ЕДНО ГОЛЯМООООО МЕРСИИ!!!!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

ЕДНО ГОЛЯМООООО МЕРСИИ!!!!

Мнение от SaSo » 26 Авг 2007, 0:41

В тая тема тук :) искам да изразя благодарностите на отзивчивите колеги от града познат като Аскюю :) Няма такива отзивчиви колеги просто... Помогнаха ми на мене клетия им колега попаднал на чужда територия :) ... И не как да е а със скоростта на падаща мазилка :) Много безаварийни километри на bmwfan-а и t_andonov...:) :bchug: :bchug: И много черпане :)
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: ЕДНО ГОЛЯМООООО МЕРСИИ!!!!

Мнение от bmwfena » 26 Авг 2007, 14:46

SaSo написа:В тая тема тук :) искам да изразя благодарностите на отзивчивите колеги от града познат като Аскюю :) Няма такива отзивчиви колеги просто... Помогнаха ми на мене клетия им колега попаднал на чужда територия :) ... И не как да е а със скоростта на падаща мазилка :) Много безаварийни километри на bmwfan-а и t_andonov...:) :bchug: :bchug: И много черпане :)
мерси колега ....благодарение на теб пък сега си карам на газчица и си се кефя :!: :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 26 Авг 2007, 17:36

Как е газчицата фърфи ли яко :) Усеща ли се голяма разлика от на бенз-а :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
Мечтае да кара: E31 850

Мнение от Mitetooo » 26 Авг 2007, 19:03

SaSo написа:В тая тема тук :) искам да изразя благодарностите на отзивчивите колеги от града познат като Аскюю :) Няма такива отзивчиви колеги просто... Помогнаха ми на мене клетия им колега попаднал на чужда територия :) ... И не как да е а със скоростта на падаща мазилка :) Много безаварийни километри на bmwfan-а и t_andonov...:) :bchug: :bchug: И много черпане :)

е така трябва да бъде!!!!! E34 Forever ;)
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 26 Авг 2007, 21:32

другия път аз ще почерпя :bchug:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Авг 2007, 22:18

Ей хора ,какво се е случило :?: :D

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 26 Авг 2007, 23:58

Penchev написа:Ей хора ,какво се е случило :?: :D

Георги Пенчев

ТЦ ТЦ ТЦ ТЦ КЛюКАРРРР!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 27 Авг 2007, 0:07

SaSo написа:Как е газчицата фърфи ли яко :) Усеща ли се голяма разлика от на бенз-а :)
;кво да ти кажа...немам думи 35лв-300км каране през насечени местности после по магистрала-мин 130км.ч с включен постоянно климатик четири човека и пълен багажник като имаш напредвид че отзад съм с 255 отпред 235 а и съм автоматик тоже :mhihi: :mhihi: ни гръм-ни нищо супер--родих се :!: :!: другия пъти аз ще черпя дето ме прати там :!: :!: :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 27 Авг 2007, 2:48

:shock: :shock: :shock: Това гори по малко от мойта :) Супер :) Мойта тая бутилка я изяжда за 270-280км някъде... :) По магистрала и с тук там пусната клима :) И след това М50ките не ставали на газ а?? :)

П.п. Не забравяй че сега ти се разработва още не са и улегнали мембраните... После ше свали около 1литър още след донагласяването... И ше се отпуши повече да фърфи...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 27 Авг 2007, 7:27

bmwfena написа:
SaSo написа:Как е газчицата фърфи ли яко :) Усеща ли се голяма разлика от на бенз-а :)
;кво да ти кажа...немам думи 35лв-300км каране през насечени местности после по магистрала-мин 130км.ч с включен постоянно климатик четири човека и пълен багажник като имаш напредвид че отзад съм с 255 отпред 235 а и съм автоматик тоже :mhihi: :mhihi: ни гръм-ни нищо супер--родих се :!: :!: другия пъти аз ще черпя дето ме прати там :!: :!: :!:

тя като мотопед гори ве еййй :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 27 Авг 2007, 9:07

t_andonov написа:
bmwfena написа:

тя като мотопед гори ве еййй :mhihi:
не ма ядосвай да не кажа кво ти донесох :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Авг 2007, 9:48

ма кво се чудите, аз като ви пеех едно време колко гори М50 и как върви и как НЕ гърми вие ми се смеехте :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 27 Авг 2007, 10:02

Stanchev написа:ма кво се чудите, аз като ви пеех едно време колко гори М50 и как върви и как НЕ гърми вие ми се смеехте :mhihi:

Потвърждавам! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 27 Авг 2007, 11:24

Да го потвърдим и аз - с около 30л. газ - точно 400км минах...с 5 човека,багаж и включен климатик...от София до Чепеларе и обратно - по магистрала до Пловдив и обикновен път оттам...нарочно не я допълних с газ на връщане,да я видя кога ще свърши...20 км преди София свърши,та покарах малко и на бензин...нито гръмове,нито нищо,разлика във вървежа - почти никаква в сравнение с бензина,по магистралата на връщане се бях залепил за едно Ауди А6 и един джип пред него - държаха между 150-170 скорост - никакъв проблем,дори по баирите... ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SaSo » 27 Авг 2007, 15:36

Kocil написа:Да го потвърдим и аз - с около 30л. газ - точно 400км минах...с 5 човека,багаж и включен климатик...от София до Чепеларе и обратно - по магистрала до Пловдив и обикновен път оттам...нарочно не я допълних с газ на връщане,да я видя кога ще свърши...20 км преди София свърши,та покарах малко и на бензин...нито гръмове,нито нищо,разлика във вървежа - почти никаква в сравнение с бензина,по магистралата на връщане се бях залепил за едно Ауди А6 и един джип пред него - държаха между 150-170 скорост - никакъв проблем,дори по баирите... ;)

Ебати чудото тя мойта е ламя спрямо вашите бе... Аз тръгвам от София и зареждам на Нова Загора.. Остават ми около 2-3л газ и не се оплаквам а глей тука колегите кво правят... Ебати колите имате честно :) Ако земат да връщат казвайте кой е сервиза :)
Изображение

Следваща

Назад към E34