--------Въпрос за централното заключване-----
Модератор: Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
--------Въпрос за централното заключване-----
колеги и предишните 2 и сегашната ми е34 с дистанционното се заключват едва от ТРЕТИЯ път в 90 % от случаите. или от първия път. но никога от втория. мисля си нещо за електроника защото ключетата на бравите и плафоните работят . някои знае ли нещо по въпроса. с ключа е същото. дообяснявам--- 1щрак -заключи -отключи -2 щрак заключи -отключи -3 щрак -заключи.
Последна промяна klintan66 на 12 Яну 2008, 20:39, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
моята е от втория път винаги-и старата беше така ....само некой път ме е изненадвала с заключване от раз 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: --------Въпрос за централното заключване-----
Колега като махнеш кората на вратата на машинките за заключването се виждат едни гумени маншончета от тях старчи един отвор мушкаш с една спринцовка малко тънко масалце и се надявам да се оправат при мен се получи
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- klintan66
- старши ентусиаст
-
да разбирам че искат смазване.... е да но аз имам усещане че са смазани - а по скоро нещо електрониката--батерията -нова. странното че трета кола с един и същ проблем--аз така съм свикнал че не го и мисля --но ако има решение....
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
100% не е електрониката

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- BAWARISCHE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вече Е38 730д 01
аз имах са6тият проблем и като я смвнявах/алармата/се оказа 4е половината кабели от снопа които отива към багажната врата бяха разголени,нама4кани и не правха контакт и 4есто ми 4ете6е 4е има незаключена врата и през 10мин пищи и я зключвах с ключ.но откакто ми оправиха кабелите и алармата не сам имал проблеми 

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Имъм подобен проблем.
Като искъм да заключа колата всичко е ок. но кто искам да отклюва махинката на багажника неиска да отваря.Вдижи се само в едната посока. Пробвах с друга машинка същото. Като заключвам все едно и е трудно да се мрудне напред и става много тегава а като махна клемите си се мърда без проблеми.
Някъкви идей откаде може да идва проблема или идея за майстор ?
Като искъм да заключа колата всичко е ок. но кто искам да отклюва махинката на багажника неиска да отваря.Вдижи се само в едната посока. Пробвах с друга машинка същото. Като заключвам все едно и е трудно да се мрудне напред и става много тегава а като махна клемите си се мърда без проблеми.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
ПОГЛЕДНИ ПОЛОЖЕНИЕТО НА КЛУЧАЛКАТА МИСЛА ЧЕ ТРАБВА ДА ЕНА СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ДА РАБОТИ ИВ ДВЕТЕ ПОСОКИ ОПИТАИ МОЖЕ ДА Е ОТ ТОВАludia написа:Имъм подобен проблем.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
bmwfena написа:моята е от втория път винаги-и старата беше така ....само некой път ме е изненадвала с заключване от раз
мойта е същата от втория път заключва така и не се разбра какво й е
ако някой разбере да каже

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
- klintan66
- старши ентусиаст
-
от страни на вратите има отвори с гумени тапи през които съм пръскал много пъти смазки защото не бичам да разглобявам -не защото ме мързи-но изглежда ще се наложи за да сложа и под маншоните.да пробвам. страното е че винаги от 3 -я път заключва много рядко от 1 - и никога от втори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4