прогледна по4ти като едно време
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
прогледна по4ти като едно време
в4ера хванах да си сваля фаровете да ги измия и да ги регулирам...отдавна се канех ама все отлагах...
зна4и свалих ги и ги измих ... после си оправих мотор4ето където е за късите светлини 4е отдясно се бе6е прецакало... и ги ка4их.. из4аках да стане 11:30 някъде да е тъмно и излезнах да видя да ги регулирам малко... като отидох в близкото у4или6те в двора.. тои е голям и няма никво осветление помислих 4е съм на дълги
късите сега светеха по4ти като преди дългите и осветяваха на 50метра без проблеми..
порегулирах ги малко и дългите и тях но те бяха о6те запотени от миенето та днес пак запалих колата и палнах фаровете и сложих кру6ката наполовина за да има откъде да излиза изпарената вода от кру6ката която е малко разбирасе но замъглява стъклото на дългите.. та изпарих я ... дове4ера и на тях 6те им се нарадвам
докаро ги дорегулирам... преди като взех колата фаровете бяха добре,после се прецакаха и несветеха ,и се опитах да ги върна като преди кво бе6е а то взе 4е стана о6те по добре
сеедно е 4исто нови4ко
наистина немислех 4е 6те е 4ак толкова голяма разликата в късите светлини 
зна4и свалих ги и ги измих ... после си оправих мотор4ето където е за късите светлини 4е отдясно се бе6е прецакало... и ги ка4их.. из4аках да стане 11:30 някъде да е тъмно и излезнах да видя да ги регулирам малко... като отидох в близкото у4или6те в двора.. тои е голям и няма никво осветление помислих 4е съм на дълги

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
И при мен се случи същото. Най-вече слабото светене идва от тънък слой прах по лупите. Даже да не си личи, че са мръсни пак има ефект от почистването 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
така е, ама си трябва ксенон или някаква мощна крушка за тези фарове 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Има едни Philips ама са 40 лева късите + габарити и 40 лева дългите + отново бонус габарити. Поне на Оборище са толкова. Не знам на други места какви са цените, ама и не е ясно колко ще са истински
Някой ден ще си направя подарък един комплект
И да не си вдигате фаровете много нагоре, че ми писна някви типове да ми светят постоянно в очите

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
няма смисъл да даваш толкова пари, разликата не е толкова голяма...
а тия поне с лупите това им е хубавото, че колкото и да ги вдигаш не заслепяват, защото много добре изрязват лъча
а тия поне с лупите това им е хубавото, че колкото и да ги вдигаш не заслепяват, защото много добре изрязват лъча

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
zAcK написа:Има едни Philips ама са 40 лева късите + габарити и 40 лева дългите + отново бонус габарити. Поне на Оборище са толкова. Не знам на други места какви са цените, ама и не е ясно колко ще са истински![]()
![]()
Някой ден ще си направя подарък един комплект
![]()
![]()
![]()
И да не си вдигате фаровете много нагоре, че ми писна някви типове да ми светят постоянно в очите
![]()
![]()
![]()
Да ама тези крушки ,за които споменаваш, светиха точно 6 месеца и изгоряха всичките 4 на куп (2 за късите и две за габаритите) В рамките на макс. седмица всичко отиде по дяволите

Много се радвам ,че сте доволни ,като сте си измили фаровете

Мойте само,че няма сила на света,която да им върне силата

От постоянните пътувания + високи скорости им е унищожена повърхноста на стъклата/разсейвателите,просто са на едни мънички ямички/дупчици от "чистите" ни пътища ,които влошават характеристиките им

Наскоро гледах една Е34,от оная малката партида ,дето са си отседяли в Дару,чисто нови до скоро и като й видях предницата щях да припадна

Направо в един момент,ще купувам фарове на Хела пълен комплект и това си е - какво да правя да му се невиди

Георги Пенчев
.
така си е няма по добро от новото... все пак тия са на по 15 годинки...
то колко ли 6е са новите междо другото
то колко ли 6е са новите междо другото

---Новото си е ново.Няма спор.Но един приятел си купи чисто нови HELLA за късите светлини на неговата Е30-ка широкия стоп и повярвайте ми,светеха по лошо от неговите стари който са на 15 години.Каква беше причината,не можахме да разберем.
А струваха една камара пари.До колкото си спомням беше дал 420 лева за двата фара.Добре че в магазина излезнаха свястни хора и му позволиха да ги върне. 

