Здравейте, някой да знае нещо за тази кола?
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivan_lv_bg
- Потребител
-
Здравейте, някой да знае нещо за тази кола?
Здравейте харесал съм си една е34 от тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details и искам да попитам някой ходил ли е да я гледа или да има някаква информация, защото преди да я гледам и да решавам каквото и да е бих искал да се обърна към Форума за съвети
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Здравейте, някой да знае нещо за тази кола?
Ами вярно изглежда много запазена на снимките. Ходи я гледай. Има изписано по въпроса какво да гледаш по разни др. теми. Най-важното е да няма ръжда купето останалото се прави.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
100% не е на тез км ,но иначе е запазена
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Видимо изглежда добре, ама то от снимка не може да се каже повече. Гледай, карай, виж какво има да се прави и ако ти изнася взимай. То че са здрави тия коли, здрави са-ама ако е тормозена не очаквай нищо добро. Иначе цената е прилична, ама ако има дефекти може да опиташ да смъкнеш малко.
Късмет с избора
Късмет с избора

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Vikenso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e34 Renaut Megane Lada 2106
- Мечтае да кара: Kawasaki zx14r
Вземи си по нова година 94 95 с vanosa с големия бъбрек гледай да има шпер 

- stefsax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
преди да я купиш,води я на читав майстор най сигурна работа.прежалваш 20лв за прегледче ама си е друго специалист да я погледне,освен ако ти не си монтьор.
успех
успех
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Защо не погледнеш тази,на колега от форума е и случайно я видях.
Опа май е грешка.Това кола на колега от форума ли е или този е използвал последната снимка която не е негова?
Опа май е грешка.Това кола на колега от форума ли е или този е използвал последната снимка която не е негова?

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
ivan_lv_bg написа:Здравейте харесал съм си една е34 от тази обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details и искам да попитам някой ходил ли е да я гледа или да има някаква информация, защото преди да я гледам и да решавам каквото и да е бих искал да се обърна към Форума за съвети
Много добре изглежда колата. Само ми прави впечатление, че няма снимки на задните седалки и е със аналогов километраж, а 92-ра тряя да е с дигиталния. Колегите вече ти казаха да забравиш за пробега

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
MaxMeyer написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11306572202542458&f1=details
На тази обява и трите снимки са на различни коли от форума

А за тази която пита момчето таблото е сменяно най-вероятно,километрите не са реални и според мен не е е 92г.,иначе външно е запазена!(поне по снимките)

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
ако е 92 защо акумулатора не е под задната седалка
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- ehot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: BMX
Някаде имаше тема какво да гледаме когато се купуват коли.. имаше едно мнение: При такива Аномали таблата,къде стоял акумулатора и т.н. Бягай надалече 

Само Киров Бош е способен да подържа ТДС ..
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Старата ми 34-ка, дето бе 88 год бе с оригиналното- такова табло, а сегашната- 92 год е със другото, а и акомулатора ми е под задната седалка. Не е задължително да е кола-менте, след като има някои промени вътре, може продавача да е поизлъгал малко за годината, щом е с това табло предполагам е около 90 год., ако не е сменяно. Може колата да е читава, трябва да се види. Това, което е най-важното е купето да е в ред. То се прави най-трудно, отнема най-много време и енергия и не на последно място- средства. Ако купето е на 6, салона си го бива при оглед на живо, цената е добра.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
колега колата изглежда добре!
верно е тва за километража,но може да е някакво изключение,не се хващай з анего като причина да не я вземеш.мн здрав двигател,5 год карах малко проблеми съм имал.по принцип работи мн тихо и самия двигател не трябва да тресе,къде казват остай цигара върху него не трябва да падне,изглежда добре колата и да не е мн разлопана предницата!успех!
верно е тва за километража,но може да е някакво изключение,не се хващай з анего като причина да не я вземеш.мн здрав двигател,5 год карах малко проблеми съм имал.по принцип работи мн тихо и самия двигател не трябва да тресе,къде казват остай цигара върху него не трябва да падне,изглежда добре колата и да не е мн разлопана предницата!успех!

- ivan_lv_bg
- Потребител
-
Мерси за съветите и бързите отговори, отивам да я гледам и ще пиша какво е станало с радост ще се присъединя към форума на най-добрата според мен марка
Поздрави
Поздрави

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Ако ще я пробваш без собственика да е на другата седалка- мачкай мъжката!!! БМВ е създадено за това. А ако е вътре..... кажи му дя си сложи колана и да затвори очи....
да си представя поляна с цветя и цъфнали дръвчета...
Ако не ти направи кефа, значи не е БМВ или нещо му има
Не се притеснявай, няма да и стане нищо, тая кола се разваля ако я пазиш много и не я караш

да си представя поляна с цветя и цъфнали дръвчета...

Ако не ти направи кефа, значи не е БМВ или нещо му има

Не се притеснявай, няма да и стане нищо, тая кола се разваля ако я пазиш много и не я караш

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2