малък проблем
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
малък проблем
здравей те
нов съм и искам да попитам наскоро един приятел си взе бмв е34 5сер 1992 и има малък проблем.
на борд конпютъра са изписами PPPP и неможе да се направи нищо!!!!!
някой може ли да ми каже защо и какъв е проблема!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

на борд конпютъра са изписами PPPP и неможе да се направи нищо!!!!!
някой може ли да ми каже защо и какъв е проблема!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
знам че ставам малко нахален но нямам време да изчета 35страници и искам да те попитам как може да се оправи :uups
Ами според мен с/у скромната сума от около 70 лв. от Дару си взимаш нов плугин, или ако почетеш в оная тема може да напишеш едно лично на колегата дет се опитва да ги прави като му пратиш данните на колата......
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

ИЗВИНЯВАЙ , АМА КОЛЕГАТА НЕ СЕ О П И Т В А , А ГИ ПРАВИ И ТО ИДЕАЛНИ ЗА КОЕТО ЦЯЛА СУРИЯ ХОРА ОТ ФОРУМА СА МУ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ И АЗ В ТОВА ЧИСЛОpredel написа:знам че ставам малко нахален но нямам време да изчета 35страници и искам да те попитам как може да се оправи :uups
Ами според мен с/у скромната сума от около 70 лв. от Дару си взимаш нов плугин, или ако почетеш в оная тема може да напишеш едно лично на колегата дет се опитва да ги прави като му пратиш данните на колата......

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аз също съм му благодарен
zAcK
MAN
Препоръчвам да четеш от 19-та страница нататък и там съм пратил решение на проблема. Което решение при някой е сработило, но този някой е в чужбина. Текста е на английски. Ще го видиш в мой пост.
Ако не стане с това което съм постнал като решение следващия варянт е zAcK или дарукар/ камор ауто (70лв)
zAcK

Препоръчвам да четеш от 19-та страница нататък и там съм пратил решение на проблема. Което решение при някой е сработило, но този някой е в чужбина. Текста е на английски. Ще го видиш в мой пост.
Ако не стане с това което съм постнал като решение следващия варянт е zAcK или дарукар/ камор ауто (70лв)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
14 мнения
• Страница 1 от 1