Проблем!!! Не пали
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Не се впрягам ама ме яде: моята кола е супер, върви много, има еди си какво и т.н. Ами нека има, да върви, защо трябва да се парадира и изтъква. Колко народ има тука и поне половината не се изтъкват, само желаят да си решат проблемите сами и с малко помощ, затова е този форум. Доволен съм от колицата макар и 18 годишна, как звучи само 18 годишна
.

По повод на плъховете в пещерата ще кажа две неща не по темата. Надявам се да е поносимо.
Като взех мойта и отидох в сервиз да я преслушат. Отварям капака и един от монтьорите възкликна "А". Тогава аз не знаех, че мойта е 4-ка, а другите са 6-ци и си помислих "Сигурно се възхищава на големия двигател".
По-късно пред КАТ, на прегледа, полицаят ми казва "Мнооого малък този двигател. Мнооого малък"
И второто - Преди 2 дена бях до Казанлък и навръщане по магистралата към Ст. Загора една сапунерка, нещо от рода на Матис, се напъва да ме изпревари. Карах с 120. Това ми подейства като да ме хване ток
. Аз, разбира се, имах още място до пода
и настъпих докрай. Това, че съм на газ и с 18-ка го оставете. БМВ е това, все пак! Сапунерката се напъва още малко и на един завой дето имах чувство че само новите гуми ме държат на платното сведе глава и се изгуби от огледалото.
Като взех мойта и отидох в сервиз да я преслушат. Отварям капака и един от монтьорите възкликна "А". Тогава аз не знаех, че мойта е 4-ка, а другите са 6-ци и си помислих "Сигурно се възхищава на големия двигател".

И второто - Преди 2 дена бях до Казанлък и навръщане по магистралата към Ст. Загора една сапунерка, нещо от рода на Матис, се напъва да ме изпревари. Карах с 120. Това ми подейства като да ме хване ток

Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2