една беля не е беля
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
една беля не е беля
Вчера сутринтта ставам да пътувам.Беше адски студено и тдса неможа да запали .Нямаше как ще се дръпне и спрях приятел и е дръпнах. ГРЕШКА пресгочи няколко зъби на главата и започна да трака. Свалих капака и направих на ново центровка на гнп колянов вал и глава натегнах ремъка и превъртях на ръка няколко пъти. Нямаше признаси на счупен или изкривен клапан "днес ще ги прабвам дали няма крив" И реших да я пала сложих акмолатора върти върти но не пали. Свълиг мъркуча от филтара и го сложих в една туба с нафта и пак въртях и пак неще Накрая с малго спреи в ТД и зъвартях препука ама пак не запали. Свълих първата дюза като завъртях на стартер плюеше малко нафталСвалих друга и там същото имам недостиг Значи проблеми с гнеп или друго .Мога ли сам да оправя гнп или е сложно!
БМВ 524 тд 06.06.1988
БМВ 524 тд 06.06.1988
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: една беля не е беля
Колко градуса минус е било навън че не е искала да пали???sasmata написа:Вчера сутринтта ставам да пътувам.Беше адски студено и тдса неможа да запали .Нямаше как ще се дръпне и спрях приятел и е дръпнах. ГРЕШКА пресгочи няколко зъби на главата и започна да трака. Свалих капака и направих на ново центровка на гнп колянов вал и глава натегнах ремъка и превъртях на ръка няколко пъти. Нямаше признаси на счупен или изкривен клапан "днес ще ги прабвам дали няма крив" И реших да я пала сложих акмолатора върти върти но не пали. Свълиг мъркуча от филтара и го сложих в една туба с нафта и пак въртях и пак неще Накрая с малго спреи в ТД и зъвартях препука ама пак не запали. Свълих първата дюза като завъртях на стартер плюеше малко нафталСвалих друга и там същото имам недостиг Значи проблеми с гнеп или друго .Мога ли сам да оправя гнп или е сложно!
БМВ 524 тд 06.06.1988
Моят ТДС палеше и когато навън е било -20 Нещо не ти е наред. Но най добре иди да ти я погледнат щото най много да се изакаш съвсем на колата

Последна промяна slavianko на 11 Яну 2008, 16:08, променена общо 2 пъти
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
те май доста неща не са в час
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
само че твойта не е tds бре момче той е с верига тойта си е добрия стар M21D24
btw на коя скорост сте я палили ???

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
sasmata написа:Спецялни благодарности на dinozab за оказаната ми помащ колата е кукла пали върви чак немога да я позная.
Радвам се че е станала

Давай сега газ на гумите и я полей да не се разваля повеча аз така правя и сичко е шест

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
dinozab написа:sasmata написа:Спецялни благодарности на dinozab за оказаната ми помащ колата е кукла пали върви чак немога да я позная.
Радвам се че е станала![]()
![]()
Давай сега газ на гумите и я полей да не се разваля повеча аз така правя и сичко е шест![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мамка му то си имало специален ритуал ли?
Защо не ме светнахте по рано

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Абе от цялата тема разбрах, че колата не палела и имала изгорели свещи които били сменени и пак не палела. Какъв беше проблема и как го решихте?? Явно Дино е помогнал ама с какво???
Е-е-е Пенчев пак си се замотал някъде пусни лампата тука!!

Е-е-е Пенчев пак си се замотал някъде пусни лампата тука!!

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
ае за кво са ви свещи те са скьпи изфьрлете ги ве дизела бега повече без тях.махнете истартера и алтернатора да олекоти двигатела .
13 мнения
• Страница 1 от 1