Лекичко въпросче?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Лекичко въпросче?

Мнение от dinozab » 25 Окт 2006, 16:14

Некой знаели как се обездувашава тоя 525TDS че нещо от както сменях водния радиатор ми избомбва маркучите :mhihi: :mhihi: :mhihi: че мой и да е пукнала картуната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: Лекичко въпросче?

Мнение от bmwfena » 25 Окт 2006, 16:23

dinozab написа:Некой знаели как се обездувашава тоя 525TDS че нещо от както сменях водния радиатор ми избомбва маркучите :mhihi: :mhihi: :mhihi: че мой и да е пукнала картуната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ще полюбиш 525i май кат ти разпрявах :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от dinozab » 25 Окт 2006, 16:28

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Смейсе на чуждато нещастие :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 25 Окт 2006, 20:09

dinozab написа:Некой знаели как се обездувашава тоя 525TDS че нещо от както сменях водния радиатор ми избомбва маркучите :mhihi: :mhihi: :mhihi: че мой и да е пукнала картуната :mhihi: :mhihi: :mhihi:

май нямаш пробка на радиатора а на термостата :roll:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 25 Окт 2006, 20:13

dinozab написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ще дойда у Филибето и ти я оправям ама ще трябва да :bchug:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Окт 2006, 0:34

На бензиновите си има пробка за обезвъздушаване до разширителния съд на радиатора,незнам за дизелите дали няма нещо друго още :roll:

Надявам се Бат Жеко да се включи :D

Георги Пенчев
Изображение

Аватар

Мнение от dinozab » 26 Окт 2006, 9:25

stanchev написа:

май нямаш пробка на радиатора а на термостата :roll:

Нямам пробка нито на радиатора нито на термостата само една още една голяма колкото балшой палец :mhihi: :mhihi: :mhihi: на казанчето да капачката за наливане на вода

Аватар

Мнение от dinozab » 26 Окт 2006, 9:26

bmwfena написа:
dinozab написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ще дойда у Филибето и ти я оправям ама ще трябва да :bchug:

Ти ела пък може и :yammy: :yammy: :drinking: :have one: :guitarist: :cop: да има :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 26 Окт 2006, 10:59

Пробваи да ка4иш колата на стръмно баир4е някаде с предницата на горе за да радиатора да е наи високата то4ка но трябва да е загряла пусни и парното да духа топло и доливаш те4ност докато стане - но аз не съм го правил и немога да кажа на 100% дали ще стане, 4ух го от един приател уш вещ в таз насока,ако има някои по в 4ас нека каже защото аз не разбирам много :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 26 Окт 2006, 12:20

jullydjs написа:Пробваи да ка4иш колата на стръмно баир4е някаде с предницата на горе за да радиатора да е наи високата то4ка но трябва да е загряла пусни и парното да духа топло и доливаш те4ност докато стане - но аз не съм го правил и немога да кажа на 100% дали ще стане, 4ух го от един приател уш вещ в таз насока,ако има някои по в 4ас нека каже защото аз не разбирам много :uups:

Защо радиатора трябва да е на високо :roll: по-логично е казанчето до предното съкло да е на високо защото е най-висока точка в системата и следователно от там да излиза въздуха при наливане на антифриз! :idea: и друго там е отворена системата и би било най-удобно да се ползва за обезваздушител, така да се каже! :D
Наскоро ми сменяха радиатора и не са ми катерили колата нто с главата нито с краката на горе! :D
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 26 Окт 2006, 12:40

а водната помпа въобще сменял ли си бая главички заминаха заради тия водни помпи защото им се късат перките на турбинката
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tod » 26 Окт 2006, 12:44

bmwfena написа:а водната помпа въобще сменял ли си бая главички заминаха заради тия водни помпи защото им се късат перките на турбинката

Новичка му е :D
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

Аватар

Мнение от dinozab » 26 Окт 2006, 12:44

Помпата е нова с метална турбина.Според ман не е въможно да клечиш колата по всевъзможни начини за да я обездувашиш.Трябва да има някакъв начин както при другите двигатели.

Аватар

Мнение от dinozab » 26 Окт 2006, 12:46

Тошко и ти тва дето ми каза със стискането на маркуча нещо не ми се верва.Невярвам от ВМW така да са го направили :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tod » 26 Окт 2006, 12:54

dinozab написа:Тошко и ти тва дето ми каза със стискането на маркуча нещо не ми се верва.Невярвам от ВМW така да са го направили :roll:

Поне загуба няма, меко и топло :mhihi: стискай :mhihi: :mhihi: , само парното забравихме да пуснем! ;)

ПС Май отворихме работа на модовете! :roll: сори
Good Luck

Следваща

Назад към E34