тестове на BMW
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
тестове на BMW
здраеите! миналата пролет си докарах от Германия една 520 Е34/96
та получавам вчера писмо на немски от завода в Мюнхен и до колкото разбрах били провеждали някакви тестове и установили че в единични случаи имало проблем в заключващия механизам на волана и трябвало да се отиде при дистрибутор на BMWда проверят ако някой е получил също такова писмо и знае нещо по въпроса бих бил блдагодаре ако ме светне
и нямам никаква идея БВМ от каде знаят че карам такава кола
та получавам вчера писмо на немски от завода в Мюнхен и до колкото разбрах били провеждали някакви тестове и установили че в единични случаи имало проблем в заключващия механизам на волана и трябвало да се отиде при дистрибутор на BMWда проверят ако някой е получил също такова писмо и знае нещо по въпроса бих бил блдагодаре ако ме светне
и нямам никаква идея БВМ от каде знаят че карам такава кола

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и аз имах подобен проблем но го отрстаних
вутре има една гадория колкото карфица и се 4упи заклю4васе волана и клю4а на никаде не се варти доиде едно мом4е фана клещите и го до4упи когато свалихме патроника при клю4арите гледаме гледаме и викам бате за квое тва и тои вика ебали му маиката ама и без него може и са волана пак си се заклю4ва но не блокира клю4а и си4ко сие ок
пс бате ако следващия път им пращаш писмо питаи моиляти се скои акъл са сложили м20 б20 на тая кола да се мъ4им само

пс бате ако следващия път им пращаш писмо питаи моиляти се скои акъл са сложили м20 б20 на тая кола да се мъ4им само

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
dizelboy написа:пс бате ако следващия път им пращаш писмо питаи моиляти се скои акъл са сложили м20 б20 на тая кола да се мъ4им само

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Абе и на мене ми е чудно от къде знаят че тая кола е в теб...Но БМВ имат кампании които се провеждат след установяване на дразнещ или опасен дефект по колата която е вече в производство...Примерно има кампания на Е36 и Е34 за смяна капачката на разширителния съд...Още като отидеш в дилър на БМВ могат да ти проверят колата какви кампании е минала...Ако не ги е ти сменят всичко безплатно...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
оф много смех уе///peter написа:dizelboy написа:пс бате ако следващия път им пращаш писмо питаи моиляти се скои акъл са сложили м20 б20 на тая кола да се мъ4им само
![]()

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Тая чикия със заключването ми се случва 2 пъти и един път счупи оста на стария БОШ ...
И всеки път свалям волан и се човъркам докато наместя всичко, та дизелче коя точно история сте дочупили, за да се оправи всичко?
Нямам писмо ама ако ги хвана тия от сервиза - за един месец се научих да свалям волана и БОШ-а за 5 мин - та мисълта ми че ще искам обезщетение - М5
Дизелче ако имаш представа сподели ако обичаш .....

И всеки път свалям волан и се човъркам докато наместя всичко, та дизелче коя точно история сте дочупили, за да се оправи всичко?
Нямам писмо ама ако ги хвана тия от сервиза - за един месец се научих да свалям волана и БОШ-а за 5 мин - та мисълта ми че ще искам обезщетение - М5

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Тая чикия със заключването ми се случва 2 пъти и един път счупи оста на стария БОШ ...![]()
Нямам писмо ама ако ги хвана тия от сервиза - за един месец се научих да свалям волана и БОШ-а за 5 мин - та мисълта ми че ще искам обезщетение - М5![]()
![]()
![]()
тя не в волана а в самия патроник за клю4а как да ти обесня дори незнаехме за квое там има едно пар4енце метал колкто карфица с пружнка от зад и бута нещо ма не се знае кво тогава ми се заклю4и волана и самия патроник не изкаше да отиде на 2 ра 3 те степен да отклю4и волана и да превърти за да запали и така махнахме тая гадория и са си4ко сие ок волана пак се зклю4ва но няма проблем с патрона

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
За ламаринката,която остава скрита в БОШ-а ли говориш - може може .... тя държи патронника да не излиза заедно с ключа.
Два пъти вече греда и ядове ..... а аз си мислих, че е от заключващия механизъм и даже го изтръгнах .... другият път ще знам как да я лекувам.
Правилно ли съм те разбрал за тая ламаринка?
Два пъти вече греда и ядове ..... а аз си мислих, че е от заключващия механизъм и даже го изтръгнах .... другият път ще знам как да я лекувам.
Правилно ли съм те разбрал за тая ламаринка?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1