3-та Национална Е34/Е32 сбирка - 20.06 и 21.06.2009 г.
Модератор: Технически модератори
- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Ами по Шипка пътя е гаден, кърпят го. И прохода е отворен само за тези които идват от Казанлък.
По Узана нагоре е добре, там също го кърпят, но не са големи трапове, дори да не казвам, че няма.
По Узана нагоре е добре, там също го кърпят, но не са големи трапове, дори да не казвам, че няма.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Тошко само ми подай сигнал и комбито излита от София със страшна сила за Шишманци (165 км за около 48 минути)
Моля те уточни какво те спира за да помагам както мога
Бисер има алтернативни варианти с други автомобили , не мислете ,че ако няма под ръка Е34 с друго не може да се идва
Очаквам информация
Георги Пенчев

Бисер има алтернативни варианти с други автомобили , не мислете ,че ако няма под ръка Е34 с друго не може да се идва

Очаквам информация
Георги Пенчев
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
E34 - Fanatic написа:Ами по Шипка пътя е гаден, кърпят го. И прохода е отворен само за тези които идват от Казанлък.
да разбирам, че на връщане към пловдив трябва да търся друг маршрут, така ли

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Turbo_Ted написа:E34 - Fanatic написа:Ами по Шипка пътя е гаден, кърпят го. И прохода е отворен само за тези които идват от Казанлък.
да разбирам, че на връщане към пловдив трябва да търся друг и
маршрут, така ли
И мен това е единственото което ме безпокой, инак комбито върви!
Благодаря за предложенията

ПС Някой друг дечурлига ще води ли ?
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Скоро пътувах до Габрово и на връщане от там пътя беше отбит през Бузлуджа заради ремонта на пътя мога да кажа че само пътя от Шипка до Бузлуджа е по кофти иначе от Бузлуджа до долу пътя е идеален.Сега във вторник пак ще пътувам натам и като се върна ще ви пиша каква е обстановката.E34 - Fanatic написа:Еми за навръщане към Пловдив може да се мин през Буздлуджа.![]()
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече
За спането ще вида-ако трябва нема да се спи

- Penchev
- Сватбаря
-
bmwfena написа:Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ха така , стягай се и идвай

Тошко , ти с комбито ходеше на лов ако не се лъжа а сега те е страх да минеш планината мама му стара

Чакаме колегата LiTtLeRoCk да даде информация

Георги Пенчев
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
bmwfena написа:Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само смей да не дойдеш направо ще те разнасям из Хасково като свиня блажен весник. Не ме ядосвай защото София Хасково ги зимам с моя ЕДНОРОГ за час и половина и после желна ти майка

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
KON4ETO написа:bmwfena написа:Дал съм пълен напън да ми се направи Е39 ката-май ще требе да ви навестя че Кончето ще ме бие вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само смей да не дойдеш направо ще те разнасям из Хасково като свиня блажен весник. Не ме ядосвай защото София Хасково ги зимам с моя ЕДНОРОГ за час и половина и после желна ти майка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той Фена да смее да дойде.... още му прескачам железото в офиса

Good Luck
- Penchev
- Сватбаря
-
Колеги ,не стана въпрос нищо за меса за барбекю и дали някой ще носи такова , на Връховръх Стамбо донесе човека едно и стана голям карнавал
Под секрет искам да кажа ,че Тошко Tod има нечовешка ракия
Георги Пенчев

Под секрет искам да кажа ,че Тошко Tod има нечовешка ракия
Георги Пенчев
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
аз имам барбекю, ако го намеря къде е - ще го взема
въпреки че Бисер има мн готино барбекю
но не пречи да потърся и мойто
ако има още някой - да казва
а китара да взимам ли
щото ако взема китарата да не се напием много

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Turbo_Ted написа:аз имам барбекю - ще го взема
+ 1

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Penchev
- Сватбаря
-
Колеги ,вземете барбекюта да не стане най-накрая от много да останем без едно
Някой назад по темата ме бе попитал за лаптопа с музиката ,но да кажа ,че той от няколко месеца е в сервиза където си поддържам колата да тества разни коли ... Нов живот и здраве ще си купя около средата на другия месец и аз за разлика от първата национална сбирка няма да мога да поддам 100 октана чист звук от съседна нам държава ...
Георги Пенчев

Някой назад по темата ме бе попитал за лаптопа с музиката ,но да кажа ,че той от няколко месеца е в сервиза където си поддържам колата да тества разни коли ... Нов живот и здраве ще си купя около средата на другия месец и аз за разлика от първата национална сбирка няма да мога да поддам 100 октана чист звук от съседна нам държава ...
Георги Пенчев