бмв е 34 комби износва задна гуна !!!
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- didko84
- Потребител
-
- Кара: е 34 525 tds kombi
бмв е 34 комби износва задна гуна !!!
здр някои може ли да ми помогне ! износва ми задна дясна гума отвътре ! може ли да е от тампоните на задния мост !!!

- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Re: бмв е 34 комби износва задна гуна !!!
didko84 написа:здр някои може ли да ми помогне ! износва ми задна дясна гума отвътре ! може ли да е от тампоните на задния мост !!!![]()
![]()
Ако задницата ти е много разкрачена / \ по този начин е нормално да е ти износва гумата от вътрешната страна... , а и може би единият тампон е по-скъсан от другия... най-добре да се види на канал или подемник, иначе при скъсани тампони на моста се чува удар при тръгване и по-рязко ускорение

- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318
Ми и мойта от там ги яде
Ама аз знам от кво е при мен. Ако скоро си я купил някой и е правил хубави пергели..

Ама аз знам от кво е при мен. Ако скоро си я купил някой и е правил хубави пергели..
...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

http://www.vbox7.com/play:7199fc05
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Тампони на носачите
Иначе е нормално да износва малко вътрешно гумите, всички БМВ-та са леко разкрачени по дифолт

Иначе е нормално да износва малко вътрешно гумите, всички БМВ-та са леко разкрачени по дифолт

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Не знам до колко е нормално... на мен е съвсем леко разкрачена само дясна задна... и се вижда и по грайфера
иначе колегата над мен е прав... тампони на носачите, не на моста са причината....
Оставям на страна Х5-ци които са като W124 от '83-та с оригиналните си тампони ...

Оставям на страна Х5-ци които са като W124 от '83-та с оригиналните си тампони ...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Аз да допълня че тея тампони ги има само оригинални, другия вариант е Бирт от евраците, ама втория вариант не е удачен освен ако не продаваш колата и купувача не иска да ги смениш 

- didko84
- Потребител
-
приготвих си тампони заден мост по swag има едни втулки на едно алуминиуево рамо и тях ги взех ама с тампоните на носача ???? взех ги по birth na 23 lv оригиналните бяха маи по 100 лв ! ако не стане бирта слагам оригинални !
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Вижда ли се, дали отзад е разкрачена еднакво? Предлагам да си погледнеш и задното дясното бомбе.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- didko84
- Потребител
-
KPETEH написа:Вижда ли се, дали отзад е разкрачена еднакво? Предлагам да си погледнеш и задното дясното бомбе.
ВИДИМО Е РАЗКРАЧЕНА ДЯСНА ДУМА И ТАМПОНИТЕ НА АМОРТИСИОРИТЕ ЩЕ СМЕНЯ
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Кои тампони на амортисьорите? Горе на макферсоните или долу на втулката където се захваща за носача?
Ако са долните ще те помоля да кажеш номерата на тампоните и от къде си ги купил
Ако са долните ще те помоля да кажеш номерата на тампоните и от къде си ги купил

- didko84
- Потребител
-
VesoPesa написа:Кои тампони на амортисьорите? Горе на макферсоните или долу на втулката където се захваща за носача?
горните тампони доло тампоните нема да ги намериш никаде аз имам магазин за авточасти мн пути съм търсил такива но никаде няма има за форд транзит и дукато за тях има понамират се но за леки коли нема тато ми търсят такива вариянтите са или читав тампон втора употреба или нов амортисьорите !
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Мойта мисъл е свързана с ламарината на бомбето - дали я има и дали си е на мястото, че баш там гният и от към калника няма никва защита. Мойте ги чакам.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- didko84
- Потребител
-
KPETEH написа:Мойта мисъл е свързана с ламарината на бомбето - дали я има и дали си е на мястото, че баш там гният и от към калника няма никва защита. Мойте ги чакам.
колата е 96 г на 10000 км в българия оригинална ходова час на 190 000 км гнило няма никаде а и като я взех отдоло беше като нова но след една зина в българия стана мизерна ! 5 000 ми дават но аз не я давам

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Смени си тампоните на задния мост. Аз като я купих моята стоеше все едно слон има в багажника. След смяната на тампоните се оправиха нещата. Е все пак провери дали няма нужда и от реглаж, ама ако не си барал нищо по окачването не мисля, че ще е необходим.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- Dormikym
- Потребител
-
- Кара: E34 518
- Мечтае да кара: E34 518 turbo
- Детайли за колата: TURBO --- The Fun Starts Here !!!
е34 за части - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4&t=247983
Колеги а онези малки къси шарнирни връзки,дето се виждат ,като се наведеш пред задната гума. На мен от там ми ги ядеше яко цената им е 20 лв. на Феби
Надявам се някои се е сетил за коя част говоря.
Надявам се някои се е сетил за коя част говоря.
TURBO --- The Fun Starts Here !!!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2