помощ
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
помощ
купих си амортесиори за бмв-то то е 92г. 24в. 6-так марката им е АЛ-КО и ми дадоха тия от горе надолу вторите ето и сайт преебали ли са ме не трябва ли да са третите http://www.kosser.net/Products/Alko.php

***ZoBi Se***
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
:)
да за предни ама това нали пише че са пълнители не треа ли да са с такова за прожината 

***ZoBi Se***
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: :)
ZoB написа:да за предни ама това нали пише че са пълнители не треа ли да са с такова за прожината
Точно такива са колега не се шашкай аз карам с такива година вече и няма дерт малко по-друса колата но иначе не мож я заклати

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
Re: :)
ZoB написа:е добре кви тогава треаше да зема за да не друса искам да ми вози меко
Маслени, аз преди 2-3 месеца сложих на ТДС-ката отпред маслени и много готино почна да вози, а през легналите полицаи минава мазно мазно

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Eeee мазно ма като й подадеш волана на някой остър завой или да избегнеш някоя опасност по магистралата от 210 км/ч и лююююш-люююююш
Е да де, то всеки си решава какво търси - мазно возене полека или бързо каране с по-стегнати амортисьори ...
За колегата ZoB - нищо лошо не се е случило .Ти си купуваш само пълнители
Георги Пенчев

Е да де, то всеки си решава какво търси - мазно возене полека или бързо каране с по-стегнати амортисьори ...
За колегата ZoB - нищо лошо не се е случило .Ти си купуваш само пълнители

Георги Пенчев
:)
добре че има с кои да се посаветвам иначе сам за никаде нема ли некога да има збирка да се сабереме да се видиме да се напиеме и да ги лъзгаме тия BMW-ta 

***ZoBi Se***
9 мнения
• Страница 1 от 1