Въпрос за Xenon e34
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gmmaster
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW e38 730D
Въпрос за Xenon e34
Добър ден колеги имам ксенон на късите,колата нямаше но ксенона който го сложих е оригиналният от е34,интересува ме сега с новите щуротии мога ли да карам или не ..... ако не мога ли да сложа ксенона на дългите и това да не се брои за нарушение ?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Въпрос за Xenon e34
Принципно не би трябвало да има проблем, само дето най-вероятно ще те гледат като теле в железница с тоя оригинален ксенон
Иначе няма как да го сложиш на дългите
П.с.: Ако все пак се опасяваш да не ти правят проблеми с удоволствие ще те отърва от оригиналния ксенон

Иначе няма как да го сложиш на дългите

П.с.: Ако все пак се опасяваш да не ти правят проблеми с удоволствие ще те отърва от оригиналния ксенон

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Всяка 2ра тема е за тоя ксенон , аман вече ! Приберете колите и карайте напролет кат отпадне целодневното каране на фарове!
Аз имам и на дългите и на късите и на халогените , айде да идват да ме мерят и да ме спират.
ЩЕ СПИРАТ ЗА КРИВИ ФАРОВЕ , НЕ ЗА КСЕНОН!!!!
Аз имам и на дългите и на късите и на халогените , айде да идват да ме мерят и да ме спират.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
По-точно криви по техните стандарти. Кой знае колко е калпава тая машина дето ги мери, само и само пари да падат 

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- gmmaster
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW e38 730D
JIKI_RACER написа:Всяка 2ра тема е за тоя ксенон , аман вече ! Приберете колите и карайте напролет кат отпадне целодневното каране на фарове!
Значи колега да си карам,без проблеми ..... а за криви фарове какво ще рече това ако единият фар си е ок а др. свети примерно малко надолу ?
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
то по принцип така трябва да светят фаровете единия тоест левия свети малко по долу от колкото десния който свети в банкета.ама и те самите фарове са направени така
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Най-вероятно са оригиналните на Е32, ама понеже фаровете са същите и колегата си мисли, че са за Е34
Иначе ние със Стоян отдавна се оглеждаме за такива, ама нъцки! А, и аз като Песа, ако колегата иска да се отърве от притесненията си - да седнем и да говорим за цена на оригиналния комплект ксенони. Ще си ги сложа на 32ката, а китайчетата от там ги мятам на 34ката. Че там нещо много тъмно.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
gmmaster написа:JIKI_RACER написа:Всяка 2ра тема е за тоя ксенон , аман вече ! Приберете колите и карайте напролет кат отпадне целодневното каране на фарове!
Значи колега да си карам,без проблеми ..... а за криви фарове какво ще рече това ако единият фар си е ок а др. свети примерно малко надолу ?
Ще рече караш си по магистралата в средна лента , единия фар свети в дясна лента , другия фар свети в трета лента ама отсреща и ти присветкат и ти си мислиш че има полицаи , и се чудиш що получаваш анален сърбеж

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Е34 няма оригинален ксенон за разлика от Е32 
A монтажа на оригинален ксенон от Е32 си е тих ужас, с прекалено висока цена.
Иначе си е готино

A монтажа на оригинален ксенон от Е32 си е тих ужас, с прекалено висока цена.
Иначе си е готино

- Митко Пурата
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 и Е36
- Мечтае да кара: Опел или Форд
Ще спират за ксенони без лупи и за не-регулирани фарове!
Споко колеги, Е34 без лупи на късите няма, освен един мой луд приятел който си сложи рефлекторите от дългите.
Споко колеги, Е34 без лупи на късите няма, освен един мой луд приятел който си сложи рефлекторите от дългите.

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Изобщо не е луд.И аз съм с ксенон на дългите и трябва да ти кажа че разликата е огромна.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
По стандарт за ЕС: с височина от асфалта до центъра на фара до 80 см., светлинния поток може да е до 72 см. височина на растояние 7,5 метра от колата.
JIKI_RACER написа:Всяка 2ра тема е за тоя ксенон , аман вече ! Приберете колите и карайте напролет кат отпадне целодневното каране на фарове!
Жика, 2 пъти се разминахме по пътя към София вчера. Един път на изхода на Ямбол и един път на началото на магистралата вчера.
За ксеноните ли те бяха спряли в Ямбол?
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
liloff написа:JIKI_RACER написа:Всяка 2ра тема е за тоя ксенон , аман вече ! Приберете колите и карайте напролет кат отпадне целодневното каране на фарове!
Жика, 2 пъти се разминахме по пътя към София вчера. Един път на изхода на Ямбол и един път на началото на магистралата вчера.
За ксеноните ли те бяха спряли в Ямбол?
Да ме проверят

Ми що не мигна бе , аз викам кой щее тоя с тва е36

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2