проблема требва да се реши - ел. система!
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
проблема требва да се реши - ел. система!
оффф ... хайде пак да опитам да ви обясня... щото при паркиране имам проблеми с колегите отзад
значи дава някъде на късо и бушон номер 12 гори в момента в който дам на контакт. Това е бушона за ел. огледалата (настройка и отопление), светлините на задна скорост и за мъгла и нагревателите на дюзите на чистачките.
От 2 месеца се опитвам да намера къде е късото ... отзад на багажника на светлините показва че е на късо, но отпред на дюзите на чистачките е ок. не мога да провера ел. огледалата щото са много кабели (и за управление на огледалата) и незнам кой за какво е ... почвам да си мисля, че някъде към ключето за задна скорост е станала белята ... но просто незнам къде да търся вече .... кабелите постоянно изчезват някъде из ламарините и нема намиране ...
ако някой може да ми даде напътствия къде ходят всичките кабели от това бушонче, ще черпя! Как мога да ги проследя!? както казах на светлините за задна показва, че е на късо ... ама къде да търса мястото ...

значи дава някъде на късо и бушон номер 12 гори в момента в който дам на контакт. Това е бушона за ел. огледалата (настройка и отопление), светлините на задна скорост и за мъгла и нагревателите на дюзите на чистачките.
От 2 месеца се опитвам да намера къде е късото ... отзад на багажника на светлините показва че е на късо, но отпред на дюзите на чистачките е ок. не мога да провера ел. огледалата щото са много кабели (и за управление на огледалата) и незнам кой за какво е ... почвам да си мисля, че някъде към ключето за задна скорост е станала белята ... но просто незнам къде да търся вече .... кабелите постоянно изчезват някъде из ламарините и нема намиране ...
ако някой може да ми даде напътствия къде ходят всичките кабели от това бушонче, ще черпя! Как мога да ги проследя!? както казах на светлините за задна показва, че е на късо ... ама къде да търса мястото ...

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
Незнам дали го имаш тва ама мисля, че в него гледах някви ел. схеми. Дано ти помогне
Между другото там има и форум. Ако не знаеш руски мога да питам вместо теб ...
http://www.bmw.kiev.ua/pub/view.php?pid=223

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
Legba написа:Незнам дали го имаш тва ама мисля, че в него гледах някви ел. схеми. Дано ти помогне
супер - мерси Legba ... ще се мъча да чета ... все пак съм учил до 4 клас руски ... пък и имах едно време гадже рускиня ... ама с нея малко си говорихме де ... абе както и да е ... ще дерзая

4 мнения
• Страница 1 от 1