Проблем оборотомер, економайзер и ...
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Проблем оборотомер, економайзер и ...
Здравейте колеги. Неработещите уреди са: оборотомер, економайзер и онова което показва кога ще сменяш маслото на двигателя. Предварително съм прочел темите за таблото, т.е. за смяната на батериите, но те показват 2,8 V. Самото табло е с механичен килиметраж, а бангията е 90 год, 518. Благодаря предварително.
- stoian3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is
Re: Проблем оборотомер, економайзер и ...
NikiNikolov написа:Здравейте колеги. Неработещите уреди са: оборотомер, економайзер и онова което показва кога ще сменяш маслото на двигателя. Предварително съм прочел темите за таблото, т.е. за смяната на батериите, но те показват 2,8 V. Самото табло е с механичен килиметраж, а бангията е 90 год, 518. Благодаря предварително.
и на мене също не ми работят и се чуда каде е проблема сменях таблото и никаква разлика се е та самоче мойто е дизел

- stoian3
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем оборотомер, економайзер и ...
NikiNikolov написа:Здравейте колеги. Неработещите уреди са: оборотомер, економайзер и онова което показва кога ще сменяш маслото на двигателя. Предварително съм прочел темите за таблото, т.е. за смяната на батериите, но те показват 2,8 V. Самото табло е с механичен килиметраж, а бангията е 90 год, 518. Благодаря предварително.
и на мене също не ми работят и се чуда каде е проблема сменях таблото и никаква разлика се е та самоче мойто е дизел

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
същото
Сега отивам до Конрад Електроникс да купя две батерии, че в момента съм му ръгнал такива за електромери та стана една дискотека и после ще видим как е хавата, ще разкостя тая барака както едно време направиш с ладата на баща ми и после с голфа ми. Ако има резултат ще пиша, ака няма пак ще пиша. 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- e34_monster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 touring
- stoian3
- кандидат ентусиаст
-
NikiNikolov написа:Проблемите решени, всичко работи. Модератора да заключи или изтрие.
колега кво направи та трагнаха и аз го имам тоя проблем
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
проблемните уреди
Здравейте колеги. Имайте малко търпение, ще пусна допълнение към важната тема за амнезията на таблото или нова, ще сложа снимки и обяснения
9 мнения
• Страница 1 от 1