Проблем с Airbag
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с Airbag
Здравейте, имам проблем с Аirbag-а на волана. След сваляне на таблото ми светна лампата. Ходих в сервиз но ми казаха, че компютъра им не може да се свърже с компютъра за Airbag-а.
Ако някой е имал подобен проблем нека да помага. Колата е 520i, 24v, 1994г.
Благодаря ви
Благодаря ви
Последна промяна liani на 04 Юни 2006, 17:24, променена общо 1 път
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Пич, за комп. диагностика ходи само в оторизиран сервиз, дето имат истински софт и кабели.
Ходи да ти го угасят и после
.
Ходи да ти го угасят и после

Последна промяна маречков на 05 Юли 2006, 14:46, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Re: Проблем с Airbag
liani написа:Здравейте, имам проблем с Аirbag-а на волана. След сваляне на таблото ми светна лампата. Ходих в сервиз но ми казаха, че компютъра им не може да се свърже с компютъра за Airbag-а.
Благодаря ви
Колега,сваляли ли са ти волана

Георги Пенчев
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Лампичката може и да си остане светната и в оторизиран сервиз ако излезне че замасява некаде.
Във всички книги пише да се изключва акомулатора и да се чака поне три минути и тогава да се разкачат кабелите на възглавниците.
При дота коли си остават светнатаи, и след изчистване на грешките(аз имам опит само с опел и VAG) При некои софтуери има предупреждение че светват лампите на възд възгл.след диагностика и затова има списък със годините и моделите на модулите .
Разкачи си акомулатора и си свали таблото , и погледни допуснати грешки, при монтажа.
Ако не излезне нищо потърси помощ в сервиз .
Good luck
Лампичката може и да си остане светната и в оторизиран сервиз ако излезне че замасява некаде.
Във всички книги пише да се изключва акомулатора и да се чака поне три минути и тогава да се разкачат кабелите на възглавниците.
При дота коли си остават светнатаи, и след изчистване на грешките(аз имам опит само с опел и VAG) При некои софтуери има предупреждение че светват лампите на възд възгл.след диагностика и затова има списък със годините и моделите на модулите .
Разкачи си акомулатора и си свали таблото , и погледни допуснати грешки, при монтажа.
Ако не излезне нищо потърси помощ в сервиз .
Good luck

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
И моята свети сега ама щото си махнах волана с аербега и си сложих спортен.
Та сега ми мига и ме дразни 

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Наистина не съм тръгнал да я продавам. Още повече че скоро я купих а откога исках такава.....batevladi написа:закво да го прави товатой да не е тръгнал да я продава
![]()
Пък и така по спокоен ли ще е че недай боже да му се наложи да сработи тоя airbag![]()
![]()
![]()
Свети ли лампата, значи системата не работи!!!
А това нее добре![]()
Иначе си прав че е тъпо да махна нещо което хората са го измислили с цел да предпазва. Ама много голям този геврек бе все едно че Зил карам.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2