Водната помпа ли се ебава с мен или ????
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Водната помпа ли се ебава с мен или ????
Здравейте колеги днес както си карах из Пловдив и ми се отвори малко работа и запалих гумите за Хасково . Та карам си аз и гледам стрелката на температурата на водата си се залепи на 12.01 h и не мърда ... след това малко се повиши стоя така малко и след това пак си падна в това положение и не поиска да си слезе на 12 без 1 .... прибрах се колата поизстина малко запалих си я и през цялото време в града стоеше точно на 12 .... дали това е водна помпа .... а имам и друг проблем като пусна климатика и загрява карто луда .... може ли и двете работи да са следствия на един проблем ...? решил съм в събота да свалям водния радиатор да го измия да измия и тоя на климатика ... я кажете има ли нещо по особено в сваляне на водния радиатор и какви са стъпките за да не преоткривам топлата вода .... благодаря ви предварително
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
То и аз като си пусна климата веднага ми застава точно на 12h стрелката няма значение в или извън града.
ре
не бе пич при мен днес си беше без пуснат климатик на 12.01 а като го пуснах избяга към критичните
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
Според мен е по-важно да не минава 12h, но според мен е нормално малко да се покачи температурата щото радиатора на климата излъчва доста топлина
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Ти наистина чукай на дърво твоята да не мине че при тебе мине ли и не си добре.bobi_maxo написа:Да чукна на дърво на мен ми стои със и без климатик на 12 без 1!

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Първо най добре е да си обездушиш системата и тогава преминаваи към други мерки ако незнаеш как пиши ще ти кажем

- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
И аз бях така .. на хладно време няма ядове само вода доливах от време на време .. с пуснат климатик температурата минаваше средата .. виках си няма ядове ама на .. спукан радиатор, странното беше, че не изпускаше постоянно, а само в топлото време като я наръчкам или с климатик .. решението поне за мен - нов радиатор .. сега не мърда от малко преди средата и няма ядове .. 

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2