ЕДНО ГОЛЯМООООО МЕРСИИ!!!!
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
ЕДНО ГОЛЯМООООО МЕРСИИ!!!!
В тая тема тук
искам да изразя благодарностите на отзивчивите колеги от града познат като Аскюю
Няма такива отзивчиви колеги просто... Помогнаха ми на мене клетия им колега попаднал на чужда територия
... И не как да е а със скоростта на падаща мазилка
Много безаварийни километри на bmwfan-а и t_andonov...
И много черпане 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: ЕДНО ГОЛЯМООООО МЕРСИИ!!!!
мерси колега ....благодарение на теб пък сега си карам на газчица и си се кефяSaSo написа:В тая тема тукискам да изразя благодарностите на отзивчивите колеги от града познат като Аскюю
Няма такива отзивчиви колеги просто... Помогнаха ми на мене клетия им колега попаднал на чужда територия
![]()
![]()
И много черпане

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
SaSo написа:В тая тема тукискам да изразя благодарностите на отзивчивите колеги от града познат като Аскюю
![]()
![]()
И много черпане
е така трябва да бъде!!!!! E34 Forever

Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
SaSo написа:В тая тема тукискам да изразя благодарностите на отзивчивите колеги от града познат като Аскюю
![]()
![]()
И много черпане
другия път аз ще почерпя

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- bmwfena
- БМВманиачения
-
;кво да ти кажа...немам думи 35лв-300км каране през насечени местности после по магистрала-мин 130км.ч с включен постоянно климатик четири човека и пълен багажник като имаш напредвид че отзад съм с 255 отпред 235 а и съм автоматик тожеSaSo написа:Как е газчицата фърфи ли якоУсеща ли се голяма разлика от на бенз-а

- SaSo
- старши ентусиаст
-

П.п. Не забравяй че сега ти се разработва още не са и улегнали мембраните... После ше свали около 1литър още след донагласяването... И ше се отпуши повече да фърфи...
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
bmwfena написа:;кво да ти кажа...немам думи 35лв-300км каране през насечени местности после по магистрала-мин 130км.ч с включен постоянно климатик четири човека и пълен багажник като имаш напредвид че отзад съм с 255 отпред 235 а и съм автоматик тожеSaSo написа:Как е газчицата фърфи ли якоУсеща ли се голяма разлика от на бенз-а
![]()
ни гръм-ни нищо супер--родих се
![]()
другия пъти аз ще черпя дето ме прати там
![]()
![]()
тя като мотопед гори ве еййй

- bmwfena
- БМВманиачения
-
не ма ядосвай да не кажа кво ти донесохt_andonov написа:bmwfena написа:;кво да ти кажа...немам думи 35лв-300км каране през насечени местности после по магистрала-мин 130км.ч с включен постоянно климатик четири човека и пълен багажник като имаш напредвид че отзад съм с 255 отпред 235 а и съм автоматик тожеSaSo написа:Как е газчицата фърфи ли якоУсеща ли се голяма разлика от на бенз-а
![]()
ни гръм-ни нищо супер--родих се
![]()
другия пъти аз ще черпя дето ме прати там
![]()
![]()
тя като мотопед гори ве еййй

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ма кво се чудите, аз като ви пеех едно време колко гори М50 и как върви и как НЕ гърми вие ми се смеехте 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Stanchev написа:ма кво се чудите, аз като ви пеех едно време колко гори М50 и как върви и как НЕ гърми вие ми се смеехте
Потвърждавам!

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Да го потвърдим и аз - с около 30л. газ - точно 400км минах...с 5 човека,багаж и включен климатик...от София до Чепеларе и обратно - по магистрала до Пловдив и обикновен път оттам...нарочно не я допълних с газ на връщане,да я видя кога ще свърши...20 км преди София свърши,та покарах малко и на бензин...нито гръмове,нито нищо,разлика във вървежа - почти никаква в сравнение с бензина,по магистралата на връщане се бях залепил за едно Ауди А6 и един джип пред него - държаха между 150-170 скорост - никакъв проблем,дори по баирите... 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Kocil написа:Да го потвърдим и аз - с около 30л. газ - точно 400км минах...с 5 човека,багаж и включен климатик...от София до Чепеларе и обратно - по магистрала до Пловдив и обикновен път оттам...нарочно не я допълних с газ на връщане,да я видя кога ще свърши...20 км преди София свърши,та покарах малко и на бензин...нито гръмове,нито нищо,разлика във вървежа - почти никаква в сравнение с бензина,по магистралата на връщане се бях залепил за едно Ауди А6 и един джип пред него - държаха между 150-170 скорост - никакъв проблем,дори по баирите...
Ебати чудото тя мойта е ламя спрямо вашите бе... Аз тръгвам от София и зареждам на Нова Загора.. Остават ми около 2-3л газ и не се оплаквам а глей тука колегите кво правят... Ебати колите имате честно

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2