасково ги зимам с моя ЕДНОРОГ за час и половина и после желна ти майка :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:

Той Фена да смее да дойде.... още му прескачам железото в офиса ;) :bchug:
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 15 Юни 2009, 13:37

Колеги ,не стана въпрос нищо за меса за барбекю и дали някой ще носи такова , на Връховръх Стамбо донесе човека едно и стана голям карнавал :mhihi:

Под секрет искам да кажа ,че Тошко Tod има нечовешка ракия

Георги Пенчев
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Юни 2009, 13:50

аз имам барбекю, ако го намеря къде е - ще го взема ;) въпреки че Бисер има мн готино барбекю :yammy: но не пречи да потърся и мойто 8) ако има още някой - да казва :yammy: а китара да взимам ли :roll: щото ако взема китарата да не се напием много :have one: :have one: :have one: :guitarist: :guitarist: :guitarist:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 15 Юни 2009, 14:14

Turbo_Ted написа:аз имам барбекю - ще го взема

+ 1 8)
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 15 Юни 2009, 14:18

Колеги ,вземете барбекюта да не стане най-накрая от много да останем без едно :help:
Някой назад по темата ме бе попитал за лаптопа с музиката ,но да кажа ,че той от няколко месеца е в сервиза където си поддържам колата да тества разни коли ... Нов живот и здраве ще си купя около средата на другия месец и аз за разлика от първата национална сбирка няма да мога да поддам 100 октана чист звук от съседна нам държава ...

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34