- Penchev
- Сватбаря
-
На мен ми казаха цена от около 180 лв комплекта - къс,дълъг фар за едната страна и това,че отделно ако се купува само един ,за късите например излизало по-скъпо
Става въпрос за D&N ...
На брат ми на 325-цата навремето преди 3 години,като я купи си спомням че фаровете му бяха бръснач
Малееее какви къси имаше,просто не е истина ... После и неговите отслабнаха,къде от наранявания,като мойте,къде влага и тем подобни гадости
Абе в един момент ще трябва да ги сменям ,защото като не карам и на халогени почти нищо не се вижда
В Германия,Швейцария и страните по пътя от БГ натам миналата година не можех да карам на халогени и се измъчих честно казано с тези фарове,добре ,че по белия свят има много светлина по аутобаните и улиците ,като цяло ....
Георги Пенчев

На брат ми на 325-цата навремето преди 3 години,като я купи си спомням че фаровете му бяха бръснач

Абе в един момент ще трябва да ги сменям ,защото като не карам и на халогени почти нищо не се вижда

Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Проблема мисля че не е в стъклото отпред. по-скоро рефлектора зад лупата ти е заминал или самата лупа е надраската (ако някой е чистил преди теб) Ако всичко е наред до лупата, би трябвало да цепи мрака.

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
аз също си почистих лупите,но смених и крушките.взех си OSRAM cool blue,цената им е 13,50 на брой(самите крушки,не светят синьо а по-бяло)много съм доволен от тях(имам ги от 3 години)само преди всяка зима си почиствам лупите 

фарове

исках да питам каде на оборище е оня магазин с тези крушки с допалнителен габарит ...
и каде настройват фарове на стенд за да са ми както трябва заводски

.
за ма6инки мога да ти помогна само с едната...
и другото за колеката по горе където са си купили нови фарове а не са светели.. можели да е било 6тото не са били регулирани.. или сте ги регулирали..
а за 180лв 4естно казано по4ти не са пари да си ги купи6.. 6тото като продам старите по натам новите 6е ми се вържат на доста добра цена... еми 6е се прави наи вероятно като идва зимата и предимно деня е кратък и ако пак имам проблем с фаровете.. аз сега сно6ти пак ги настроивах.. дългите са ми перфектни ве4е и преден десен съ6то.. само левия не6то неми харесва как свети.. ама хи4.. като го постава на съ6тото положение като десния свети хем лизо хем в ляво... а като го дигна осветява 6то годе добре ама самия фар се вижда 4е со4и небенцето.. и незнам за сега го зарязах.. 6е видим може кру6ки нови да им купим... тея за 13 и не6то където казхте има ли видима разлика или...
междо другото много смех ми стана сно6ти докато ги настроивах в близкото даскало доиде патрулка веднага да ме провери
и спряха пред мен взеха данните да ми ги проверат и им изгоряха бу6оните на лади4ката
и нямаха лампа вътре хаха единия вика на другия абе удари тъблото може да се оправях и по4наха да го блъскат
и ме оставиха да си ги донастроя доколкото мога
и другото за колеката по горе където са си купили нови фарове а не са светели.. можели да е било 6тото не са били регулирани.. или сте ги регулирали..
а за 180лв 4естно казано по4ти не са пари да си ги купи6.. 6тото като продам старите по натам новите 6е ми се вържат на доста добра цена... еми 6е се прави наи вероятно като идва зимата и предимно деня е кратък и ако пак имам проблем с фаровете.. аз сега сно6ти пак ги настроивах.. дългите са ми перфектни ве4е и преден десен съ6то.. само левия не6то неми харесва как свети.. ама хи4.. като го постава на съ6тото положение като десния свети хем лизо хем в ляво... а като го дигна осветява 6то годе добре ама самия фар се вижда 4е со4и небенцето.. и незнам за сега го зарязах.. 6е видим може кру6ки нови да им купим... тея за 13 и не6то където казхте има ли видима разлика или...
междо другото много смех ми стана сно6ти докато ги настроивах в близкото даскало доиде патрулка веднага да ме провери

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Penchev написа:На мен ми казаха цена от около 180 лв комплекта - къс,дълъг фар за едната страна и това,че отделно ако се купува само един ,за късите например излизало по-скъпоСтава въпрос за D&N ...
Георги Пенчев
Жоре, това е цената само за стъклата и аз се бях наточил, но проблема е в лупите на късите св. а те, до колкото си спомням струват 230лв/бр!
Бях си поръчал комплект къси св. в D&N за 180лв но това се оказа, цената, само и единствено за външните стъкла!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Penchev
- Сватбаря
-

Добре де,как ги сваляте тези фарове

Георги Пенчев
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2