Съвет за нивомат
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Съвет за нивомат
Здравеите колеги, имам едно питане относно нивомат при туринга. Та мисълта ми е 4е искам да я сваля малко от зад с 17ка жанта стои кат бъги, ако някои знае как става моля да сподели, много е щръкнала а като гледам другите комбита не са така. Та приемам савети всякъкви.
Мерси предварително
Мерси предварително
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Юлка, питай Сашо Plague ,той като пригаждаше нивомата на този мост отзад си го регулира
не съм се заглеждал никога ,когато е била колата вдигната на крик-а от къде точно се регулира,но съм сигурен ,че е много просто
Потърси с търсачката "нивомат" и изчети писаното в архива,там МадМакс беше написал освен всичко и самия реглаж как точно става ...
Подрусва ли ти отзад колата ? Ако е така,значи Кристиян го е вдигнал нивото
Тошко ТОД сега се сещам ,че си я беше вдигнал задницата и при едно пътуване до Гърция аз се возих отзад и ми направи впечатление ,че друсаше комбито му,просто с вдигането на нивото окачването се удървя
Георги Пенчев

Потърси с търсачката "нивомат" и изчети писаното в архива,там МадМакс беше написал освен всичко и самия реглаж как точно става ...
Подрусва ли ти отзад колата ? Ако е така,значи Кристиян го е вдигнал нивото

Георги Пенчев
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
На канал става най- добре за да виждаш как стои. И задължително на работещ двигател . На диферинциала има една рейка с продълговат отвор , фиксирана с гайка . Разхлабваш гайката и местиш лекичко . То по -добре друг да мести а ти да гледаш .Като ти хареса стойката --гайката се стяга .
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Утре ша поугледам па ше видим, тааа малко е твърди4ка от задзе на истина. Ако се реша да я пипам ще поснимам. Ако още някои има да казва ко мисли
4 мнения
• Страница 1 от 1